Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

Salutare.

Am vazut ca nu prea se fac recrutari , dar as dori sa intru in guild deoarece am multi prieteni de pe 97.d :) in acest guild

Nick: -D-Nice!- (reapucat de 1 sapt) old name : Gen[E]siS (97.d final) D-Nice!

Am nevoie de acceptul celor care sunt in acest guild :tiphat: .

Guest TotTsu
Posted

@boom, da, sg lucru care este mai mare decat prostia ta, este orgoliul meu -___-

@D-Nice, o sa-ti dau un link catre forumul aliantei.

Posted

da ce te-ai excitat un pic?

pff mai abereaza si asta...ma boom dute la tn la turma si lasane in pace ca n-avem nevoie de tn..

pfai mai si tyre asta ma manca si ma gata , ma baga la tradatorii patriei imd..

Guest TotTsu
Posted

gunit a facut-o. tu de ce nu o faci?

bine, pa

Posted

ma de cand ai luat-o ai stiut de ce o sa ai parte.. ce drq tot faci pe victima..ce intamplator era elfu pe acolo si a furat numele? :o

da-l drq de teatru ma boom ma mir cum poti fi asa nesimtit..tu crezi ca ne umilim sa ne ai 2 db pe la semnatura ,ca sa razi ca terminatu?

Posted

Dar ce te asteptai? Sa te aplaudam pentru initiativa? Hai sa fim seriosi, ti-am mai zis ca ai complexe.

Si sa nu uitam de restul care au venit si-au inceput cu misto-uri de ulita.

Posted

nu mi-ai cerut sa-ti dau guilda inapoi. doar m-ai injurat, jignit si batjocorat ca am luat-o :)

cere si ti se va da.

eu v-am luat guilda. bun. imediat ati inceput sa ma jigniti etc etc. daca m-ar fi intrebat daca ii dau guilda inapoi nu s-ar mai fi ajuns aici. corect?

LOL ma da vrei sa-ti ridicam statuie??cum zice alexa esti complexat rau de tot... lumineaza-ne si pe noi sa vedem unde-i binele ala pe care doar tu il percepi..

sau tu crezi ca ne-ai facut vreo favoare..O_o ??

Guest TotTsu
Posted

boom, pleaca nubule de aici, daca vrei senzatii tari (stiu ca daca o sa zic ce vrei sa auzi o sa ai un orgasm), mergi tata la niste femei, (daca nu ai prietena).

Cand o sa avem nevoie de tine, te chemam, pana atunci mergi si serveste alta masa -_-

Posted

eu v-am luat guilda. bun. imediat ati inceput sa ma jigniti etc etc. daca m-ar fi intrebat daca ii dau guilda inapoi nu s-ar mai fi ajuns aici. corect?

nu mi-ati raspuns la intrebarea asta

ma de cand ai luat-o ai stiut de ce o sa ai parte.. ce drq tot faci pe victima..ce intamplator era elfu pe acolo si a furat numele? :o

da-l drq de teatru ma boom ma mir cum poti fi asa nesimtit..tu crezi ca ne umilim sa ne ai 2 db pe la semnatura ,ca sa razi ca terminatu?

nu fac pe victima. doar am relatat niste fapte. imi place ca vorbiti exact din prisma voastra :)

boom, pleaca nubule de aici, daca vrei senzatii tari (stiu ca daca o sa zic ce vrei sa auzi o sa ai un orgasm), mergi tata la niste femei, (daca nu ai prietena).

Cand o sa avem nevoie de tine, te chemam, pana atunci mergi si serveste alta masa -_-

deci nu vrei numele HHunterZ inapoi nu? tot ce trebuia sa faci era sa-l ceri. bun. sa nu va mai aud gurile atunci.

@vina este a gm-ului vostru tsuxing ca nu va recuperati numele, nu a mea. tot ce trebuia sa faca era sa il ceara. moka nu i-l dau, mai ales dupa felul in care mi-a vorbit pana acum. mandria si orgoliul lui e mai mare decat doleantele voastre se pare

Posted

@vina este a gm-ului vostru tsuxing ca nu va recuperati numele, nu a mea. tot ce trebuia sa faca era sa il ceara. moka nu i-l dau, mai ales dupa felul in care mi-a vorbit pana acum. mandria si orgoliul lui e mai mare decat doleantele voastre se pare

dude... it`s just a fucking game... :blink:

Posted

bine pa , n-am nevoie de tine :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...