SmecheR^FrumoS Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Salutare.Am vazut ca nu prea se fac recrutari , dar as dori sa intru in guild deoarece am multi prieteni de pe 97.d :) in acest guild Nick: -D-Nice!- (reapucat de 1 sapt) old name : Gen[E]siS (97.d final) D-Nice!Am nevoie de acceptul celor care sunt in acest guild :tiphat: .
Guest TotTsu Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 @boom, da, sg lucru care este mai mare decat prostia ta, este orgoliul meu -___-@D-Nice, o sa-ti dau un link catre forumul aliantei.
uLise Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Tsu lasa oleaca gluma si zi-mi daca ai rezolvat ceva cu informatorul din guild/alianta ... :-??
iar am luat suspend Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ne dai numele de la guilda inapoi? -_-@boom, da, sg lucru care este mai mare decat prostia ta, este orgoliul meu -___-@D-Nice, o sa-ti dau un link catre forumul aliantei.gunit a facut-o. tu de ce nu o faci?
cyborgGod Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 da ce te-ai excitat un pic?pff mai abereaza si asta...ma boom dute la tn la turma si lasane in pace ca n-avem nevoie de tn..pfai mai si tyre asta ma manca si ma gata , ma baga la tradatorii patriei imd..
Guest TotTsu Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 gunit a facut-o. tu de ce nu o faci?bine, pa
iar am luat suspend Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 bine, panu mi-ai cerut sa-ti dau guilda inapoi. doar m-ai injurat, jignit si batjocorat ca am luat-o :) cere si ti se va da.
_alexa_ Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 poate daca-ti ceri si tu scuze pentru tot deranjul
iar am luat suspend Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 poate daca-ti ceri si tu scuze pentru tot deranjuleu v-am luat guilda. bun. imediat ati inceput sa ma jigniti etc etc. daca m-ar fi intrebat daca ii dau guilda inapoi nu s-ar mai fi ajuns aici. corect?
cyborgGod Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ma de cand ai luat-o ai stiut de ce o sa ai parte.. ce drq tot faci pe victima..ce intamplator era elfu pe acolo si a furat numele? :oda-l drq de teatru ma boom ma mir cum poti fi asa nesimtit..tu crezi ca ne umilim sa ne ai 2 db pe la semnatura ,ca sa razi ca terminatu?
_alexa_ Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Dar ce te asteptai? Sa te aplaudam pentru initiativa? Hai sa fim seriosi, ti-am mai zis ca ai complexe.Si sa nu uitam de restul care au venit si-au inceput cu misto-uri de ulita.
cyborgGod Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 nu mi-ai cerut sa-ti dau guilda inapoi. doar m-ai injurat, jignit si batjocorat ca am luat-o :) cere si ti se va da.eu v-am luat guilda. bun. imediat ati inceput sa ma jigniti etc etc. daca m-ar fi intrebat daca ii dau guilda inapoi nu s-ar mai fi ajuns aici. corect?LOL ma da vrei sa-ti ridicam statuie??cum zice alexa esti complexat rau de tot... lumineaza-ne si pe noi sa vedem unde-i binele ala pe care doar tu il percepi..sau tu crezi ca ne-ai facut vreo favoare..O_o ??
Guest TotTsu Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 boom, pleaca nubule de aici, daca vrei senzatii tari (stiu ca daca o sa zic ce vrei sa auzi o sa ai un orgasm), mergi tata la niste femei, (daca nu ai prietena).Cand o sa avem nevoie de tine, te chemam, pana atunci mergi si serveste alta masa -_-
iar am luat suspend Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 eu v-am luat guilda. bun. imediat ati inceput sa ma jigniti etc etc. daca m-ar fi intrebat daca ii dau guilda inapoi nu s-ar mai fi ajuns aici. corect?nu mi-ati raspuns la intrebarea astama de cand ai luat-o ai stiut de ce o sa ai parte.. ce drq tot faci pe victima..ce intamplator era elfu pe acolo si a furat numele? :oda-l drq de teatru ma boom ma mir cum poti fi asa nesimtit..tu crezi ca ne umilim sa ne ai 2 db pe la semnatura ,ca sa razi ca terminatu?nu fac pe victima. doar am relatat niste fapte. imi place ca vorbiti exact din prisma voastra :) boom, pleaca nubule de aici, daca vrei senzatii tari (stiu ca daca o sa zic ce vrei sa auzi o sa ai un orgasm), mergi tata la niste femei, (daca nu ai prietena).Cand o sa avem nevoie de tine, te chemam, pana atunci mergi si serveste alta masa -_-deci nu vrei numele HHunterZ inapoi nu? tot ce trebuia sa faci era sa-l ceri. bun. sa nu va mai aud gurile atunci.@vina este a gm-ului vostru tsuxing ca nu va recuperati numele, nu a mea. tot ce trebuia sa faca era sa il ceara. moka nu i-l dau, mai ales dupa felul in care mi-a vorbit pana acum. mandria si orgoliul lui e mai mare decat doleantele voastre se pare
_alexa_ Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 @vina este a gm-ului vostru tsuxing ca nu va recuperati numele, nu a mea. tot ce trebuia sa faca era sa il ceara. moka nu i-l dau, mai ales dupa felul in care mi-a vorbit pana acum. mandria si orgoliul lui e mai mare decat doleantele voastre se paredude... it`s just a fucking game... :blink:
uLise Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 @vina este a gm-ului vostru tsuxing ca nu va recuperati numele, nu a mea. tot ce trebuia sa faca era sa il ceara. moka nu i-l dau, mai ales dupa felul in care mi-a vorbit pana acum. mandria si orgoliul lui e mai mare decat doleantele voastre se parebine pa , n-am nevoie de tine :tiphat:
[EliTe] Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 dude... it`s just a fucking game... :blink:degeaba ... ei nu inteleg
Fanky Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 :crybaby:Nu mai plange :( ca ma faci si pe mine sa plang :-s