Guest |boomeey| Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Avand in vedere ca EU sunt GM la HH:http://www.linkmania.ro/s2/guilds/index.ph...na=22&ord=1si nu ratonu ala care posteaza pe aici, nu am nicio pb cu cei din HH sa posteze aici (chiar daca adminii au spus ca nu o sa interzica acest lucru, am considerat ca este necesar sa subliniez si eu acest aspect) iar cei care sunt din Honey, sa nu mai posteze aici, pt ca nu au intelectul necesar sa poarte o discutie civilizata.
uLise Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 @strike cate rruri ai ?boom arata-ne ce poti , restuyou so called honeyyou're just like a bunnylittle punk go dunk in funk \:d/
cyborgGod Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 iar cei care sunt din Honey, sa nu mai posteze aici, pt ca nu au intelectul necesar sa poarte o discutie civilizata.hm... uite ai zis si tu un adevar pana acuma =))
Guest TotTsu Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 bravo boom, nu stiam ca mai ai si momente cand gandesti.Frumoasa semnatura.
uLise Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Avocatul poporului my ass -_-Da-mi mita sa te demita ^^
Strike^^ Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 @strike cate rruri ai ?Mg full,bk de 17 rr,si sm de 24 parca :D
uLise Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Da-mi si mie smu de 24 rr pe oradea sa ma cresc si eu ;)
<Pupi> Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ntz :bananadance2:Treci dincolo ca ti-o iei <_<.
uLise Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 p4ssul1s33cine avea parola asta ? ^_^and amuntvalenciacine avea parola asta ? ^_+~
iar am luat suspend Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Cafe, te rog sa incetezi, nu are absilut nici un rost. Prostul nu e prost pana nu e si fudul. Lasa-l dracu :)) noi in game chiar ne vedem de treaba noastra. Evident, nu uitam sa-l injuram pe disperatu asta :)) ca stim ca se supara si sufera in coltisorul lui.P.S. bumica, sunt absolut convinsa ca esti o persoana foarte urata :), sau daca nu foarte urata, foarte complexata.Neatza alleu fudul? uita-te la tsu ca in loc sa-si ceara numele la guilda inapoi continua pe acelasi ton. cu PS-ul ai dreptate :(( http://www.youtube.com/watch?v=Vf1yFgB2Las Avand in vedere ca EU sunt GM la HH:http://www.linkmania.ro/s2/guilds/index.ph...na=22&ord=1si nu ratonu ala care posteaza pe aici, nu am nicio pb cu cei din HH sa posteze aici (chiar daca adminii au spus ca nu o sa interzica acest lucru, am considerat ca este necesar sa subliniez si eu acest aspect) iar cei care sunt din Honey, sa nu mai posteze aici, pt ca nu au intelectul necesar sa poarte o discutie civilizata.asta-i chiar o actiune inteligenta. preferati sa continuati cu misto-ul si jignirile in loc sa va cereti numele la guilda inapoi.atat vreau sa fiu intrebat de tsuxing si de gunit: "ne dai guilda inapoi?"tsu, gunit de ce ocoliti asta?
[EliTe] Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Mg full,bk de 17 rr,si sm de 24 parca :DPM cu linkLE: nu mai trebuie
Guest |boomeey| Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Nu mai posta nubule aici -___-Cred ca membrii HH-ului adevarat nu vin si-ti cer tie numele guildei pt ca, ei nu sunt miere si au o coloana vertebrala, care-i opreste sa se milogeasca de tine, tine numele guildei si baga-l in 3 lietere. Nu mai fa pe milostivul cu noi, o tu, marele boom, care asteapta doar un semn ca ne vrem guilda inapoi si el o sa ne-o dea :-< Rai sunt astia din HH :-< rai rai :(. Daca nu aveai capul in colturi nici nu iti trecea ideea de a fura numele guildei, misto sau nu ;)P.S. tu baga-ti acolo membrii care vrei sa-i iei apoi in Honey, sa treaca testul "HH", sa-i injuram sa devina apoi "miere calita" si scuteste-ne pe noi ;)
_alexa_ Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 cu PS-ul ai dreptate :(( http://www.youtube.com/watch?v=Vf1yFgB2Las era sigura
Cafeniul Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Cafe, te rog sa incetezi, nu are absilut nici un rost.Cum vreti :tiphat: .
iar am luat suspend Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Nu mai posta nubule aici -___-Cred ca membrii HH-ului adevarat nu vin si-ti cer tie numele guildei pt ca, ei nu sunt miere si au o coloana vertebrala, care-i opreste sa se milogeasca de tine, tine numele guildei si baga-l in 3 lietere. Nu mai fa pe milostivul cu noi, o tu, marele boom, care asteapta doar un semn ca ne vrem guilda inapoi si el o sa ne-o dea :-< Rai sunt astia din HH :-< rai rai :(. Daca nu aveai capul in colturi nici nu iti trecea ideea de a fura numele guildei, misto sau nu ;)P.S. tu baga-ti acolo membrii care vrei sa-i iei apoi in Honey, sa treaca testul "HH", sa-i injuram sa devina apoi "miere calita" si scuteste-ne pe noi ;)ce plin de orgoliu esti tsu :rofl2: in loc sa iti ceri guilda inapoi continui sa jignesti si sa faci misto. ti se pare o umilinta sa ceri ce-i al tau? sau de ce reactionezi in halul asta? nu ti-am zis sa spui te rog, nu ti-am zis sa bagi respecte. doar sa-ti ceri guilda inapoi si tu si gunit lucru pe care nu l-ati facut pana acum.