Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

Sa inveselesc putin atmosfera p-aici :)

Ion la spovedanie, in post:

- Parinte, aseara vin de la camp, imi vad nevasta cam trista, palida, trasa la fata; stiu, e pacat, e post, dar mi-era asa de mila de ea ca am luat-o si i-am tras-o 5 ore in sir...

- Vai, Ioane, e pacat...

- Da parinte, stiu, imediat dupa aceea m-am imbracat si am dat fuga la sfintia ta sa ma spovedesc, da mi-a raspuns cucoana preoteasa ca nu esti acasa; si era cam trista, palida, trasa la fata; stiu, e pacat, e post, dar mi-era asa de mila de ea ca am luat-o si i-am tras-o si ei 5 ore in sir... dar ce ai parinte, te vad cam trist, palid, tras la fata...

Guest [alexa]
Posted

ok oricum nu mai vroiam...nu am stiut ca va dusmaniti cu poney

RESPECT PONEY BAFTA ALL

`te dracu de prost :))

Posted

Sa incep a va suspenda pe toti? >.<

hell yeah! but do it right! :))

pai nu vezi bunny ca intra sa provoace...

eu intru sa provoc? arunca o privire sa vezi cine a inceput, si continua sa citesti pana ajungi la reply-ul meu. ai sa ramai uimit http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=4597024

Acelasi lucru ce va intereseaza si pe voi daca ar zice ceva de voi la topicul lor. Inceteaza sa-mi dai explicatii, de parca nu v-as cunoaste ca-n palma.

bun, si mie de ce mi-ai dat 15 zile si lu tsu 5?

mai bunny, sa o luam asa. Tu mi-ai zis ( si tin minte) ca ti-au furat numele la K&P si abia dupa ce au sters guildele inactive ti-ai putut recapata numele guildei. Daca ai fi avut atunci gm, ce ai fi facut in acea privinta? Sau... si mai bine, daca mucosul care a furat numele ti-ar fi cerut sa-ti schimbi numele de pe forum, topicul avand o vechipe ( din cate stiu eu) tu cum ai fi reactionat? Pasnic, frumos? Sau daca, acelasi mucos, apoi incepe sa citeasca fiecare pagina din ce scri pe topicul tau si da quote la ce-l intereseaza, doar doar il mai injura cineva sa se simta bine, iar apoi cand ii dai peste bot iti zice sa nu mai postezi ca are numele guildei, cum ai fi reactionat?

Acum ai mod, fa ceva in aceasta privinta ;)

bai tzarane, hai sa-ti spun povestea caprioarei:

am facut guilda de caterinca. trebuia sa va tin juma de ora pe jar, mai apoi sa v-o dau. primul lucru care l-ai zis cand ai vazut ca e luat nick-ul, a fost "ce ratoni". bun, am trecut peste. apoi apare topicul lui thora, razboinicul dreptatii unde ati inceput cu jigniri ca la usa cortului. v-am lasat, v-am lasat, apoi am inceput sa va raspund. nu mi-a cerut nimeni sa va dau guilda inapoi decat perla si jafar (din alianta voastra ma refer) si bunny si ija din afara. restul ati reactionat ca niste tarani obositi si ati sarit cu jigniri si insulte. tu ca viitor gm ar fi trebuit sa ma intrebi atat: imi dai guilda inapoi? si ti-ai fi primit raspunsul. dar esti prea orgolios si plin de besini; zici ca ai fi si tu vreo bucata mai speciala de miez.

atata timp cat discutiile care le purtati aici sunt despre mine e normal sa le citez si sa va dau replica. nu eu am venit aici sa va provoc, ci voi ma provocati pe mine sa postez discutand despre persoana mea.

Stii ce v-as face drept pedeapsa? V-as uni topicul cu honey, sa postati toti in acelasi topic. Oho, that would be fun. :D

putem sa ne facem alt topic nu-i problema :)

@si totusi nu mi-ai raspuns la intrebare. de ce mie 15 si lu tsu 5?

ce vizualizat e topicul nostru :D

HH - 186377

Honey - 178121

Sicily - 163460

:-?

fanii ?

sigur va puteti mandri cu asta.

PS: inca n-am ajuns asa disperati sa lasam clicker pe refresh la topicul aliantei noastre doar ca sa facem mai multe vizualizari ca voi :rofl2:

@hai neatza guild

Posted

Chiar m-ai facut curios sa vad daca chiar imi pierd timpul :D . Daca imi voi pierde timpul iti voi da dreptate cu forum :tiphat: , cu prima ocazie o sa incerc sa vorbesc cu boom :right: .

Cred ca aici este prima ocazie.

Stiu ca sau pus o gramada de presiuni intre cele 2 aliante (stiu asta inca de pe vremea cand jucam, si vad ca lucrurile nu stau diferit fata de atuncea, posibil sa stea mult mai rau acuma). Dupa cum am mentionat prin toate subiectele in care am comentant "furtul de nume" am fost de parere ca este o gluma, am inteles care a fost intentia ta (chiar daca pentru partea noastra a fost o gluma nesarata) eu totusi nu iti judec gestul. Vin doar cu intrebarea daca le dai numele hh inapoi.

Gandestete ca nu faci lucrul asta pentru mine sau pentru cineva din aceasta alianta. Faci acest lucru pentru a arata ca esti "om de caracter" si chiar faci ceea ce gandesti <ai afirmat ca vroiai sa ti numele 30 de minute (ca o simpla gluma) si sa il dai inapoi (chiar daca gluma nu a fost inteleasa de catre toate persoanele asta nu schimba notiunea de gluma) >

PS: Cred ca te asteptai ca lumea sa reactioneze intr-un fel, cum toti ne asteptam ca lumea sa reactioneze intr-un anume fel cand facem o gluma/surpriza/etc. Nu stim ce efecte se vor produce, dar incercam sa ne dam seama bazandu-ne pe faptul ca il cunoastem pe respectivul. Sper ca ai inteles ceea ce am avut de spus si sper ca imi vei raspunde pe acelasi ton cu care ti-am adresat eu intrebarea (adica unul calm, o simpla discutie).

Post-ul a fost editat dupa o vizualizare mai atenta.

Posted

Cred ca aici este prima ocazie.

Stiu ca sau pus o gramada de presiuni intre cele 2 aliante (stiu asta inca de pe vremea cand jucam, si vad ca lucrurile nu stau diferit fata de atuncea, posibil sa stea mult mai rau acuma). Dupa cum am mentionat prin toate subiectele in care am comentant "furtul de nume" am fost de parere ca este o gluma, am inteles care a fost intentia ta (chiar daca pentru partea noastra a fost o gluma nesarata) eu totusi nu iti judec gestul. Vin doar cu intrebarea daca le dai numele hh inapoi.

Gandestete ca nu faci lucrul asta pentru mine sau pentru cineva din aceasta alianta. Faci acest lucru pentru a dovedi ca esti "om de caracter" si chiar faci ceea ce gandesti <ai afirmat ca vroiai sa ti numele 30 de minute (ca o simpla gluma) si sa il dai inapoi (chiar daca gluma nu a fost inteleasa de catre toate persoanele asta nu schimba notiunea de gluma) >

PS: Cred ca te asteptai ca lumea sa reactioneze intr-un fel, cum toti ne asteptam ca lumea sa reactioneze intr-un fel cand facem o gluma/surpriza/etc. Nu stim ce efecte se vor produce, dar incercam sa ne dam seama bazandu-ne ca il cunoastem pe respectivul. Sper ca ai inteles ceea ce am avut de spus si imi vei raspunde pe acelasi ton cu care ti-am adresat eu intrebarea.

daca o fac, nu o fac sa demonstrez cuiva daca sunt sau nu "om de caracter". sunt destui care ma cunosc si-mi stiu si partile bune si partile rele, e suficient zic eu. o fac pentru ca vreau si pentru ca pot.

atat vreau sa fiu intrebat de tsuxing si de gunit: "ne dai guilda inapoi?"

Posted

Cafe, te rog sa incetezi, nu are absilut nici un rost. Prostul nu e prost pana nu e si fudul. Lasa-l dracu :)) noi in game chiar ne vedem de treaba noastra. Evident, nu uitam sa-l injuram pe disperatu asta :)) ca stim ca se supara si sufera in coltisorul lui.

P.S. bumica, sunt absolut convinsa ca esti o persoana foarte urata :), sau daca nu foarte urata, foarte complexata.

Neatza all

Posted

bai tzarane, hai sa-ti spun povestea caprioarei:

am facut guilda de caterinca. trebuia sa va tin juma de ora pe jar, mai apoi sa v-o dau. primul lucru care l-ai zis cand ai vazut ca e luat nick-ul, a fost "ce ratoni". bun, am trecut peste. apoi apare topicul lui thora, razboinicul dreptatii unde ati inceput cu jigniri ca la usa cortului. v-am lasat, v-am lasat,

bai tu asta te contrazici pe tine...

la ce dracu vroiai sa te astepti dupa ce-ai luat nick-ul guildei , "Bravo , iti meriti pozitia" ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...