Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

boom e cretin si uita ce smecher se dadea cu garone la inceputul db-ului si facea aproporui :-" dar uita, nu are cu ce sa gandeasca, trb sa-l intelegem. Lasa boom, sa sti ca nu ma intereseaza ce forme geometrice scoti pe gura... ups, fund ( nu vad diferenta in cazul tau), fata de voi, nu stau sa alfu despre ceilalti jucatori, lucruri despre viata lor personala ;)

@bunny, opreste-l sa mai intre aici si nu o sa fie pb

pentru ce sa ma opreasca sa intru aici? sunt GM la HHunterZ. asa ca ai liber!

' date='Jan 3 2010, 13:39' post='4600912']

daca s a mai repetat de n ori de ce nu faci ceva ? tot rahatu a inceput de la ei ca s au bagat si ne au luat numele si inca tot mai vin aici sa ne atace

ia da cateva pagini inapoi sa vezi care cum a inceput. v-am luat guilda. si? este o sursa de divertisment pentru mine in jocul asta. voi nu faceti altceva decat sa jigniti pe aici. daca v-ati fi vazut de treaba aveati guilda pana acum :)

boom, 10 zile. 5 bonus ca ai inceput scandalul.

tsu, 5 zile, iar recurgi la insulte.

@elite, ce vrei sa le fac? sa-i tin de mana sa nu mai tasteze? e treaba lor/voastra, eu decat va zic sa incetati si daca nu vreti n-am de ales, stii bine.

te rog sa inversezi suspendurile. da o pagina doua inapoi sa vezi care a inceput cu jignirile. la urma urmei sunt GM la HHunterZ. am tot dreptul sa ma cert cu colegii de guild.

@hai neatza

Posted

pentru ce sa ma opreasca sa intru aici? sunt GM la HHunterZ. asa ca ai liber!

ia da cateva pagini inapoi sa vezi care cum a inceput. v-am luat guilda. si? este o sursa de divertisment pentru mine in jocul asta. voi nu faceti altceva decat sa jigniti pe aici. daca v-ati fi vazut de treaba aveati guilda pana acum :)

te rog sa inversezi suspendurile. da o pagina doua inapoi sa vezi care a inceput cu jignirile. la urma urmei sunt GM la HHunterZ. am tot dreptul sa ma cert cu colegii de guild.

@hai neatza

iti zic frumos sa nu mai postezi aici

nu ma intereseaza ce guild ai deasupra capului ok ? ai luat numele bravo tie acuma vezi ti de treaba

Posted

"Razboinicule" esti cu capu??dute si fa-ti rost de o vacanta cv ..ca vad ca suferi prea tare...pe tn chiar te afecteaza pe plan emotional jocul asta...

Guest TotTsu
Posted

pai mai bunny, dar da-o in pastele ma-sii, ca e ditamai omu, doar el zice asta, nu? Sa-si vada de treaba lui si sa nu stea ca un obsedat (doar daia si a furat numele guildei) sa citeasca ce scriem aici apoi sa intre ca tampoul ( cuvant lansat de alianta poney) si sa caute cearta -___-

@elite, da mai, dar iar am 90% pe ala micu :)

Posted

' date='Jan 3 2010, 18:47' post='4602330']

iti zic frumos sa nu mai postezi aici

nu ma intereseaza ce guild ai deasupra capului ok ? ai luat numele bravo tie acuma vezi ti de treaba

pune tu in aplicare ce mi-ai zis mie.

"Razboinicule" esti cu capu??dute si fa-ti rost de o vacanta cv ..ca vad ca suferi prea tare...pe tn chiar te afecteaza pe plan emotional jocul asta...

imi dau lacrimile

pai mai bunny, dar da-l in pastele ma-sii, ca e ditamai omu, doar el zice asta, nu? Sa-si vada de treaba lui si sa nu stea ca un obsedat (doar daia si a furat numele guildei) sa citeasca ce scriem aici apoi sa intre ca tampoul ( cuvant lansat de alianta poney) si sa caute cearta -___-

@elite, da mai, dar iar am 90% pe ala micu :)

iar ma injuri si ma jignesti, in topicul guildei mele, bineinteles. vedeti-va voi de treaba voastra, eu cred ca asa ar fi cel mai bine :D

@rog un gm ori sa le interzica astora sa mai posteze aici, ori sa le schimbe numele topicului. imi fac guilda de ras si nu pot suporta chestia asta. merci anticipat.

Guest TotTsu
Posted

gruzinu, daca erai sm/bk/elf sau dl te luam, mg avem muuulti :)

@Lex@, prost nu e ala care cere, e ala care ofera :) asa si mie ieri mi-au cerut pe 3 JoH 20b =))

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=4585928

boom, hai papapapapapa, binepa

Acolo trb sa fie "da-o", am tastat gresit, dar asta e ^_^

da-o ce? la ce te-ai referit?

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;#entry4602472

Bagati-va, ma, ce aveti in ei ca merita :). Cu astfel de actiuni si-au castigat titlul de cea mai antipatica guilda vreodata. Mi-ar fi mai mare rusinea pentru numele pe care il "impun" si cat o dau cu fair-play.

problema ta=problema majoritatii jucatorilor care activeaza pe linkmania. generalizati :) daca vrei intelegi ce am vrut sa-ti spun,bine. daca nu, n-are rost sa ma chinui sa-ti explic

Posted

chiar nu-ti dai seama? :)) pfai ma ce om =))

Ps: ma panarama chiar dak ne-ai furat numele ca om de cea mai joasa speta(care esti) cn drq iti da tie dreptul sa intri pe topicul asta..ca acuma trag un guild Horny si hop la voi..

Guest TotTsu
Posted

problema ta=problema majoritatii jucatorilor care activeaza pe linkmania. generalizati :) daca vrei intelegi ce am vrut sa-ti spun,bine. daca nu, n-are rost sa ma chinui sa-ti explic

adica in loc de da-l, am vrut sa scriu da-o -__- greu

Posted

Pentru ca le dati si motiv. Am incercat sa ma pun in locul ambelor tabere. Sunteti la fel, toti, dati motive, urmand provocari, urmand sa ajungem iar aici.

Posted

Acelasi lucru ce va intereseaza si pe voi daca ar zice ceva de voi la topicul lor. Inceteaza sa-mi dai explicatii, de parca nu v-as cunoaste ca-n palma.

Guest TotTsu
Posted

mai bunny, sa o luam asa. Tu mi-ai zis ( si tin minte) ca ti-au furat numele la K&P si abia dupa ce au sters guildele inactive ti-ai putut recapata numele guildei. Daca ai fi avut atunci gm, ce ai fi facut in acea privinta? Sau... si mai bine, daca mucosul care a furat numele ti-ar fi cerut sa-ti schimbi numele de pe forum, topicul avand o vechipe ( din cate stiu eu) tu cum ai fi reactionat? Pasnic, frumos? Sau daca, acelasi mucos, apoi incepe sa citeasca fiecare pagina din ce scri pe topicul tau si da quote la ce-l intereseaza, doar doar il mai injura cineva sa se simta bine, iar apoi cand ii dai peste bot iti zice sa nu mai postezi ca are numele guildei, cum ai fi reactionat?

Acum ai mod, fa ceva in aceasta privinta ;)

Posted

Ce-ar fi sa ne vedem de ale noastre iar astfel de persoane sa fie complet ignorate? Altceva nu cauta decat scandal, pentru asa se poarta la el pe ulita.

Cum stiti foarte bine ca dupa actiune urmeaza reactiune, haideti sa ne bucuram de comunitatea noastra, si sa trecem cu vederea maldarul de prostie ce se afla in acea persoana, ignorandu-i existenta :)

Posted

Nu stiu cum as fi reactionat, probabil la fel ca tine, dar in momentul de fata don't give a crap. Dar eu nu trebuie sa actionez ca mine, eu trebuie sa fac ce trebuie, you know it. :) Si prin "sa fac ce trebuie" ma refer la a va potoli pe voi, intr-un fel. Cat despre guilda and stuff, not my biz.

Ce-ar fi sa ne vedem de ale noastre iar astfel de persoane sa fie complet ignorate? Altceva nu cauta decat scandal, pentru asa se poarta la el pe ulita.

Cum stiti foarte bine ca dupa actiune urmeaza reactiune, haideti sa ne bucuram de comunitatea noastra, si sa trecem cu vederea maldarul de prostie ce se afla in acea persoana, ignorandu-i existenta :)

bine zis, double that.

Stii ce v-as face drept pedeapsa? V-as uni topicul cu honey, sa postati toti in acelasi topic. Oho, that would be fun. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...