Guest befunny Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 ms ms pt SpamNoul GM la HHunterZ e |boomeey|
boomeey Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 chiar :)) mai penal imi zicea boom sa merg sa ii dau pk pe spot si sparge guilda :>ulise, la noi sunt numai reluari :)@cafe, sti care e, avem si noi fani, au recunoscut ca e un renume HH, tocmai acum a zis boom asta... ce sa-i faci? Mai are poney pana ajunge acolofaceam misto de voi, dar nu sunteti suficient de copti la minte sa va dati seama. too bad :(Eu totusi cred ca, cu o simpla discutie amiabila va veti recupera numele de hh. Probabil daca as putea sa vorbesc cu boom as incerca sa il conving sa va dea numele inapoi (nu stiu daca o sa si reusesc). Dar cel putin cred ca ne putem intelege cu cei din honey sa dea numele inapoi (lasand la o parte caterinca gen "gunit dati ss" etc.).ei nu stiu chestia asta. atat ii duce mintea. ia-l exeplu pe asta de mai jos :rofl2:Doar sa mergeti la onesti sa-l dati cu capul de tst-ura pana sparge guildul,sau sa-i oferiti o femeia la schimb :)daca atat va duce mintea, va astept. observ ca tu ai avea nevoie de o femeie.ms ms pt SpamNoul GM la HHunterZ e |boomeey|incetati@prea asociati mu-ul cu viata reala. nu stiu care din noi traieste mai mult in jocul asta. cand treceti de varsta pubertatii si incep sa va treaca cosurile din frunte sa-mi dati si mie un pm si poate ne intelegem cumva. pana atunci succes in a ma pupa in fund pe aici si pe guild/ally chat. vad ca incepeti sa va pricepeti mai bine pe zi ce trece :)@@hai neatza colegi de guild :rofl2:
Tsu_Xing Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 faceam misto de voi, dar nu sunteti suficient de copti la minte sa va dati seama. too bad :(ei nu stiu chestia asta. atat ii duce mintea. ia-l exeplu pe asta de mai jos :rofl2:daca atat va duce mintea, va astept. observ ca tu ai avea nevoie de o femeie.incetati@prea asociati mu-ul cu viata reala. nu stiu care din noi traieste mai mult in jocul asta. cand treceti de varsta pubertatii si incep sa va treaca cosurile din frunte sa-mi dati si mie un pm si poate ne intelegem cumva. pana atunci succes in a ma pupa in fund pe aici si pe guild/ally chat. vad ca incepeti sa va pricepeti mai bine pe zi ce trece :)@@hai neatza colegi de guild :rofl2:vorbea boom =)) cel care e asa matur cum zice el, dar se coboara la mintea unor copii ( poate atat il duce mintea) si el, marele om, care teoretic are o varsta + loc de munca, pierde noptile prin mu si face "misto" de noi si noi nu ne dam seama, dar oare el se prinde cand facem misto de el? =))@befunny, go suck a lemonP.S. @ faza cu "atata va duce mintea"boom, observ ca esti precum Basescu, mai acum cateva luni doar asta scoteai pe gura, amenintari puerile in RL, acum vad ca esti f surprins de dai acea replica =))P.P.S. BOOOOOOOOOOOM, au dat astia drumu in noaptea de revelion la sampanie ma? Sau a fost si in MU anul crizei, ca vad ca la ora 10 erai on, iar pe la oar 3-4 iar, erai on, doar 5-6 ore de party m3n? Credeam ca esti matur si ai o viata :( sau in oneti n-ai ce sa faci de revelion? :(
TwisteR Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Ntz HH...Boom unele persoane care nu reusesc sa faca niste lucruri in RL,incearca sa le faca intr-o viata virtuala(mu linkmania).In mu esti o persoana fericita,ai sotie(elf),ai o gasca de prieteni(guild),un clan mafiot cu care vanezi persoanele care sunt mai puternice ca tn,ai haine de firma(seturi rare)..,dar ajungi la o varsta in care iti dai seama ca nu ai nimic,ai avut,s-a dat rr la db. :)
boomeey Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 vorbea boom =)) cel care e asa matur cum zice el, dar se coboara la mintea unor copii ( poate atat il duce mintea) si el, marele om, care teoretic are o varsta + loc de munca, pierde noptile prin mu si face "misto" de noi si noi nu ne dam seama, dar oare el se prinde cand facem misto de el? =))@befunny, go suck a lemonP.S. @ faza cu "atata va duce mintea"boom, observ ca esti precum Basescu, mai acum cateva luni doar asta scoteai pe gura, amenintari puerile in RL, acum vad ca esti f surprins de dai acea replica =))P.P.S. BOOOOOOOOOOOM, au dat astia drumu in noaptea de revelion la sampanie ma? Sau a fost si in MU anul crizei, ca vad ca la ora 10 erai on, iar pe la oar 3-4 iar, erai on, doar 5-6 ore de party m3n? Credeam ca esti matur si ai o viata :( sau in oneti n-ai ce sa faci de revelion? :(stau si ma gandesc daca sub chelia aia aparuta la o persoana asa tanara, e vreo urma de creier ramasa sa poti gandi si tu din cand in cand. faptele neaga existenta creierului in capul tau.amenintari in RL ma dobitocule? cand m-am luat eu de cineva si l-am amenintat in RL? ma confunzi cu lapusneanu amigo. vad ca deja imi tii si lumanarea cat stau on, cand plec de aksa, cand ma intorc. ma mir ca nu te intereseaza si ce mananc si ce forme geometrice scot pe partea dorsala cand sunt plin. dar stai linistit, poti forma o pasiune sau HOBI si pentru forma geometrica a excrementelor. o sa incerc sa-ti trimit poze daca insisti sau chiar mostre. numa sa nu-l mananci cum ai facut si in reply-ul de mai sus, ca nu e comestibil.Ntz HH...Boom unele persoane care nu reusesc sa faca niste lucruri in RL,incearca sa le faca intr-o viata virtuala(mu linkmania).In mu esti o persoana fericita,ai sotie(elf),ai o gasca de prieteni(guild),un clan mafiot cu care vanezi persoanele care sunt mai puternice ca tn,ai haine de firma(seturi rare)..,dar ajungi la o varsta in care iti dai seama ca nu ai nimic,ai avut,s-a dat rr la db. :)ce trairi profunde. m-au emotionat, intr-adevar. sunteti vreo 2-3 pe aici care puneti atata pasiune si suflet in cuvintele care le asterneti pe pagina de forum, incat tind sa cred ca ati fost maltratati in copilarie de jocul asta si acum nu incercati decat sa jigniti persoanele care va sunt "antipatice", conturand cele mai chinuitoare amintiri ale perioadei voastre de pubertate. inca mai ai timp sa te vindeci cu ajutorul lui Dr. Hope. iti las un numar de telefon ceva?
bunny Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 E a nu stiu cata oara cand va zic sa incetati, hai continuati si va dau permanent. Acu' sincer, imi mai racesc gura mult de pomana?
Tsu_Xing Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 stau si ma gandesc daca sub chelia aia aparuta la o persoana asa tanara, e vreo urma de creier ramasa sa poti gandi si tu din cand in cand. faptele neaga existenta creierului in capul tau.amenintari in RL ma dobitocule? cand m-am luat eu de cineva si l-am amenintat in RL? ma confunzi cu lapusneanu amigo. vad ca deja imi tii si lumanarea cat stau on, cand plec de aksa, cand ma intorc. ma mir ca nu te intereseaza si ce mananc si ce forme geometrice scot pe partea dorsala cand sunt plin. dar stai linistit, poti forma o pasiune sau HOBI si pentru forma geometrica a excrementelor. o sa incerc sa-ti trimit poze daca insisti sau chiar mostre. numa sa nu-l mananci cum ai facut si in reply-ul de mai sus, ca nu e comestibil.ce trairi profunde. m-au emotionat, intr-adevar. sunteti vreo 2-3 pe aici care puneti atata pasiune si suflet in cuvintele care le asterneti pe pagina de forum, incat tind sa cred ca ati fost maltratati in copilarie de jocul asta si acum nu incercati decat sa jigniti persoanele care va sunt "antipatice", conturand cele mai chinuitoare amintiri ale perioadei voastre de pubertate. inca mai ai timp sa te vindeci cu ajutorul lui Dr. Hope. iti las un numar de telefon ceva?boom e cretin si uita ce smecher se dadea cu garone la inceputul db-ului si facea aproporui :-" dar uita, nu are cu ce sa gandeasca, trb sa-l intelegem. Lasa boom, sa sti ca nu ma intereseaza ce forme geometrice scoti pe gura... ups, fund ( nu vad diferenta in cazul tau), fata de voi, nu stau sa alfu despre ceilalti jucatori, lucruri despre viata lor personala ;)@bunny, opreste-l sa mai intre aici si nu o sa fie pb
[EliTe] Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 E a nu stiu cata oara cand va zic sa incetati, hai continuati si va dau permanent. Acu' sincer, imi mai racesc gura mult de pomana?daca s a mai repetat de n ori de ce nu faci ceva ? tot rahatu a inceput de la ei ca s au bagat si ne au luat numele si inca tot mai vin aici sa ne atace
Guest Tavytzu Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 ' date='Jan 3 2010, 13:39' post='4600912']daca s a mai repetat de n ori de ce nu faci ceva ? tot rahatu a inceput de la ei ca s au bagat si ne au luat numele si inca tot mai vin aici sa ne atacebuna ziua vreau sa intru si eu in g....care e amabil si da si mie site? :cool2:Buna ziua vreau sa intru si eu in guild...care e amabil sa imi dea si mie site? :beer:
uLise Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 @Tavytzu nu mai recrutam ;) Imi pare rau dar au fost niste incidente.@ ALL eu am plecat citesc mai tz prostia ^
Tsu_Xing Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 shh ulise ca facem :)@tavy, prima intrebare e: ai rr?
bunny Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 stau si ma gandesc daca sub chelia aia aparuta la o persoana asa tanara, e vreo urma de creier ramasa sa poti gandi si tu din cand in cand. faptele neaga existenta creierului in capul tau.amenintari in RL ma dobitocule? cand m-am luat eu de cineva si l-am amenintat in RL? ma confunzi cu lapusneanu amigo. vad ca deja imi tii si lumanarea cat stau on, cand plec de aksa, cand ma intorc. ma mir ca nu te intereseaza si ce mananc si ce forme geometrice scot pe partea dorsala cand sunt plin. dar stai linistit, poti forma o pasiune sau HOBI si pentru forma geometrica a excrementelor. o sa incerc sa-ti trimit poze daca insisti sau chiar mostre. numa sa nu-l mananci cum ai facut si in reply-ul de mai sus, ca nu e comestibil.ce trairi profunde. m-au emotionat, intr-adevar. sunteti vreo 2-3 pe aici care puneti atata pasiune si suflet in cuvintele care le asterneti pe pagina de forum, incat tind sa cred ca ati fost maltratati in copilarie de jocul asta si acum nu incercati decat sa jigniti persoanele care va sunt "antipatice", conturand cele mai chinuitoare amintiri ale perioadei voastre de pubertate. inca mai ai timp sa te vindeci cu ajutorul lui Dr. Hope. iti las un numar de telefon ceva?boom, 10 zile. 5 bonus ca ai inceput scandalul.boom e cretin si uita ce smecher se dadea cu garone la inceputul db-ului si facea aproporui :-" dar uita, nu are cu ce sa gandeasca, trb sa-l intelegem. Lasa boom, sa sti ca nu ma intereseaza ce forme geometrice scoti pe gura... ups, fund ( nu vad diferenta in cazul tau), fata de voi, nu stau sa alfu despre ceilalti jucatori, lucruri despre viata lor personala ;)@bunny, opreste-l sa mai intre aici si nu o sa fie pbtsu, 5 zile, iar recurgi la insulte.@elite, ce vrei sa le fac? sa-i tin de mana sa nu mai tasteze? e treaba lor/voastra, eu decat va zic sa incetati si daca nu vreti n-am de ales, stii bine.
[EliTe] Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 acuma ai facut ce trebuiacel putin pe moment sper sa fie liniste
bunny Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Eh, cred ca ma injura asa putin in gandul lui. :) Dar stiu ca intelege.