Guest biili Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 dah ce but esti nici macar nu stii ce e aia HHunterZ apoi ce sa cer de la tine...
Tsu_Xing Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 baiat destept, ce idee a avut, una pe masura inteligentei lui
cavaleru_luminii Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 tu ti ai stricat guilda pentru gunit ala...cu restu (adica 90%) nu am nimik...doar cu gunit si cateva nevertebrate care sunt in juru lui..
KEN_CUC Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 dah ce but esti nici macar nu stii ce e aia HHunterZ apoi ce sa cer de la tine...imi place semnatura sa o modifici ca e HHunterZ nu e bine ca nu e guilda voastra trb HHunterSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSs
cavaleru_luminii Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 nush de ce am senzatia ca o sa iese scandal in cateva zile pe tema ca nu mai aveti guilda...Si asa au plecat multi de la voi...si asta nu e bine...
[EliTe] Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 vezi sa nu ti plesneasca vena pe creier de disperare cucule
Notorious DOC Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 imi place semnatura sa o modifici ca e HHunterZ nu e bine ca nu e guilda voastra trb HHunterSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSsnush de ce am senzatia ca o sa iese scandal in cateva zile pe tema ca nu mai aveti guilda...Si asa au plecat multi de la voi...si asta nu e bine...si daca stati in cap tot o sa ramana HH , pacat ca nu e Rede prin zona sa va aminteasca ce inseamna HH pentru Linkmania si ce a insemnat .Daca stai sa pui intr-o balanta zi si tu mie cati din vechea garda au fost in HH dintre mod/asistenti ? Care a fost tot timpul criteriul de selectie a jucatorilor ?Care a fost media de varsta a lor?si apoi poti sa vii si sa zici ca HH nu mai exista :right:
cavaleru_luminii Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 pai din ce zici tu ...nu mai exista vechea garda sau cum s-o numi...
KEN_CUC Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 degeaba sunteti praf oricum . HONEY nu face ca voi sa rupa sa revina iara si etc scandaluri voi le incepeti noi le terminam si ne place asa ca HHunterS ca nu am cum sa va spun sunteti distrusi
-eu-bk- Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Tu esti prea fan HH de tot comentezi pe aici , alt distrus ca si boom si colindatorii lui :)
Notorious DOC Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 pai din ce zici tu ...nu mai exista vechea garda sau cum s-o numi...asa e , doar rede , lance , tyre , cristy , xtest ..... a da si parca Lance e si Team Leader la Mod =)) degeaba sunteti praf oricum . HONEY nu face ca voi sa rupa sa revina iara si etc scandaluri voi le incepeti noi le terminam si ne place asa ca HHunterS ca nu am cum sa va spun sunteti distrusiIntreba-l pe pokemonu de Alexey in ce Guild a fost , cine l-a ridicat ? Tyre in ce Guild a fost ? si apoi poti sa-mi bati apropouri despre HONEY :))#dracy21 ca si la armata , Comandantu in fata plutonului =)) =)) =)) =)) =)) =))
boomeey Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Tu esti prea fan HH de tot comentezi pe aici , alt distrus ca si boom si colindatorii lui :)nu cred ca te-am jignit pana acum. daca esti nedezvoltat mintal n-am ce sa-ti fac.@restul care mai posteaza aici si sunt din HONEY va rog sa incetati cu scandalul. nu se merita :)
[EliTe] Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=332101 se da suspend daca a fost mutat si e afk ?acu 3 ani nu se dadea :-? dar nici nu era asa disperata lumea
cavaleru_luminii Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 asa e , doar rede , lance , tyre , cristy , xtest ..... a da si parca Lance e si Team Leader la Mod =)) Intreba-l pe pokemonu de Alexey in ce Guild a fost , cine l-a ridicat ? Tyre in ce Guild a fost ? si apoi poti sa-mi bati apropouri despre HONEY :)) pai de tyrex stiam si eu ca a fost in hh si de asta voiam sa intru ,dar e papagalu de gunit si nu am nevoie de asa ceva...bine ca nu mai e gm acuma dar tot el da ordine...si in+ nu vreau sa fiu aproape nici de lancelot ... cu parerile lui cu tot despre linkmania.. un loc numai bun sa ma descarc eu ..sa ma razbun pentru frustrarile de zi cu zi..si sa abuzez toti ratonii pe care-i prind in zona in momentele de stress si nervi @ cred ca este un forum de unde avem toti ce invata..un fel de gradiina zoo mai sofisticataSi sunt destui din honey care au plecat in hh...sa nu mai zicem de cel care statea cu elfele langa el sa dea 1 rr si dupaia a plecat..
_alexa_ Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Ah d-abea astept sa treaca sarbatorile :)p.s. ce de fani.... :blink: gg dracy =))
Tsu_Xing Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 degeaba sunteti praf oricum . HONEY nu face ca voi sa rupa sa revina iara si etc scandaluri voi le incepeti noi le terminam si ne place asa ca HHunterS ca nu am cum sa va spun sunteti distrusifi te rog coerent in ce zici sa intelegem si noi ceva din aberatiile tale.Noi am rupt guilda de 3 ori, 1 ca a iesit bogz, 1 ca a reintrat bogz (nu am fost aici) si acum ca s-a lasat bogz.Voi de cate ori ati refacut guilda? tot din alte motive, noi de ce nu am furat numele? Pt ca noi avem creier si bun simt.
cavaleru_luminii Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 probabil nu ati apucat sa luati numele...oricum nici nu trebuia sa vrei tu...se mai gaseste cate unu...ca si la noi :tiphat:
dev Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Copilariile ... continua ... vai si amar ... "adulti" foc ... multi de pe aci` :rofl2: ...
KEN_CUC Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 fi te rog coerent in ce zici sa intelegem si noi ceva din aberatiile tale.Noi am rupt guilda de 3 ori, 1 ca a iesit bogz, 1 ca a reintrat bogz (nu am fost aici) si acum ca s-a lasat bogz.Voi de cate ori ati refacut guilda? tot din alte motive, noi de ce nu am furat numele? Pt ca noi avem creier si bun simt.sunteti prea ratati ca sa luati numele nostru #-o