Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Guest Tsu^_^pui
Posted

bunny, ar fi indicat sa modifici numele inapoi cum era, nu cred ca it-a cerut nimeni acest "favor"

P.S. @nubu care a postat la diverse si s-a prns si el ca am o semnatura sub nume.. copile, esti praf, vezi ca acel "New char" era cam din 2005 ;)

Posted

asta m-am mirat si eu, numele topicului

dupa ce ca a fost furat, acum si pe forum? ma da-o dracu de treaba ca asta e chiar nesimtire. nici macar atata bun simt nu mai exista aici? Sau chiar trebuie sa ne bagam toti piciorul in el de server?

Guest Tsu^_^pui
Posted

el a zis ca sa evite discutiile... ce discutii nu stiu pt ca e imposibil sa le eviti, iar din cate stiu eu numele guildei e HHz

Posted

bunny, ar fi indicat sa modifici numele inapoi cum era, nu cred ca it-a cerut nimeni acest "favor"

P.S. @nubu care a postat la diverse si s-a prns si el ca am o semnatura sub nume.. copile, esti praf, vezi ca acel "New char" era cam din 2005 ;)

Tsu, eu zic ca e ok asa decat sa ne trezim cu tot felul de indivizi ca numele cu Z nu ne mai apartine. Sti cum e, mai bine la locul nostru decat sa le dam ocazia sa aiba atentia noastra, lucru care ei il asteapta..think of this.. :)

Guest Tsu^_^pui
Posted

poate sa zica si base cu eba in frunte ca nu ne apartine, HHz ne apartine, ca au furat niste ratoni in joc numele asta nu inseaman ca trb sa-l pierdem si pe forum ;)

Posted

poate sa zica si base cu eba in frunte ca nu ne apartine, HHz ne apartine, ca au furat niste ratoni in joc numele asta nu inseaman ca trb sa-l pierdem si pe forum ;)

Da, ai dreptate, e al nostru, dar in momentul de fata nu il mai avem asa scris deasupra capului si atunci cum aici pe forum sa-l avem altfel? Daca il schimba iar o sa se lase cu scantei, scandal..cutite, lame, sabii, staff`uri si hai ca exagerez :)). Da serios..nu se vor abtine..alegi sa le dai atentie sau sa-ti vezi de joc pana ei vor ceda?

Edit : yellow Biliuxu..sunt visator, sunt visator :X

Posted

asta m-am mirat si eu, numele topicului

dupa ce ca a fost furat, acum si pe forum? ma da-o dracu de treaba ca asta e chiar nesimtire. nici macar atata bun simt nu mai exista aici? Sau chiar trebuie sa ne bagam toti piciorul in el de server?

Cum doriti.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...