Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Guest Tsu^_^pui
Posted

deciuda bucilor? =))

@Sly, ma uitm ai tarziu :P

Posted

GM guildei HH sa dea un pm la un mod sa inchida topicul HH de la guilds :D

GM-ul guildei e stapanul topicului, el decide in legatura cu topicul, daca se va inchide, daca se va deschide, daca doreste ca un user sa nu posteze acolo, etc.

Nici o sansa ...

In joc o mers ... "magia" ... da pana una alta avem un renume ... fata de multi de pe aici ...

Posted

Pana una alta le modific cu S in loc de Z si terminati cu porcariile pana isi vor recupera numele, daca se va intampla asta.

Done, bonito lasa-i in pace.

Posted

Pana una alta le modific cu S in loc de Z si terminati cu porcariile pana isi vor recupera numele, daca se va intampla asta.

Done, bonito lasa-i in pace.

Mai bine faci asa:

Sly: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...97&st=24525

Sly: esti cu regulamentul in mana, se poate sa nu posteze niciun dobitoc de asta in topicul HH-ului?

bunny.2: acum nu stiu pe care sa-l aplic

bunny.2: ala cu "gm e stapanul topicului"

bunny.2: sau ala moral

bunny.2: mai bine nu ma bag

Sly: in cazul in care guildul nu are GM, cine impune regulile pe topic?

bunny.2: nu exista topic atunci

bunny.2: se va inchide

Sly: atunci inchide topic-ul HH-ului daca e pe regulament

Sly: de ce le-ai dat voie sa posteze la astia in guild?

Hide Recent Messages (F3)

bunny.2: le-am dat eu voie?

bunny.2: ce te rastesti la mine?

bunny.2: du-te tata lasa-ma in durerea mea, am alte probleme pe cap de cat porcariile voastre.

bunny.2 is typing...

bunny.2: ignore.

bunny.2 has signed out. (12/29/2009 3:38 PM)

Posted

Mai bine faci asa:

Sly: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...97&st=24525

Sly: esti cu regulamentul in mana, se poate sa nu posteze niciun dobitoc de asta in topicul HH-ului?

bunny.2: acum nu stiu pe care sa-l aplic

bunny.2: ala cu "gm e stapanul topicului"

bunny.2: sau ala moral

bunny.2: mai bine nu ma bag

Sly: in cazul in care guildul nu are GM, cine impune regulile pe topic?

bunny.2: nu exista topic atunci

bunny.2: se va inchide

Sly: atunci inchide topic-ul HH-ului daca e pe regulament

Sly: de ce le-ai dat voie sa posteze la astia in guild?

Hide Recent Messages (F3)

bunny.2: le-am dat eu voie?

bunny.2: ce te rastesti la mine?

bunny.2: du-te tata lasa-ma in durerea mea, am alte probleme pe cap de cat porcariile voastre.

bunny.2 is typing...

bunny.2: ignore.

bunny.2 has signed out. (12/29/2009 3:38 PM)

Pai stau sa-mi faci teoria chibritului pe messenger. Chiar nu am nevoie de persoane lacrimogene, ai o problema, o anunti pe forum.

Daca nici asa nu va convine, va inchid topicul la cerere si gata. Cum zicea cineva odata, nu sunteti buricul pamantului, toti sunteti la fel, trebuiesc tratati la fel. Purtati-va ca atare, sunt destule insulte cu vreo 1-2 pagini in urma, prefer sa nu revin asupra lor, mersi.

Posted

Pai stau sa-mi faci teoria chibritului pe messenger. Chiar nu am nevoie de persoane lacrimogene, ai o problema, o anunti pe forum.

Cam paradoxal, odată ce tu mi-ai dat ignore. Tot respectul, Bunny!

Posted

Like i care. Au fost destule persoane in aceeasi situatie, ce doresti, discriminare? Nu mersi. Prefer sa merg pe linie, toti la fel. Ultimul post, renunta si ignora-ma.

Posted

Ignore them all :) serios, cel mai bun sfat...chiar daca vin si posteaza aici treceti peste comentarile lor. Daca ne vom comporta ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat o sa cedeze singuri. Cum sunt copii mici, cand nu le mai dai atentie fug si iau o jucarie si in scurt timp nici aia nu mai prezinta interes..o iau pe urmatoarea si tot asa. That`s them.. :baby:

And, and :

Posted

dau contul cu crisai pentru 1 item anubis :lol:

' date='Dec 29 2009, 01:28' post='4577500']

Sa dus tot farmecu din jocu` acesta, multa lumea numai cunoaste notiunea de realitate, toata lumea traieste in joc, alti pe langa, chiar nu stiu unde se va ajunge in curand cu mu-ul aceesta.Boom asa ca o parere persoanala, te-ai distrat destul pe seama lor, vezi ca se ataca, mor incetu, dale guilda inapoi si fi tu mai destept ca ei cu cateva sec si cedeaza, pt k nu se ajunge niciunde in halu` asta !

@ nb gay`s ^^^

:lol:

hi hi imi place de Ryuk nab k de obicei

Sugestie : Punetiva Numele HHnabsterZ

Bine v-a facut , daca nu aveti grija.

' date='Dec 29 2009, 12:41' post='4578610']

^JADE^

uLise - Mg

ratandula

lixandra

Toti cate 5 zile suspend pentru off topic total ! (mici insulte is alte aberatii)

Ps: xxxXXXxxxxXX -- munca noastra nu e apreciata oricum ...

Creator , se pare ca eu fiind membru din HH am luat warn + suspend 5 zile.

Te cred ca vrei sa-ti arati talentele de moderator , dar unde este dreptatea , uite am dat niste citate (quote-uri) ale unor useri care n-au primit suspend , culmea frate ca aia dadeau reply dupa reply. Aia de ce n-au luat suspend ?

Astept sa-mi justifici de ce aia n-au luat suspend asta daca esti in stare dai un reply.

Bunny te vad activ la HH ofera cate un warn + suspend 5 zile celor din citate , pentru ca ei n-au luat suspend , sa fim CORECTI , NU DOM'LE ? Mersi fain

Toti cate 5 zile suspend pentru off topic total ! (mici insulte is alte aberatii) - cum dracu Creator eu-s off topic dar exista total si partial ? adica aia de sus n-au luat warn+ suspend 5 zile ca au fost off topic partial.

Posted

Uite inca 3

DAN SA NU LE DAI NUMELE LASA ASA E BINE

@Asta e HH pa pa

Urat ...

Poate iti vei primi cadoul cuvenit

http://img31.imageshack.us/img31/4889/dasdasdasd.jpg lool :))))))))

Am dat reply ca nu-mi permite forumul sa postez prea multe citate intr-un singur post.

Posted

ati ajuns rau daca zici sa faca topic de spam :)):)) sa morii de ras, trezestete e un joc ,dar am uitat aici unii din voi aici va petrecetii Craciunu/revelu /pastele ...duminica devias la biserica va spoveditii impartasitii ...

De revel va strange boom pe toti lore bar (discoteca)

daca ai chef de cearta o facem aici

Posted

Pe gustul meu...

uite melodie anti puya ^^ http://www.youtube.com/watch?v=GwfJV2vV4zw

Run DMC - Hard Times

http://www.youtube.com/watch?v=RN3ACziD1BY

NWA - Panic Zone

NWA - Straight outta compton

Metallica - Ride The Lightning

MF Doom

2Pac [s.C.C MC Eiht Spice 1 Ice T] - Gangsta Team

Daca-l injuram imediat trimiteau spartani sa-mi dea warn.

Nu uita Creator inainte sa dai reply mediteaza sa iti justifici raspunsul :peace:

ps. Butonul de Bold nu mai este la moda si nu te face sa iesi din tipare.

Posted

Buna Ziua HH,imi pare rau pentru cele intamplate,sper sa va recapati numele! :)

@Bonito daca mai prind un reply in topicul asta,avem de discutat in particular :)

Posted

Buna Ziua HH,imi pare rau pentru cele intamplate,sper sa va recapati numele! :)

@Bonito daca mai prind un reply in topicul asta,avem de discutat in particular :)

Multumim de parerile de rau. (Mi-am imaginat acuma condoleante and stuff`s :-j )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...