Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

o buba la mijloc

ori tsu e nub ( nush la ce ma mai intreb ) ori alexa la fel doar sa dea buzzuri stie :lol: nu a trimis klumea mailul ^_^

Posted

Doamne Dumnezeule

da lasati mai MU asta pana dupa rev

:))

Posted

Frumoasa semnatura puff ca un adevarat cavaler HHunterZ. Felicitari :beer:

ms ms :beer:

Guest Tsu^_^pui
Posted

am primit thora

@puff, pot sa joc si sa si lucrez ^_^

Guest Tsu^_^pui
Posted

cat de nub sa fi sa furi o numele guildei? :)

Guest Tsu^_^pui
Posted

vezi ulise, tsu a intrat pe bogz, a rupt guilda, a dat sw pe tsu, a intrat, a dat move devias, a facut emblema si canci guild :-" M-am prins ca e ceva ciudat cand sadi si altii erau in devias la gm, dar am zis ca neaaah. Ideea e ca in acel interval de 2-3 minute, nubi au furat numele de HHunterZ :)

Posted

Mai trebuie si ... eroisme fumate ... dupa ce naiba va stresati? Las-o naibii de treaba Tsu ... e anotimpul gagicelor imediat ... lasa-i pe astia fara viata sa joace ca nebunii ... si sa tot fure pe spoturi, nume si sutiene de la elfe ...

Whatever ... rusine lor, in speranta ca nu-si v-or mai avea numele de guilda pe baza de date ... ce urmeaza ... ii ajutam noi daca trebuie >:)

eu...am char in HHZ, imi dati voie sa postez si aici? :D

mc anticipat :beer:

We've got z'winner ... aliantza Honey ...

Posted

vezi ulise, tsu a intrat pe bogz, a rupt guilda, a dat sw pe tsu, a intrat, a dat move devias, a facut emblema si canci guild :-" M-am prins ca e ceva ciudat cand sadi si altii erau in devias la gm, dar am zis ca neaaah. Ideea e ca in acel interval de 2-3 minute, nubi au furat numele de HHunterZ :)

Si daca in noul HHz is niste gunoaie ce :))

merge si HHunterS

Posted

Tsu ca o sugestie. Propun ca noul HH sa fie format doar din membri fideli cu vechime iar playeri noi car vor sa intre in HH sa treaca printr-o serie de probe , timp de 3 luni sa nu aiba acces la prea multe informatii.

Eu zic ca ne putem ocupa si noi de recrutari chiar daca nu prea jucam.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...