Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

olteannebun

intrebare.

Recommended Posts

Posted

apare autopick off intr-adevar... care este problema? daca dai drumul la cliker (clicker=doar sa dea click dreapta) si ai debifat toate optiunile alea din menuiul clickerului. apare autopick off (din cate stiu), daca nu oricum apare cand ai oprit clicker-u ceea ce din nou nu este o problema.

am vazut si celalat topic pe care l-ai facut, ce sa intelegem de aici? chiar vrei sa dai ss cuiva si intrebi inainte postezi ca sa nu musti o nefondata? :dontknow: nu sari cu gura pe mine.. intrebam :P

Posted

apare autopick off intr-adevar... care este problema? daca dai drumul la cliker (clicker=doar sa dea click dreapta) si ai debifat toate optiunile alea din menuiul clickerului. apare autopick off (din cate stiu), daca nu oricum apare cand ai oprit clicker-u ceea ce din nou nu este o problema.

am vazut si celalat topic pe care l-ai facut, ce sa intelegem de aici? chiar vrei sa dai ss cuiva si intrebi inainte postezi ca sa nu musti o nefondata? :dontknow: nu sari cu gura pe mine.. intrebam :P

in poza anterioara din postu anterior tipu a folosit cliker merita 40 de zile ca toti (poza lui am luat-o cand ma postat el pe mine)

in postu asta intrebarea e ironica autopick off apare cand opresti clikeru"{p merita si baiatu asta ss 40 de zile, (tipu ma postat si cand a vazut ca avea poza cu autopick a dai edit si a sters dar eu am salvat-o),,, mie nu imi convine sa stau cu cineva in party si ala sa stea afk sa culeaga jwluri,,, sa se miste frate ca deaia se joaca ,,asa sau imbogatit toti dupa server si deaia numai au valoare nici singurile nici jwlurile,, inainte dak aveai 255 sing erai tgare acuma ca sa fi si tu om trb sa ai 2000.

sper ca acuma intelegi ideea "{

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...