Jump to content
ooOOIC3OOoo

Steam offera jocuri gratis

Recommended Posts

Posted

Am aflat si eu de pe un forum de urmatoarele offerte de la ATI si NVIDIA, daca aveti vreo piesa in pc de la ei puteti activa HL2-LOAST COAST si HL2-DEATHMATCH in contul vostru de steam pe gratis, jocurile nu sunt demouri, sunt exact ca si cum leati fi cumparat cu bani, numai ca ... sunt moka! :D

Oferta ATI: http://www.steampowered.com/ati_offer1a/

Oferta NVIDIA: http://www.steampowered.com/nvidia/

Si am mai gasit pe forumurile celor de la steam un post facut de IvanDoomer cu o lista de jocuri si moduri full si gratis, pe care cei de la steam nu le prea dau publicitati, inteleg si dc spre ex. eu am css activat.... si miam loat o gramada de jocuri de pe lista aia ,,, am vreo 10 in total .... nu cred ca o sami mai trebuiasca jocuri noi un an intreg, acum am cu ce sa omor plictiseala, am ZOMBIE PANIC SOURCE!, INSURGENCY, AMERICAN ARMY 3... si mai multe , sunt pe lista aia niste jocuri destul de celebre si bune... nu sunt gunoaie! unele jocuri o sa ceara SOURCE ENGINE, eu am CSS activat , dar probabil ca dak nu avetzi vreun joc HL2. L4D etc.... au ofertele de la ATI si NVIDIA ACEL SOURCE ENGINE dar nu sunt sigur... ori cum pt cei care au CSS, HL2 si dinastea pe cont o sa va mearga sigur... Sar putea sa mai cera si SOURCE SDK asta e o aplicatie care ar trebui so gasiti in TOOLS unde aveti lista aia cu servare dedicate si asa mai departe..

Lista cu jocuri se afla aici: http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=851573 distractie placuta!

Posted

am nVidia placa video...acu iau Steamu sa vad daca e "tru"

Revin cu un post.

este "tru" cum zici u,le-am avut si eu dar nu sunt cine stie ce(jocuri de la nvidia)

Posted

Ahhhh ce ma oftic vreau si eu PORTAL gratis :(( mai bn numi aratai, da pai scz ca mai e un post... am mai facut rost de niste keyuri pt AI War Fleet Command : 7814-535-2857-9240 , 4648-9955-8377-9317 , 1825-6323-8382-3606 , 7017-4440-5629-1028 , 7499-4384-6625-6707 si pt expansionul lui: 5849-4090-1685-866 1662-3582-4000-6393, 5682-5598-1871-9561, 904-5192-6441-7011 , 5008-2149-8145-3471

Posted

Scrie "For a limited time" ... deci, nu's gratis in totalitate

Posted

am dat si eu install la AA3, merci pt lista aia de pe forum :D

portal e moca si pt non-nvidia users din cate stiu (sau era). eu cel putin l-am instalat si am ATI. e drept, poate o fi fost alta oferta. e un joc foarte interesant, merita luat. poate se chinuie producatorii si mai fac ceva extra la el, ca acum e scurt :)

Posted

portal e moca si pt non-nvidia users din cate stiu (sau era). eu cel putin l-am instalat si am ATI. e drept, poate o fi fost alta oferta. e un joc foarte interesant, merita luat. poate se chinuie producatorii si mai fac ceva extra la el, ca acum e scurt :)

pai cum iau si eu portal? :((

Posted

A fost moca atunci cand s-a lansat steam pt mac am impresia, a durat vreo 2 saptamani promotia, il luai si ramaneai cu el 4ever in library

Posted

' date='19 October 2010 - 12:28' timestamp='1287484126' post='5422326']

defapt cu programu ala nu o sa joci pe steam , ci pe servere non steam.

Probail sar putea sa ai dreptate ca mia dat pe unele servare steam validation rejected da eu joc lineage cu PacSteam asa ca nu ma intereseaza de cs :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...