Jump to content
ooOOIC3OOoo

AI War Fleet Command Steam CD-Keys

Recommended Posts

Posted

Pai tu ai vrut sa ne impresionezi,nu noi te-am foratat :)).Tu te-ai dat mare ca ai windows cu licenta si de unde ca ai un amarat de windows normal ca si mine si altii :)).Ne-ai mai spus si ca ai totul cumparat,bravo banuiesc ca e lf ca la pc...bitdefender 6 luni gratuit cu licenta :))

nu folosesc antivirus , nu downloadez prostii ;;)

Posted

' date='08 October 2010 - 23:45' timestamp='1286570756' post='5402650']

nu folosesc antivirus , nu downloadez prostii ;;)

Instaleaza unul si arata-ne ca nu ai nici macar un fisier infectat. :>

Posted

Instaleaza unul si arata-ne ca nu ai nici macar un fisier infectat. :>

cu ce te linisteste pe tine ca am virusi? am metodele mele sa aflu virusi manual cu command promopt ( cel putin keylogger , ca altceva nu ma intereseaza)

Posted

' date='08 October 2010 - 23:50' timestamp='1286571030' post='5402658']

cu ce te linisteste pe tine ca am virusi? am metodele mele sa aflu virusi manual cu command promopt ( cel putin keylogger , ca altceva nu ma intereseaza)

Vad ca alte replici nu stii in afara de "ce te doare," "ce te linisteste," "care e problema ta," "ce te roade," (pe care le gasesc sfidatoare) nu prea stii, asa ca ma retrag. Bafta cu Windowsul ala piratat si incearca sa nu mai minti asa rau (pana te incurci in replici). Nu te va aprecia nimeni pentru ca ai trimis niste key-uri la Valve, pentru ca ai niste programe originale si pentru ca ai un sticker pe laptop si nici pentru ca (nu stii sa) minti.

Posted

Vad ca alte replici nu stii in afara de "ce te doare," "ce te linisteste," "care e problema ta," "ce te roade," (pe care le gasesc sfidatoare) nu prea stii, asa ca ma retrag. Bafta cu Windowsul ala piratat si incearca sa nu mai minti asa rau (pana te incurci in replici). Nu te va aprecia nimeni pentru ca ai trimis niste key-uri la Valve, pentru ca ai niste programe originale si pentru ca ai un sticker pe laptop si nici pentru ca (nu stii sa) minti.

ok , acuma esti liber sa crezi ce vrei , totusi ma mira faptul ca nu te-ai mai jucat dublu cu 2 conturi zicand ca e gagica ta :)))

cmon all hate meehugzt5.gif

Posted

' date='09 October 2010 - 00:05' timestamp='1286571951' post='5402688']

ok , acuma esti liber sa crezi ce vrei , totusi ma mira faptul ca nu te-ai mai jucat dublu cu 2 conturi zicand ca e gagica ta :)))

Spre deosebire de tine (care iti dai banii pe programe si jocuri) am o prietena si din intamplare e moderatoare la filme. Tu ce crezi, ca te tragi de sireturi cu mine?

Guest White.
Posted

Erori de logica :

- ad hominem

- ignoratio elenchi

- circulus in probando

- argumentum ad ignorantiam

Posted

Spre deosebire de tine (care iti dai banii pe programe si jocuri) am o prietena si din intamplare e moderatoare la filme. Tu ce crezi, ca te tragi de sireturi cu mine?

nu-mi vorbi mie din carti

Posted

Parca mods treebuie sa aplaneze conflictele, nu sa le provoace...

L-a provocat la un fight doar nu vrei sa se lungeasca conflictul aici pe mai multe pagini.Mi se pare corect ca a postat la fight.

Posted

' date='09 October 2010 - 11:37' timestamp='1286613463' post='5403166']

tu mai provocat , si aici in topicu asta si in celalalt

Eu te-am provocat, mda...

Guest White.
Posted

SirVic tu a cui clona esti?

Posted

e clona lui garcea.. nu vezi ca baiatu e omul legi? si ca tot a venit vorba de windowsuri .... imi place sa ma gandesc ca am iesit cu prietena la un suc pe bani aia..... P.S: SirVicule la astea nu le trebe licente, sunt moka pe strada, ca si unele programe de pe net, jocuri si alte alea, ... dar numai dak esti baietel un pic destept,,, asa ca nu cauta sa cumperi originale de pe net ca nu sunt man! "zic si eu doar asa.... sa nu pierzi timpu cautand"

Posted

e clona lui garcea.. nu vezi ca baiatu e omul legi? si ca tot a venit vorba de windowsuri .... imi place sa ma gandesc ca am iesit cu prietena la un suc pe bani aia..... P.S: SirVicule la astea nu le trebe licente, sunt moka pe strada, ca si unele programe de pe net, jocuri si alte alea, ... dar numai dak esti baietel un pic destept,,, asa ca nu cauta sa cumperi originale de pe net ca nu sunt man! "zic si eu doar asa.... sa nu pierzi timpu cautand"

N-ai murit ma ?

Posted

Vickie..sincer pe langa faptul ca suferi de sindromul romanesc clasic..sa moara si capra vecinului esti la fel de mandru de tine precum sunt toti baieteii aia de apar postati pe cocalari.com. Adica ok ai o perece de tenesi originali? pai poart-o frate in tacere ca ne deranjeaza la urechile de plagiatori cand apare unul cu gumari de 5 milioane care-si plateste consumatia la Mac Do cu bani de monopoly :)

chiar incerci sa eptaezi pe aici cu atitudinea asta radical-neanderthaliana...puteai sa iesi in fata si daca spuneai o poezie sau ne aratai ce-ai mai crosetat cu andrelele tale originale :D

Ps cat despre jocul de mai sus..e pretty ok :) daca te plictisesti de alte alea ofc

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...