Jump to content
ooOOIC3OOoo

AI War Fleet Command Steam CD-Keys

Recommended Posts

Guest White.
Posted

" Dracul " de mine cred ca stie. Ai primit laptopul cu Vista Home Premium, nu ti-a placut si ai instalat versiunea piratata Vista Ultimate.

Posted

" Dracul " de mine cred ca stie. Ai primit laptopul cu Vista Home Premium, nu ti-a placut si ai instalat versiunea piratata Vista Ultimate.

vista ultimate si vista home premium sunt aproape aceleasi chestii , de ce leasi schimba ? sa pierd ca prostu toate featurile gen system restore dupa cd original , drivere si alte chesti ?

Posted

' date='07 October 2010 - 23:05' timestamp='1286481934' post='5400547']

asta dracu stie , daca vrei iti fac video si iti si vorbesc daca vrei de ce arata acolo vista si acolo home premium , nu stiu , dar asa scrie sub laptop , alte intrebari?

mortallx2 acuma aratami si mie pagina de injuraturi , de ce nu vrei , nu o ai nu ? :> hai baiatu ca te-ai facut de rahat

Prin asta ti-ai demonstrat singur prostia.Am zis ca nu trimit nicio lista deoarece nu ma fac de rahat pentru unul ca tine,nu injur oamenii asa din senin desi u ai merita altcv decat o injuratura la cati draci esti in stare sa faci.Esti un mare caracter sa sti u asta ;),dastia ca tine intalnesc la tot pasul si se numesc cocalari.Se mandresc cu ce nu au :))))

/fail Si eu am linux original dar nu ma dau mare :) /fail.Apropo se vede ca inca ai ramas in stadiu de "pigmeu" si nu sti sa accepti orice.

Posted

Prin asta ti-ai demonstrat singur prostia.Am zis ca nu trimit nicio lista deoarece nu ma fac de rahat pentru unul ca tine,nu injur oamenii asa din senin desi u ai merita altcv decat o injuratura la cati draci esti in stare sa faci.Esti un mare caracter sa sti u asta ;),dastia ca tine intalnesc la tot pasul si se numesc cocalari.Se mandresc cu ce nu au :))))

arata-mi licenta de la photoshop-ul tau beibi

ah da , si aratami si pagina cu injuraturi :)))

iti mai editezi mult posturile ma

btw : Si ma dau mare ca am windows original , ma dau mare ca asa mi se scoala mie , interzicemi .

Posted

' date='07 October 2010 - 23:13' timestamp='1286482436' post='5400569']

arata-mi licenta de la photoshop-ul tau beibi

ah da , si aratami si pagina cu injuraturi :)))

Nu am zis ca am photoshop original cu licenta nub :) deci gtfo mai pe scurt.Tot ce am in pc este piratat,fericit? FTW pigmeule,invata sa accepti si parerile altora cand au dreptate.

Posted

gata fratilor....sunteti mai rai decat OTV.Ar trebui sa facem si episoade...va certati aiurea de la niste key-uri.Am folosit un key,si inca mai am contu.Crezi ca Valve sta la curu nostru sa ne verifice pe noi si cum ai spus tu,sa ne verifice daca am vandut conturile?Cum ma rog isi dau ei seama daca eu i-am vandut contul unei persoane...intra pe Linkmania sa verifice?

Posted

Omule eu nu am bagat niciun cd key,am avut steam original(a fost banat din cauza ca mi l-au scamat) si pot sa spun sa te lasi de pc.Daca u crezi ca tot ce inseamna pc este original atunci lasa-te de el.Spune-mi si mie cate programe si muzica ai u "originale",cumparate in pc? mai mult de 5 nu ai sigur.Atunci dc........te bagi u in treaba omului,el a fost bun si a dat niste cd key la niste necunoscuti,fiind "noi",u nu esti in stare nici sa lasi 100 gold la un joc si te iei de el.Vai de capul tau,de asta ne minunam de generatiile vechi(nu ca nu as fi si eu dar nu fac in halul asta).Incheiat,Domule Corectitudine.

asta este primul tau post dupa care ai degenerat in prostie , eu nu am zis ca cd keyurile sunt piratate am zis ca exista o mare sansa sa iei disable pentru ca au fost furate .

Si da poftim tot ce am eu in pc e cumparat , te roade ?

@ blacks : daca te raporteaza cineva isi dau foarte bine seama :) sigur ca mai ai contu crezi ca aia sunt roboti ? :|

Posted

gata fratilor....sunteti mai rai decat OTV.Ar trebui sa facem si episoade...va certati aiurea de la niste key-uri.Am folosit un key,si inca mai am contu.Crezi ca Valve sta la curu nostru sa ne verifice pe noi si cum ai spus tu,sa ne verifice daca am vandut conturile?Cum ma rog isi dau ei seama daca eu i-am vandut contul unei persoane...intra pe Linkmania sa verifice?

Tu nu vezi ca nu stie ce sa mai zica,cand este prins "sta pe loc".Asta vrea sa ni se stearga conturile de la steam pentru ca ce? Ca nu stie sa-si tina gura.Un exemplu in viata:"Daca el al trage un joint si un necunoscut i spune lu masa".Hahaha inca un falt,dai quote la ce e mai vechi.Da la ala cu photoshopu vietii ca vad ca te bagi in seama cu ce nu stii si cam prost,vai de capu tau si zici de mine ca am probleme.Bafta,daca vrei sa ne certam scrie pe perete cu marker mortallx si dai bataie,poate-ti scoti si u mintile din cap ;).Inca odata pigmeu,/fail "learn to learn" /fail

Posted

' date='07 October 2010 - 23:24' timestamp='1286483063' post='5400592']

asta este primul tau post dupa care ai degenerat in prostie , eu nu am zis ca cd keyurile sunt piratate am zis ca exista o mare sansa sa iei disable pentru ca au fost furate .

Si da poftim tot ce am eu in pc e cumparat , te roade ?

@ blacks : daca te raporteaza cineva isi dau foarte bine seama :) sigur ca mai ai contu crezi ca aia sunt roboti ? :|

hai zi cum isi dau ei seama ca eu am vandut contul?sa zicem ca se uita dupa ip-uri si locatie...poftim,m-am mutat intr-un alt oras,mi-am schimbat si providerul....alta sugestie?

prezic ca va iesi urat cand se va uita vreun mod.

Posted

hai zi cum isi dau ei seama ca eu am vandut contul?sa zicem ca se uita dupa ip-uri si locatie...poftim,m-am mutat intr-un alt oras,mi-am schimbat si providerul....alta sugestie?

prezic ca va iesi urat cand se va uita vreun mod.

ei pot sa iti ceara oricand o dovada ca tu esti cel care a cumparat jocul , numarul tranzactiei , ceva ... tale stai calm ca nu sunt aia prosti , si nu ai fi primul care sa ia disable pentru asta :) si da cel mai probabil va iesi urat cand se va uita un mod dar daca se uita un mod care intelege ca purtam o discutie aici si fiecare aduce argumente eu zic ca e ok, sa nu se ajunga la injuraturi si astea

mortalx , calmeazate istericule ca iti moare si ultimul neuron si e pacat de el :( hai baiatu ca iti astept un screenshot de la injuraturile care ti le-am adresat prim pm :))) doamne ce le inventezi

Guest White.
Posted

Parca ar castiga Valve ceva daca va baneaza voua conturile vandute/cumparate. Nu ar castiga nimic, doar ar pierde timp.

Posted

Parca ar castiga Valve ceva daca va baneaza voua conturile vandute/cumparate. Nu ar castiga nimic, doar ar pierde timp.

pai da , majoritatea care isi i-au disable pe steam isi fac alt cont si cumpara iar jocurile sau cumpara un joc , deci castiga bani .

Guest White.
Posted

Sau aleg varianta a 2-a : se enerveaza si isi baga ceva in Valve.

Posted

' date='07 October 2010 - 22:33' timestamp='1286483590' post='5400613']

ei pot sa iti ceara oricand o dovada ca tu esti cel care a cumparat jocul , numarul tranzactiei , ceva ... tale stai calm ca nu sunt aia prosti , si nu ai fi primul care sa ia disable pentru asta :) si da cel mai probabil va iesi urat cand se va uita un mod dar daca se uita un mod care intelege ca purtam o discutie aici si fiecare aduce argumente eu zic ca e ok, sa nu se ajunga la injuraturi si astea

mortalx , calmeazate istericule ca iti moare si ultimul neuron si e pacat de el :( hai baiatu ca iti astept un screenshot de la injuraturile care ti le-am adresat prim pm :))) doamne ce le inventezi

nea capsuna, nu mai fa poze prin vecini ... dupa licente de windows si ia zi! asta nu esti tu?

Posted

nea capsuna, nu mai fa poze prin vecini ... dupa licente de windows si ia zi! asta nu esti tu?

AHAHHAHAHAHhAHAhAAHAHHAHAHAH =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :lol: :lol: :lol:

nu nu sunt eu ala e deja la inchisoare =)))))))))))))))))

hhahahah this made my day

si da ma am windows original te roade ? :))

Guest White.
Posted

' date='08 October 2010 - 08:18' timestamp='1286515080' post='5400805']

AHAHHAHAHAHhAHAhAAHAHHAHAHAH =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :lol: :lol: :lol:

nu nu sunt eu ala e deja la inchisoare =)))))))))))))))))

hhahahah this made my day

si da ma am windows original te roade ? :))

Era ironic . Unde ai tu windows original? Ai o versiune priatata de Windows VIsta Ultimate si ai licenta pe spatele laptopului de la Windows Vista Home Premium. Mai usor cu increzutul asta cu windows original.

Posted

Era ironic . Unde ai tu windows original? Ai o versiune priatata de Windows VIsta Ultimate si ai licenta pe spatele laptopului de la Windows Vista Home Premium. Mai usor cu increzutul asta cu windows original.

uite ca am windows original , plangi acuma nanana.gif

Posted

' date='08 October 2010 - 13:23' timestamp='1286533400' post='5401116']

uite ca am windows original , plangi acuma nanana.gif

de ce tot timpul o dai in "te roade" "plangi acuma" "nu ma crezi" etc. etc....daca tot spui ca ai tu windows original(ceea ce nu are treaba cu topicul)fa o poza cu licenta de la Vista Ultimate si Home Premium..cand am cumparat un pachet pt. steam nu mi-a dat nici un nr. al tranzactiei,deci nu stiu ce indrugi acolo

descarca Microsoft Genuine Advantage...sa ne lamurim odata si odata

Posted

de ce tot timpul o dai in "te roade" "plangi acuma" "nu ma crezi" etc. etc....daca tot spui ca ai tu windows original(ceea ce nu are treaba cu topicul)fa o poza cu licenta de la Vista Ultimate si Home Premium..cand am cumparat un pachet pt. steam nu mi-a dat nici un nr. al tranzactiei,deci nu stiu ce indrugi acolo

descarca Microsoft Genuine Advantage...sa ne lamurim odata si odata

ti-am aratat o poza cu licenta de windows ? ce vrei mai mult ? crezi ca dorm mai bine la noapte daca iti demonstrez tie ca am windows original sau nu ? kthxbai

Posted

' date='08 October 2010 - 20:03' timestamp='1286557424' post='5401896']

ti-am aratat o poza cu licenta de windows ? ce vrei mai mult ? crezi ca dorm mai bine la noapte daca iti demonstrez tie ca am windows original sau nu ? kthxbai

Tu ai zis ca aduci poze,u acum te dai de gol.Esti vai de steaua ta.

OFF:Hai punem linkmaniacii sa citeasca cap-coada topicul sa vada cand am zis eu ca m-ai injurat prin pm? Esti vai de tine ma,mai si ca nu accepti ca nu ai windows original si te dai si tare,nici nu sti sa citesti calumea.

Posted

Tu ai zis ca aduci poze,u acum te dai de gol.Esti vai de steaua ta.

OFF:Hai punem linkmaniacii sa citeasca cap-coada topicul sa vada cand am zis eu ca m-ai injurat prin pm? Esti vai de tine ma,mai si ca nu accepti ca nu ai windows original si te dai si tare,nici nu sti sa citesti calumea.

eu cred ca tu nu accepti ca alti sa aiba windows original.

Posted

' date='08 October 2010 - 22:05' timestamp='1286564706' post='5402243']

eu cred ca tu nu accepti ca alti sa aiba windows original.

Mie nu imi dau bine diferentele intre Ultimate si Home Premium.

Posted

Si eu am Windows Xp Sp2 Original pe CD+ serial + cartea sa + ce mai are. Ca folosesc 7 Ultimate care e mai putin original, e partea a 2-a :-" , dar totusi am Win Xp original. Mai exista si oameni care iau cateodata programe legale. Don't sweat it.

Posted

Si eu am Windows Xp Sp2 Original pe CD+ serial + cartea sa + ce mai are. Ca folosesc 7 Ultimate care e mai putin original, e partea a 2-a :-" , dar totusi am Win Xp original. Mai exista si oameni care iau cateodata programe legale. Don't sweat it.

Cat timp il tii pe ala original in sertar si ai 7le piratat instalat e egal cu 0.

Posted

@superstar:uitate si u,are legatura ce a scris el cu ce am zis eu? El o tot tine ca are windows original parca e un cocalar.UITE,NU MA INTERESEAZA CA AI WINDOWS ORIGINAL!Eu te-am provocat la chestia cu numaratu ca zici ca sunt eu nebun la cap,or fi si alti nebuni la cap paici? Pur si simplu tu te maschezi cu windows-ul tau la orice afirmatie,esti las si nu poti accepta infrangerea oricare ar fi ea.

Ai tot tinut-o ca ai telefonu la incaracat dar poze nu ne-ai mai dat,ai tinut-o cu afirmatiile.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...