Jump to content
ooOOIC3OOoo

AI War Fleet Command Steam CD-Keys

Recommended Posts

Posted

' date='07 October 2010 - 20:34' timestamp='1286472882' post='5400237']

cd keyurile astea nu sunt piratate , sunt furate si in + daca mai au si alte jocuri pe steam trebuiau sa stie . , eu citesc agreement-urile la orice , nu prea folosesc programe piratate , jocurile care le joc , le joc pe steam

Piratarea nu e prea departe de key-uri furate (despre care n-ai dovezi ca sunt furate). Subscriu lui White. - ai Windows original? Winamp, Office, poate un Photoshop le ai originale?

Posted

http://img580.images...23/57409582.jpg

photoshop nu folosesc , office nu imi trebuie , Winamp e free

dovezi ca sunt furate nu am , nici nu am zis ca sunt furate , doar ca le-am trimis la steam sa verifice daca sunt sau nu

PIRACY OR HACKING

This includes using an unauthorized ("hacked") Steam client to access Steam, attempting to register fake CD Keys or attempting to register a CD Key which has been published on the internet.

si uite si aici iti zice sa ai grija :

• Redeeming Fraudulent Gifts
    Never accept a gift from an unknown user. Any accounts tied to a redeemed gift from a fraudulent source may be disabled.

gift = cadou

Posted

Cu windows-ul as vrea. :> Ti-am zis, asa imi apare si mie daca dau click dreapta si properties in My computer.

eu am windows pe laptop de cand l-am cumparat :) asa e din stock .daca vrei poza de sub laptop unde scrie ca e distibuit cu windows vista iti dau .

Posted

' date='07 October 2010 - 21:10' timestamp='1286475041' post='5400315']

eu am windows pe laptop de cand l-am cumparat :) asa e din stock .daca vrei poza de sub laptop unde scrie ca e distibuit cu windows vista iti dau .

Esti praf intr-un cuvant,nu sti cum sa minti si te mai bagi si ca musca'n lapte in treaba omului.Ai merita un warn mare dar pacat ca nu are motiv pentru ce sa-ti dea,oricum in viata reala ai merita altceva pentru ca te crezi prea "corect".

Guest White.
Posted

In cazul in care nu stiai cum arata o licenta :

25krkgz.jpg

2rfwj2g.jpg

ws5lp0.jpg

Astept poze cu licentele sistemelor de operare ale PC-ului si ale Laptopului.

Posted

Esti praf intr-un cuvant,nu sti cum sa minti si te mai bagi si ca musca'n lapte in treaba omului.Ai merita un warn mare dar pacat ca nu are motiv pentru ce sa-ti dea,oricum in viata reala ai merita altceva pentru ca te crezi prea "corect".

ok si ce propui ? esti un nesimtit . nu mai imi da quote , da , o mare parte din toate software-urile care le am sunt cumparate , si nu vad problema voastra , ma mira faptul ca sunteti atat de nesimtiti incat sa intrati in intimitatea omului fara nici o rusine , nu cumva vrei sa iti dau o poza cu ce am in pantaloni sa vezi daca sunt baiat sau fata , nu vrei sa iti arat poze cu salariul , cu chiria casei , cu mine , cu veceu meu , cu bonul la ce am cumparat azi de dimineata si resturile oaselor de peste de la pranz ?

White , ce astepti ma ? nu am asa ceva , laptop-ul l-am cumparat si a fost furnizat cu windows-ul care era deja pe el , un cd cu drivere si un cd cu system recovery ( nu stiu sigur daca se numea restore sau repair )

Posted

' date='07 October 2010 - 22:11' timestamp='1286478690' post='5400444']

ma mira faptul ca sunteti atat de nesimtiti incat sa intrati in intimitatea omului fara nici o rusine

Dar nici tu nu te-ai opus, ai adus pozele, ai spus ca mai aduci, etc.

Guest White.
Posted

ok si ce propui ? esti un nesimtit . nu mai imi da quote , da , o mare parte din toate software-urile care le am sunt cumparate , si nu vad problema voastra , ma mira faptul ca sunteti atat de nesimtiti incat sa intrati in intimitatea omului fara nici o rusine , nu cumva vrei sa iti dau o poza cu ce am in pantaloni sa vezi daca sunt baiat sau fata , nu vrei sa iti arat poze cu salariul , cu chiria casei , cu mine , cu veceu meu , cu bonul la ce am cumparat azi de dimineata si resturile oaselor de peste de la pranz ?

Deci pentru tine licenta pentru un sistem de operare = o parte intima a corpului tau?

Chiar asa de "intima" ti se pare o licenta? Ai zis ca ai toate aplicatiile software cumparate si cu licenta. = > Am cerut dovezi. = > Nu ai venit cu dovezi. = > Minti.

Posted

Deci pentru tine licenta pentru un sistem de operare = o parte intima a corpului tau?

Chiar asa de "intima" ti se pare o licenta? Ai zis ca ai toate aplicatiile software cumparate si cu licenta. = > Am cerut dovezi. = > Nu ai venit cu dovezi. = > Minti.

la ce vrei dovezi ? ce folosesc eu ca software ? jocurile , cumparate pe steam / din magazin , folosesc programe gratuite(aka freeware) .

Guest White.
Posted

Omule, de 2 ore iti cer poze cu licentele sistemelor de operare.

Posted

Omule, de 2 ore iti cer poze cu licentele sistemelor de operare.

ti-am raspuns ca laptop-ul a fost furnizat cu sistem de operare pe el .. ce vrei mai mult ?

Guest White.
Posted

Trebuie sa aiba licenta lipita pe spate. + presupun ca ai si desktop.

Posted

am doar laptop ,desktop imi i-au luna viitoare cand mai strang putini bani , poza cu licenta de sub laptop iti fac deindata ce mi se incarca telefonul ( max 30 minute)

Posted

de fapt initiatorul topicului merita warn/suspend pentru ca nu a spus ca vom folosi cd keyurile pe propria raspundere. nu ne-a spus ca este o sansa sa ne baneze contul.

nu trebuie sa va aratati atat de sceptici doar pentru ca voi nu cumparati / rar cumparati jocuri / melodii / altceva

Posted

ok si ce propui ? esti un nesimtit

hei tu nu ma jignii pe mine ca nu stau sa-ti insir o pagina cu injuraturi(prin pm desigur)

Daca tot eu sunt nesimtit atunci dc? TU esti nesimtitul deoarece te-ai bagat peste topicul omului ca prostul,daca nu anuntai steam ca linkmania ale key furate mureai.Intai veze-ti frate de windows-ul tau,ala de cica e original si dupaia mai comenteaza de piraterie+ma mai numesti si pe mn nesimtit si nu iti dai seama ca u ai fost nesimtit prin ce ai facut.

@Xellos:nu ar fi fost asa o mare chestie daca domnul "bun" nu ar fi facut scandal.

Posted

hei tu nu ma jignii pe mine ca nu stau sa-ti insir o pagina cu injuraturi(prin pm desigur)

Daca tot eu sunt nesimtit atunci dc? TU esti nesimtitul deoarece te-ai bagat peste topicul omului ca prostul,daca nu anuntai steam ca linkmania ale key furate mureai.Intai veze-ti frate de windows-ul tau,ala de cica e original si dupaia mai comenteaza de piraterie+ma mai numesti si pe mn nesimtit si nu iti dai seama ca u ai fost nesimtit prin ce ai facut.

pagina de injuraturi pe pm ? =))))))) hai ca mi-a placut asta , te rog aratami sa vedem , tu imi zici mie praf dar eu iti zic doar nesimtiti si sari , asta esti , asta te defineste , daca i probleme cu capul dute la doctor nu stiu ce te roade ca altii ( ca mine) au programe cumparate si nu ai tu .

licenta e aici :

Posted

' date='07 October 2010 - 22:52' timestamp='1286481151' post='5400524']

pagina de injuraturi pe pm ? =))))))) hai ca mi-a placut asta , te rog aratami sa vedem , tu imi zici mie praf dar eu iti zic doar nesimtiti si sari , asta esti , asta te defineste , daca i probleme cu capul dute la doctor nu stiu ce te roade ca altii ( ca mine) au programe cumparate si nu ai tu .

Dar pe tine de ce te roade ca altii nu cumpara ceva si tu da?

Posted

' date='07 October 2010 - 22:52' timestamp='1286481151' post='5400524']

Ah ma scoti din minti.Vrei sa zici ca is nebun nu? bine oi fi eu nebun dar nesimtit ca tine in niciun caz,daca ar fi 100 ca tine domnule corectitudine s-ar strica forumul.Daca eu pun un bot la un joc tu ai face rpd reclamatie ca te "mananca" dintii.Nu iti trimit pagina cu injuraturi ca nu am ajuns in halul asta sa ma fac eu de "rahat" pentru cine? pentru un corectitudine a lu peste.

Guest White.
Posted

Au trecut 30 de minute. Unde sunt pozele?

In prima imagine ai Vista Ultimate si in a doua ai Home Premium.

Posted

Au trecut 30 de minute. Unde sunt pozele?

In prima imagine ai Vista Ultimate si in a doua ai Home Premium.

asta dracu stie , daca vrei iti fac video si iti si vorbesc daca vrei de ce arata acolo vista si acolo home premium , nu stiu , dar asa scrie sub laptop , alte intrebari?

mortallx2 acuma aratami si mie pagina de injuraturi , de ce nu vrei , nu o ai nu ? :> hai baiatu ca te-ai facut de rahat

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...