ooOOIC3OOoo Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Salut... am facut si eu rost de niste cd-keyuri pt AI War Fleet Command si expansionul lui.... tot asa de pe un forum... si ma gandeam sa nu fiu avar si da dau mai departe.... pt ca nu am ce sa fac cu ele, eu mi-am activat jocul pe steam .... asa k va rog cititi. Deci nu este un joc frumos e strategie, fara grafica, fara story line fara nimic special, care le prindetzi nu le inhatatzi rpd doar sa mai avetzi un joc pe care nul jucati niciodata..... adik dak avetzi CSS , L4D jocuri kalumea, nu loatzi keyurile sa tineti jocu acolo in cont.... lasatil cuiva care joaca online pt k nu sunt multi jucatori online.... e k un browser doar ca e pe steam , e mic, si uratzel da mie imi place... dak jucatzi strategie si va plac jocurile gen.... travian pai cam asa e si asta numai ca are nave ..... deci dak il jucatzi online va rog sa folositzi keyul dak nu... acest joc se gaseste si pe internet full ..... are doar 190mb instalat... succes! cine nu prinde si chiar vrea sa joace sami dea un pm.. o sa mai fac rost de keyuri dar pe moment asta e tot ce am..... si o sai trimit cand fac rost Jocul: AI War Fleet Command CD-KEY: 7457-1586-996-4515 ]----[Expansionul:Ai War : Zenith Remnant CD-KEY: 6515-3065-3394-716 Jocul: AI War Fleet Command CD-KEY: 1708-8805-605-2507]----[Expansionul: Ai War : Zenith Remnant CD-KEY: 1525-143-8983-4493 Jocul: AI War Fleet Command CD-KEY: 4934-8387-2756-8983]----[Expansionul:Ai War : Zenith Remnant CD-KEY: 6837-3374-6446-445 Jocul: AI War Fleet Command CD-KEY: 8235-2055-4817-3017]----[Expansionul:Ai War : Zenith Remnant CD-KEY: 6625-3543-7611-4648 Jocul: AI War Fleet Command CD-KEY: 7011-1494-2091-2482]----[Expansionul:Ai War : Zenith Remnant CD-KEY: 1600-4665-2306-4715 Jocul: AI War Fleet Command CD-KEY: 9358-6605-9769-8826 ]----[Expansionul:Ai War : Zenith Remnant CD-KEY: 8366-508-7490-1687 Pai cam atat .... ajunge :D creditele pt keyuri sunt ale flacailor astora: Unleashed si MAxi .... Dea dnzeooo sanatate! :D
Cristian Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Daca-mi faci si mie rost de un cd-key pentru counter strike source esti giugiuc. :D Daca nu poti, trimite-mi mesaj privat cu acel forum, poate poate.
ooOOIC3OOoo Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Daca-mi faci si mie rost de un cd-key pentru counter strike source esti giugiuc. :D Daca nu poti, trimite-mi mesaj privat cu acel forum, poate poate. pai nush... am auzit de pe undeva ca o sa se dea CSS-BETA moka pe steam dar nu cred, da nu pot face rost de keyuri pt CSS scz mane cauta si tu pe DIGITALZONE au un un forum pt trade, dak ai un key pt un joc sau ceva potzi face trade pt un cont cu CSS, dar e doar 10 euro un key...
Cristian Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 sti ca sunt multi scameri in ziua de astazi, tocmai de aia nu vreau sa ma risc prea mult. prefer sa-mi un cont bancar, sa bag 20 euro pe el si sa-mi cumpar css de la steam decat sa-l cumpar de la straini :D
Mfoch Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 ma baieti aveti grija cum va luati disable la account PIRACY OR HACKING This includes using an unauthorized ("hacked") Steam client to access Steam, attempting to register fake CD Keys or attempting to register a CD Key which has been published on the internet.
ooOOIC3OOoo Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 ' date='06 October 2010 - 13:00' timestamp='1286362836' post='5397744'] ma baieti aveti grija cum va luati disable la account lol ... mie miau mers keyurile....
Mfoch Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 lol ... mie miau mers keyurile.... sigur ca merg dar cand valve isi da seama ca acele cd key-uri au fost luate ilegal? stiai ca pot verifica daca sa platit pentru ele , nu? pai atunci o belesti . ei pot sa te intrebe mereu sa le dai ceva un act niste informatii de unde ai cumparat jocu , e ca si cu cd keyurile alea daca ai auzit , se videau dar defapt era crackuite din russia , iti mergea jocu 1 -2 luni dar cand isi dadeau seama luai disable la tot accountu . eu ca sa fiu sigur am trimis toate cd keyurile la valve sa le scaneze si sa le dea disable.sa va invatati minte si sa ganditi inainte sa luati orice cd key dar depinde in caz ca a fost doar un ''giveaway'' e ok treaba .
Random Hero Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 ' date='06 October 2010 - 17:29' timestamp='1286375376' post='5398138']. eu ca sa fiu sigur am trimis toate cd keyurile la valve sa le scaneze si sa le dea disable.sa va invatati minte si sa ganditi inainte sa luati orice cd key Grozav. Ce oameni rai...
Mfoch Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Grozav. Ce oameni rai... aha sa le scaneze , daca sunt ok nu e nici o problema daca sunt cumparate prin smecherii cu conturi paypal / bancare furate sa dea disable , daca ati bagat cd keyurile alea mai bine trimiteti la valve support si ziceti ca v-a dat unu cd key si lai bagat , dai cd keyurile sa le scaneze si asa sa iti scoata jocu dp account fara sa iei disable . si sa sti ca nu numai pentru asta se da disable , se da disable daca vinzi un cont , se da disable la contu vandut si la orice alt cont care il ai in posesie in acel moment ( ceea ce voi nu cred ca stiti , vanzarea conturilor steam este ilegala , dar linkmania accepta vanzari de conturi ) cand cerea unu un crack imediat sareati dar asta ca pune cd keyuri care posibil sunt furate ( aici deja intram in ceva mai grav decat un crack .
ooOOIC3OOoo Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 SirVic.[RO] sunt Keyuri Retail "moka de la steam".. iar tu esti dovada clara ca in romania 1 din 10 oamnei sunt prosti de put! cum ai putut sa faci asa ceva? .. tea obligat cineva sati activezi jocul? dc te freaca pe tn grija .... si ultima intrebare .... dc esti asa prost? dak stiam... nu mai ofeream keyurile.... dak am prob cu contu din cauza ta .. o sati para rau!
ooOOIC3OOoo Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 SirVic.[RO] sunt Keyuri Retail "moka de la steam".. iar tu esti dovada clara ca in romania 1 din 10 oamnei sunt prosti de put! cum ai putut sa faci asa ceva? .. tea obligat cineva sati activezi jocul? dc te freaca pe tn grija .... si ultima intrebare .... dc esti asa prost? dak stiam... nu mai ofeream keyurile.... dak am prob cu contu din cauza ta .. o sati para rau!
Mfoch Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 ok , moka de la steam furate cu conturi bancare care si ele la randul lor furate , nu? jocu costa 9 € , go ahead daca vrei. sigur va veti lua disable , va e asa de greu sa cititi subscribers agrement
antonio112 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 ' date='07 October 2010 - 00:33' timestamp='1286400818' post='5399026'] ok , moka de la steam furate cu conturi bancare care si ele la randul lor furate , nu? jocu costa 9 € , go ahead daca vrei. sigur va veti lua disable , va e asa de greu sa cititi subscribers agrement Da eu tot nu`mi pot da seama care e problema ta ca omu' foloseste acel key? Ti`i ciuda cumva ca tu ai dat bani pe joc? Problema ta ... Lasa`i pe altii sa`si ia disable ...
ooOOIC3OOoo Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 ' date='06 October 2010 - 23:33' timestamp='1286400818' post='5399026'] ok , moka de la steam furate cu conturi bancare care si ele la randul lor furate , nu? jocu costa 9 € , go ahead daca vrei. sigur va veti lua disable , va e asa de greu sa cititi subscribers agrement esti un prost! ia apucate si sterge toate melodiile din pc si filmele si programele din pc, pe care nu leai platit cu bani! sa vad cu ce ramai ma prostule? haaaaa domnu corect?? cu nimic! asa ziceam si eu.... asa k baga capu la cutie..... esti un prost! deci iate tati de urechi si aruncate.... numi povesti tu mie de pirateri si corectitudine! dak vrei sa faci galagie mars aici: http://alteriw.net/viewtopic.php?f=38&t=17659 .. dreq de bou!
Mfoch Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 calmeazate baiatu , daca alea sunt cumparate ilegal o sa iei disable cu siguranta , daca nu ai avut 2-3 minute sa citesti subscribers agrement si alte reguli sa te inveti minte.
mortallx Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 ' date='07 October 2010 - 08:30' timestamp='1286429418' post='5399126'] calmeazate baiatu , daca alea sunt cumparate ilegal o sa iei disable cu siguranta , daca nu ai avut 2-3 minute sa citesti subscribers agrement si alte reguli sa te inveti minte. Omule eu nu am bagat niciun cd key,am avut steam original(a fost banat din cauza ca mi l-au scamat) si pot sa spun sa te lasi de pc.Daca u crezi ca tot ce inseamna pc este original atunci lasa-te de el.Spune-mi si mie cate programe si muzica ai u "originale",cumparate in pc? mai mult de 5 nu ai sigur.Atunci dc........te bagi u in treaba omului,el a fost bun si a dat niste cd key la niste necunoscuti,fiind "noi",u nu esti in stare nici sa lasi 100 gold la un joc si te iei de el.Vai de capul tau,de asta ne minunam de generatiile vechi(nu ca nu as fi si eu dar nu fac in halul asta).Incheiat,Domule Corectitudine.
Mfoch Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Omule eu nu am bagat niciun cd key,am avut steam original(a fost banat din cauza ca mi l-au scamat) si pot sa spun sa te lasi de pc.Daca u crezi ca tot ce inseamna pc este original atunci lasa-te de el.Spune-mi si mie cate programe si muzica ai u "originale",cumparate in pc? mai mult de 5 nu ai sigur.Atunci dc........te bagi u in treaba omului,el a fost bun si a dat niste cd key la niste necunoscuti,fiind "noi",u nu esti in stare nici sa lasi 100 gold la un joc si te iei de el.Vai de capul tau,de asta ne minunam de generatiile vechi(nu ca nu as fi si eu dar nu fac in halul asta).Incheiat,Domule Corectitudine. eu nu zic de asta , eu zic ca riscati sa luati disable daca activati cd key-uri dupa internet . si auzi mai sus ''dak am prob cu contu din cauza ta .. o sati para rau!'' sigur o sa-mi para rau :( , vina ta si in primul rand nu sunt cd key-urile tale :)
Random Hero Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 ' date='07 October 2010 - 13:31' timestamp='1286447511' post='5399444'] eu nu zic de asta , eu zic ca riscati sa luati disable daca activati cd key-uri dupa internet . Si nu crezi ca asta era problema lor?
Mfoch Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Si nu crezi ca asta era problema lor? a cui ma ? a celor care au dat cd key-urile? pai pe aia ii doare-n pix , da keyurile iti dai seama ca nu sunt singuru care a trimis keyurile , deci ei vor verifica keyurile si vor da disable .. scrie clar in subscribers agrement .. daca dati next , next , next , agree fara sa cititi problema voastra
Guest White. Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 SirVic, esti stresant. Nu mai repeta aceeasi chestie de 10 ori. Poti sa iti faci un cont nou de steam si incerci codurile de mai sus. Asa nu pierzi nimic daca primesti disable.
ooOOIC3OOoo Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 ' date='07 October 2010 - 16:34' timestamp='1286462082' post='5399857'] a cui ma ? a celor care au dat cd key-urile? pai pe aia ii doare-n pix , da keyurile iti dai seama ca nu sunt singuru care a trimis keyurile , deci ei vor verifica keyurile si vor da disable .. scrie clar in subscribers agrement .. daca dati next , next , next , agree fara sa cititi problema voastra pai cred ca esti singurul pampalau care lea trimis.... si !!da!! era problema noastra!... care e motivul pt care leai trimis din nou? astea erau super bune pt cineva care joaca Alienswarm sau jocuri moka de la steam, pt ca chiar dak nu joaca jocul pot baga frends si mai multe, fiindca au un joc original activat... da tu ce sa stii! cred tu ti-ai da in gat si mama dak ar face ceva ilgeal si foarte rau... cum ar fi "sa gaseasca niste bani pe jos", asa si sa fim seriosi cine mai e asha redus mintal sa stea sa citeasca "subscribers agrement" eu cel putin NU! fiindca nu am timp si dupa primele 3 ma plictisesc..... asha si ce dovada ai tu! ca a activat cineva jocul ????? .....
Mfoch Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 pai cred ca esti singurul pampalau care lea trimis.... si !!da!! era problema noastra!... care e motivul pt care leai trimis din nou? astea erau super bune pt cineva care joaca Alienswarm sau jocuri moka de la steam, pt ca chiar dak nu joaca jocul pot baga frends si mai multe, fiindca au un joc original activat... da tu ce sa stii! cred tu ti-ai da in gat si mama dak ar face ceva ilgeal si foarte rau... cum ar fi "sa gaseasca niste bani pe jos", asa si sa fim seriosi cine mai e asha redus mintal sa stea sa citeasca "subscribers agrement" eu cel putin NU! fiindca nu am timp si dupa primele 3 ma plictisesc..... asha si ce dovada ai tu! ca a activat cineva jocul ????? ..... Eu nu am nici o dovada ca ati activat jocul . Dar am trimis cd key-urile la steam , si ei stiu ce cd key e activat , ce si cum alea alea , eu iti zic doar ca daca ai bagat cd key-ul asta pe un cont steam unde aveai jocuri , ai belit-o . last post ,
Random Hero Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 ' date='07 October 2010 - 17:34' timestamp='1286462082' post='5399857'] a cui ma ? a celor care au dat cd key-urile? pai pe aia ii doare-n pix , da keyurile iti dai seama ca nu sunt singuru care a trimis keyurile , deci ei vor verifica keyurile si vor da disable .. scrie clar in subscribers agrement .. daca dati next , next , next , agree fara sa cititi problema voastra Tu citesti agreement-urile cand instalezi jocuri si programe piratate?
Mfoch Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Tu citesti agreement-urile cand instalezi jocuri si programe piratate? cd keyurile astea nu sunt piratate , sunt furate si in + daca mai au si alte jocuri pe steam trebuiau sa stie . , eu citesc agreement-urile la orice , nu prea folosesc programe piratate , jocurile care le joc , le joc pe steam
Guest White. Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Fa o poza la licenta de la windows si posteaza aici dupa.