Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

tranced

Siege Server mort?

Recommended Posts

Posted

repetX2: cand unii isi pierd toate itemele de pe un cont/char din cauza unui bug de joc.,vdragosh le innapoiaza itemele vreunuia? da rollback la server pentru respectivul ca sa aiba sansa sa nu-si mai piarda itemele?

aici ai foarte mare dreptate .... dar totusi daca se da rollback nu se da numai pt o singura pesrsoana ci pt o intreaga alianta ....

si asa castle siege a ramas cam singurul lucru mai interesant pe serverul asta daca nici macar atata nu se poate ..

cam asa e ... cs-ul e singurul lucru interesant ... multi vor sa faca full cu un scop "Sa poata avea sanse la cs!".....

Posted

1. in mod normal cand un player are probleme ar trebui ajutat (ca doar din cauza playerilor sta severul in picioare) - aici ma refer la seturi pierdute , sign s.a.m.d.

2. chestia cu "sunt alte servere" ar trebui scoasa din vocabular-ul "staff-ului"

3. nu vad rostul posturilor in plus.. cel mai bine e sa asteptam decizia "staff-ului" linkmania, pe care oricum cred ca o stim.

nu se vor da sign inapoi, duminica daca mergem din nou in numar mare serverul v-a pica din nou. lipsa totala de interes si de respect pentru playerii care si-au pierdut ore intregi pe acest server.

Posted

Am citit 3 pagini de variante pro si contra. Normal si normal ar trebui facute urmatoarele miscari:

1. NIMIC in legatura cu saptamana trecuta (o spun cu cea mai mare sinceritate - nu veniti cu plangeri de genul "dar cat am muncit sa strangem sign-urile alea" si noi am muncit si le-am pierdut la fel cum le-ati pierdut si voi, unii mai putine altii mai multe, asa a fost sa fie "soarta") - efectiv va ganditi ca sign-urile alea le-ati bagat la goblin si au dat failed- pentru ca toti am pierdut la blocarea serverului2 ! :nanana:

2. Maine sa se faca inscrieri normal asa cum s-au facut si saptamana trecuta ! :right:

3. Nu ar strica daca s-ar da un rr la server in fiecare duminca dimineata sau eventual sambata seara ! :right:

4. Putina intelegere pentru aceste erori (blocari server2, exploatari de buguri sau cum s-or numi ele) nu strica, din contra consider ca saptamana asta lupta pentru CS v-a fi mai acerba ca niciodata. :right:

P.S.: Am eu impresia sau au inceput sa va tremure mainile pe tastatura ca se inscrie Addic7ed la CS ?!

Ma bucura sa vad ca ati prins frica de alianta asta. Pana acum nu o luati in seama . :>

Spor la liniute si o dupa amiaza excelenta ! :tiphat:

Posted

Am citit 3 pagini de variante pro si contra. Normal si normal ar trebui facute urmatoarele miscari:

1. NIMIC in legatura cu saptamana trecuta (o spun cu cea mai mare sinceritate - nu veniti cu plangeri de genul "dar cat am muncit sa strangem sign-urile alea" si noi am muncit si le-am pierdut la fel cum le-ati pierdut si voi, unii mai putine altii mai multe, asa a fost sa fie "soarta") - efectiv va ganditi ca sign-urile alea le-ati bagat la goblin si au dat failed- pentru ca toti am pierdut la blocarea serverului2 ! :nanana:

2. Maine sa se faca inscrieri normal asa cum s-au facut si saptamana trecuta ! :right:

3. Nu ar strica daca s-ar da un rr la server in fiecare duminca dimineata sau eventual sambata seara ! :right:

4. Putina intelegere pentru aceste erori (blocari server2, exploatari de buguri sau cum s-or numi ele) nu strica, din contra consider ca saptamana asta lupta pentru CS v-a fi mai acerba ca niciodata. :right:

P.S.: Am eu impresia sau au inceput sa va tremure mainile pe tastatura ca se inscrie Addic7ed la CS ?!

Ma bucura sa vad ca ati prins frica de alianta asta. Pana acum nu o luati in seama . :>

1 cu cea mai mare sinceritate : da-ti foc ! voi oricum le pierdeati pt ca nu erati inscrisi , capisci? daca voi ati bagat putine sign e vina voastra

2 probabil ca da

3 nu are nici un efect , s-a dat restart sambata si tot a murit inainte de cs

4 ce intelegere? nu e prima data cand se intampla chestia asta , s-a mai intamplat prin iulie si cumva s-a luat vreo masura sa se remedieze? ciuciu , am ramas si atunci cu o gaura mare de sign

din partea mea zero intelegere pt ca e dovada clara de nepasare de atatea luni nu s-a facut nimic sa nu mai pice

P.S. nu ma intereseaza de addicted ca oricum nu era inscrisa pt cs

Posted

=))

Da Violatorule...ai dreptate...ne este frica de voi...ultima data cand v`am vazut la CS tinea wody2sky swichu...si MrYui statea in scut langa mine(swichul fiind la mine)...decichiar ne este frica...dar pana atunci trebuie sa bagati sign...si multeeeee....nu sa va plangeti pe aici ca saptamana asta vreti sa participati si voi... ca voi de cateva luni nici nu ati inscris ally la CS.

Posted

@ tranced : 1. nu te mai enerva atat ca-ti creste tensiunea. Daca e cineva care trebuie sa-si dea foc esti tu. Eu doar mi-am spus punctul de vedere. Consider ca mi-am castigat acest drept pierzand nopti in sir pentru a-mi creste caracterul/caracterele.

2. referitor la punctul 4 ... vino cu o sugestie nu cu plangeri de genul "sa se faca ceva". Da tu o solutie :idea: ... deschide un topic in care sa specifici "Solutie pentru rezolvarea blocarii serverului2" si atunci ai tot dreptul sa zbieri ca nebunu ca nu se face nimic. :slap:

@ WeR: Asta a fost pana acum ... vorbim de prezent si viitor. Trecutul hai sa-l lasam in urma. Get it ?! :coffee:

Posted

si ti se pare corect sa nu se reprogrameze or se ni se dea sign inapoi (la toate guildele ) ? ce-i aici cooperativa munca in zadar? ca sign-urile alea nu cresc in copaci , si da cu alea de pe fantome v-am scos pe voi , so?

voi nici macar nu ati fost inscrisi asa ca nu vad ce atata tam tam , mai important e sa se tina siege-ul asa cum ar fi fost normal , cat despre saptamana asta om vedea ce iese

si asa castle siege a ramas cam singurul lucru mai interesant pe serverul asta daca nici macar atata nu se poate ..

ori faci pe caposul, ori chiar nu poti sa intelegi ce ti-am zis mai sus.

fii atent:

saptamana trecuta e P@! s-a dus! nu mai este! LA REVEDERE!

voi primiti sign inapoi, faceti ce vreti cu ele, le conservati, le bagati toate saptamana asta. pe mine oricum nu ma intereseaza.

saptamana asta, se fac noi inscrieri. saptamana asta am dreptul sa ma inscriu eu cu alianta mea, cum are tot serverul de fapt.

aici ai foarte mare dreptate .... dar totusi daca se da rollback nu se da numai pt o singura pesrsoana ci pt o intreaga alianta ....

se da pentru o singura alianta rollback si se taie dreptul a mai bine de jumatate de server de a se inscrie la CS saptamana asta. e corect asa?

=))

Da Violatorule...ai dreptate...ne este frica de voi...ultima data cand v`am vazut la CS tinea wody2sky swichu...si MrYui statea in scut langa mine(swichul fiind la mine)...decichiar ne este frica...dar pana atunci trebuie sa bagati sign...si multeeeee....nu sa va plangeti pe aici ca saptamana asta vreti sa participati si voi... ca voi de cateva luni nici nu ati inscris ally la CS.

amuzant. ce facea eternityBK spui ca au facut altii de la mine. pot tine switch-ul si cu un char non rr daca vreau. nu te intereseaza pe tine cine tine switch-u.

n-am inscris alianta la CS de cateva luni ca oamenii de la noi mai au si vacanta. s-au mai dus pe la mare, pe la munte, n-au avut timp sa dea rr-uri ca sa fie mai buni ca tine. intelegi unde bat?

Posted

Si Eternity dar si MrYui...

Din partea mea sa`l tina si Violatoru...n`am eu treaba...dar ziceam asa ca fapt divers...sa ne fie frica de voi :)) ... voi care ati luat odata CS`ul tot cu ajutoru nostru :))))))

Posted

Si Eternity dar si MrYui...

Din partea mea sa`l tina si Violatoru...n`am eu treaba...dar ziceam asa ca fapt divers...sa ne fie frica de voi :)) ... voi care ati luat odata CS`ul tot cu ajutoru nostru :))))))

imi e greata sa-ti mai raspund la aberatiile care le bagi. dar fie; CS-ul cand l-am luat nu l-am luat cu ajutorul nimanui. n-a fost vina noastra ca honey nu s-a prezentat la CS. eu atunci intrasem dupa 2 minute dupa ce a inceput CS-ul si baietii ma asteptau pe switch-uri. ei au avut de pierdut, nu noi :)

hai, mai baga una sa vad ce-ti mai debiteaza bibilica :))

Guest CeausescuPresedinte
Posted

hihihihi nu va agitati cu noi baieti ... noi suntem nesemnificativi :D

suntem prea slabi pentru a lua cs-ul ... voi sunteti baza :right:

noi suntem de umplutura sa nu va plictisiti voi astia periculosi :P

Posted

se da pentru o singura alianta rollback si se taie dreptul a mai bine de jumatate de server de a se inscrie la CS saptamana asta. e corect asa?

pai sa se dea rollback pana la inscrieri ... sa fie din nou :))

Guest CeausescuPresedinte
Posted

de abia astept sa te vad pe la cs duminica Violatorule :)

no sa-l vezi :)

hai vedeti-va de treburile voastre nu mai fiti agresivi :P

Posted

Ce de amenintari pe plan virtual. xD

Mai, eu va inchid topicul, nu ca as fi al dracu, dar n-are rost. Stiti cu toti ca nu se va reprograma cs-ul. Daca s-ar fi mutat intr-o alta zi, trebuia iarasi sa fie modificat in ziua de duminica, deci decalai oarecum zilele si eventual stricai naiba si serverul de tot. Faza cu rollback, iarasi nu merge, nu se poate da rollback la o alianta, sau cele care participa. Nu ca nu se vrea, nu se poate, nu e ca si cum ai selecta muzica intr-un playlist, daca dai rollback dai pt toata lumea. N-ar fi corect pentru unul care nu participa la CS care, sa zicem, ar fi dat si el primu rr, sa se trezeasca maine-poimaine ca inca are 390+, sau ceva de genul. Alt aspect ar fi acela de l-a mentionat boom, disparitia unor iteme din cauza lot-ului sau mai nu stiu ce bug-uri. Si eu am ramas fara un set dark soul +9+lk+dsr din cauza unui bug dintr-asta. Credeti ca l-am mai primit inapoi? Si admin fiind? Nu. Asa si cu sing-urile voastre, asta e, unii ati bagat mai multe, altii mai putine, ce-a fost a fost, nu e ca si cum a fost eventul odata si nu va mai fi. O sa fie si duminica viitoare, si cealalta care vine, etc. Chestia cu staff-ul ca nu se implica, cu ce anume credeti voi ca poate un moderator de forum sa ajute in legatura cu serverul? (cred ca am mentionat asta de zeci de mii de ori) Exact, cu nimic, n-are acces la nimic, etc. Trebuie gasita o solutie de mijloc, caci cea de "cineva tre' sa stea geana pe server atunci cand pica si sa mai si dea inapoi itemele celor carora le-au disparut" pica din start, caci nu e vina nimanui ca s-a stins calculatorul care suporta serverul. Si in plus ca nu e nimeni obligat sa va dea inapoi ceea ce ati pierdut. Daca cineva ar face asta, ar face-o ca o actiune benevola si ca ar dori sa va ajute, dar la cum se acuza in stanga si-n dreapta si se insulta pe ici pe colo si prin forum si prin joc, cine credeti voi ca mai sta pe urma voastra? :)

my 2 cents, e o parere personala, nu una "administrativa", prea putin imi pasa mie de ceea ce faceti voi in joc, comentati aici, etc. daca maine vi se ofera fiecaruia dintre voi cate-un moderator/asistent, ce veti face cu el? credeti ca veti primi acces la server? veti incepe sa lucrati in el ca-ntr-o centrala termica sau ce anume? :) nu veti face decat ceea ce facem si noi, sa incercam sa dam un sfat, sa va aprobam sau nu sugestiile legate de regulament, forum, server (alea care se pot modifica, bineinteles), sa va rezolvam niste plangeri si cam atat.

In caz ca cineva mai are ceva de zis, ceva serios, sa-mi dea pm, si-am sa-i deschid topicul.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...