Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

tranced

Siege Server mort?

Recommended Posts

Posted

corect si cinstit ar fi fost sa se reprogrameze cu aceleasi guilde inscrise (evident cu acelasi nr de sign) , nu v-ati inscris soarta

pai stai asa ca nu-i asa. noi nu ne-am inscris saptamana trecuta, nu saptamana asta. daca e sa o luam pe partea cealalta: nu ati avut CS saptamana trecuta, soarta, nu e problema noastra ca ati pierdut sign, ca a picat serverul, sau mai stiu eu ce. noi saptamana asta aveam in plan sa participam. daca vreti sa participati si voi, bagati iar sign cum bagam si noi. si varianta asta e adevarata nu? :)

Posted

Corect si cinstit ar fi ca intre un nenea GM ( game master ) si sa imparta signurile inapoi. Noi am platit un lucru ce n-am mai primit, cum asta acest Castle Siege, am bagat un anumit numar de Sign of Lord pentru a participa. Asta inseamna ca LinkMania ne-a furat, iar toata lumea tace; se face ca nu stie nimeni nimic.

Guest bogdan87
Posted

Corect si cinstit ar fi ca intre un nenea GM ( game master ) si sa imparta signurile inapoi. Noi am platit un lucru ce n-am mai primit, cum asta acest Castle Siege, am bagat un anumit numar de Sign of Lord pentru a participa. Asta inseamna ca LinkMania ne-a furat, iar toata lumea tace; se face ca nu stie nimeni nimic.

Asta-i Romania toti ne fura :peace:

orikum luati-va adio de la sign-uri :))

moderatori stiu sa dea decat ss-uri si warn-uri

a si eram sa uit raspunsuri impertinente

Posted

Haideti sa nu uitam si episodul intai - http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=370296

Probabil si in acesc topic va veni un raspuns de genu, si va trebui sa fim multumiti...

Cu scuzele de rigoare pentru munca depusa in a aduna aceste signuri, ele nu se vor da inapoi din varii motive. V-as ruga sa intelegeti ca uneori putem face anumite lucruri si alteori nu si sa nu faceti din tantar armasar legat de problema asta.

(Am simtit nevoia sa va dau un raspuns aici, odata ce am tras concluziile ce se puteau trage la Admin Section, pentru a nu lasa topicul in vant.)

Posted

True, true...alta data bagati mai multe sign :)

sa lasam sarcasmul si caterinca , daca erati voi pe partea asta a baricadei ati fi comentat la fel deci sa nu fim fuduli si ipocriti cand nu trebuie

pai stai asa ca nu-i asa. noi nu ne-am inscris saptamana trecuta, nu saptamana asta. daca e sa o luam pe partea cealalta: nu ati avut CS saptamana trecuta, soarta, nu e problema noastra ca ati pierdut sign, ca a picat serverul, sau mai stiu eu ce. noi saptamana asta aveam in plan sa participam. daca vreti sa participati si voi, bagati iar sign cum bagam si noi. si varianta asta e adevarata nu? :)

la fel ca si domnu de mai sus , situatia va avanteaza pentru ca va puteti inscrie iar desi nu ati reusit sapt trecuta

asa ca hai sa nu ne cacam pe noi mai mult decat am facut-o deja

de fapt si de drept am bagat niste sign ca sa participam la un cs si prin urmare unde este acel cs?

Posted

Haideti sa nu uitam si episodul intai - http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=370296

Probabil si in acesc topic va veni un raspuns de genu, si va trebui sa fim multumiti...

Cu scuzele de rigoare pentru munca depusa in a aduna aceste signuri, ele nu se vor da inapoi din varii motive. V-as ruga sa intelegeti ca uneori putem face anumite lucruri si alteori nu si sa nu faceti din tantar armasar legat de problema asta.

(Am simtit nevoia sa va dau un raspuns aici, odata ce am tras concluziile ce se puteau trage la Admin Section, pentru a nu lasa topicul in vant.)

vari motive insemand lene sau nepasare pentru ca treaba era realizabila si nici macar nu s-a reprogramat cs cu cele 3 guilde inscrise atunci

nu pot decat sa deduc ca pur si simplu indiferenta e la ea acasa

probabil ca saptamana asta va urma partea a doua din serialul "nu se poate" desi inca sper ca se va mai sterge din rusine reprogramand CS

Posted

Asta-i Romania toti ne fura :peace:

orikum luati-va adio de la sign-uri :))

moderatori stiu sa dea decat ss-uri si warn-uri

a si eram sa uit raspunsuri impertinente

u iar plangi ma dupa bb?:)))

relax nu ai primit in hh bb nu vei primi nici in honey......u esti de umplutura pe acest srv (cum ai fost si pe restu)

Posted

nu mai bine va mut topicul la comunitate/guild wars si vi-l fac pinned sub numele de "Discutii Castle Siege"? ca se cam face si offtopic si n-ati vrea sa va altoiasca vreun mod. :D

Guest bogdan87
Posted

S==>Primu spot lot :nanana:

crezi ca de spoturile din lot ne arde noua?

ideea e ca am bagat multe sign-uri care s-au dus aiurea

Posted

sa lasam sarcasmul si caterinca , daca erati voi pe partea asta a baricadei ati fi comentat la fel deci sa nu fim fuduli si ipocriti cand nu trebuie

la fel ca si domnu de mai sus , situatia va avanteaza pentru ca va puteti inscrie iar desi nu ati reusit sapt trecuta

asa ca hai sa nu ne cacam pe noi mai mult decat am facut-o deja

de fapt si de drept am bagat niste sign ca sa participam la un cs si prin urmare unde este acel cs?

pai ce ma freaca pe mine grija ca voi n-ati participat la CS-ul trecut? daca vreti sa participati saptamana asta cum vreau si eu, bagati sign. nu sa fiti bagati automat din db ca vezi doamne sa aveti voi avantaje. asta ar insemna ca alianta mea a pierdut 2 saptamani de CS, nu una.

din partea mea sa va dea sign inapoi, ca nu ma intereseaza (desi nici asta n-ar fi o optiune care sa impace pe toata lumea). e ceva in genul situatiei cand unii isi pierd toate itemele de pe un cont/char din cauza unui bug de joc. vdragosh le-a innapoiat itemele vreunuia? nu prea cred.

Guest bogdan87
Posted

u iar plangi ma dupa bb?:)))

relax nu ai primit in hh bb nu vei primi nici in honey......u esti de umplutura pe acest srv (cum ai fost si pe restu)

relax baiete ca am BB....si orikum nu sunt atat de prost ca tn sa imi fure cineva cont =))

pai ce ma freaca pe mine grija ca voi n-ati participat la CS-ul trecut? daca vreti sa participati saptamana asta cum vreau si eu, bagati sign. nu sa fiti bagati automat din db ca vezi doamne sa aveti voi avantaje. asta ar insemna ca alianta mea a pierdut 2 saptamani de CS, nu una.

din partea mea sa va dea sign inapoi, ca nu ma intereseaza (desi nici asta n-ar fi o optiune care sa impace pe toata lumea). e ceva in genul situatiei cand unii isi pierd toate itemele de pe un cont/char din cauza unui bug de joc. vdragosh le-a innapoiat itemele vreunuia? nu prea cred.

dar u crezi ca pe mn ma freaca grija ca alianta ta pierde 2 saptamani de cs

orikum nu aveti nici o treaba :-j

Posted

relax baiete ca am BB....si orikum nu sunt atat de prost ca tn sa imi fure cineva cont =))

u crezi ca ma facut 1 amarat de cont ?:))))) mai ales pe mu =)))) am conturi destule mai mari in rr ca ale mele...si? is degeaba...da pe tn nu te duce bibilica aia care nu o ai crezi ca toti isi taie venele ca tn ptr 1rr sau ptr 1 item 380:)))

totusi eu am caracter pe langa tn......nu is pupincurist. si nici nu ma milogesc ca tn

dar u crezi ca pe mn ma freaca grija ca alianta ta pierde 2 saptamani de cs

orikum nu aveti nici o treaba :-j

poi da ma noi nu putem fi asa buni la duel war (de parca u ai fi) :))) nu avem 3 frati sa ne ajute sa facem combo sa dam qq sa manevreze mouse-ul :))))

Posted

S==>Primu spot lot :nanana:

alt destept care vine doar sa faca flame , atat puteti :violent: , penibil..

da , saptamana asta cu guildele de sapt trecuta ... daca am fi bagati din db ar fi pe merit pt ca doar cele 3 s-au calificat la inscriere nu si Addicted , ce tot ne invartim atata in discutii e clara treaba

daca nu se da nimic inapoi si nici nu se reprogrameaza la ce mai stam pe serverul asta care pica cand sunt mai mult de 50 insi la cs? nu avem nici o garantie ca NU vor mai fi probleme de genul asta in viitor

si uite asa cum usor usor linkmania mai pierde jucatori

felicitari

Guest bogdan87
Posted

u crezi ca ma facut 1 amarat de cont ?:))))) mai ales pe mu =)))) am conturi destule mai mari in rr ca ale mele...si? is degeaba...da pe tn nu te duce bibilica aia care nu o ai crezi ca toti isi taie venele ca tn ptr 1rr sau ptr 1 item 380:)))

totusi eu am caracter pe langa tn......nu is pupincurist. si nici nu ma milogesc ca tn

poi da ma noi nu putem fi asa buni la duel war (de parca u ai fi) :))) nu avem 3 frati sa ne ajute sa facem combo sa dam qq sa manevreze mouse-ul :))))

te las in lumea ta nu are rost sa imi bat capu cu unu ca tn pa :tiphat:

Guest bogdan87
Posted

shooter si bogdan, incetati sau? :/

eu gata incetez nu mai vreau warn :naughty:

:D

Posted

te las in lumea ta nu are rost sa imi bat capu cu unu ca tn pa :tiphat:

poi da ma ca nu ai ce sa zici in apararea ta....asta iti e caracterul si asta esti u.....esti doar un copil rupt de realitate si traiesti pe mu.

# gata bny ult replay pe subiectul asta.....scz de off

poti inchide si topicul nu are sens.... :beer:

Posted

n-ai tu treaba cu topicul asa ca vezi-ti de ale tale

uite ca am trb....ptr ca is in guilda cu sanse ptr cs....problema cu signurile le puteti rez si dandui pm lui dragos

nu e prima data cand se intampla au pierdut si altii sign pe motivul asta....si nu veti fi nici primii si nici ultimii

Posted

nu mai bine va mut topicul la comunitate/guild wars si vi-l fac pinned sub numele de "Discutii Castle Siege"? ca se cam face si offtopic si n-ati vrea sa va altoiasca vreun mod. :D

da :-"

da cei din addicted nush dc plang ca nu au fost afectati de blocarea serverului, voi ati pierdut signurile pt ca ati bagat prea putine ... daca era sau nu era cs oricum nu puteati participa

Posted

alt destept care vine doar sa faca flame , atat puteti :violent: , penibil..

da , saptamana asta cu guildele de sapt trecuta ... daca am fi bagati din db ar fi pe merit pt ca doar cele 3 s-au calificat la inscriere nu si Addicted , ce tot ne invartim atata in discutii e clara treaba

daca nu se da nimic inapoi si nici nu se reprogrameaza la ce mai stam pe serverul asta care pica cand sunt mai mult de 50 insi la cs? nu avem nici o garantie ca NU vor mai fi probleme de genul asta in viitor

si uite asa cum usor usor linkmania mai pierde jucatori

felicitari

pai problema e ca saptamana trecuta s-a dus. ati avut sanse sa participati la CS cum am avut si noi. noi nu ne-am inscris, voi nu ati participat. de fapt pentru care sign-uri plangeti acum? pentru alea care le-ati bagat pe fantome? sau pentru alea care le-ati bagat pe guilda cu care aveati de gand sa participati?

ma repet. saptamana trecuta a trecut (de aia se cheama saptamana trecuta). saptamana asta e alta mancare de peste. daca vi se dau sign-urile inapoi nu ma intereseaza si nu ma afecteaza cu nimic atata timp cat eu saptamana asta am posibilitatea sa ma inscriu la CS. din partea mea sa va dea si despagubire in sign/jwl/items. eu saptamana asta am dreptul sa particip la CS ca oricare alt char/alianta de pe serverul asta.

repetX2: cand unii isi pierd toate itemele de pe un cont/char din cauza unui bug de joc.,vdragosh le innapoiaza itemele vreunuia? da rollback la server pentru respectivul ca sa aiba sansa sa nu-si mai piarda itemele?

PS: si eu stiu cum e sa pierzi sign. ati uitat ca am fost sub acelasi acoperis? :)

@gunit, saptamana trecuta a fost, s-a dus, nu mai e, a trecut. intelegi unde bat? saptamana asta vreau sa particip la CS si nu mi se pare corect sa mi se ia dreptul asta doar ca aveti voi pretentii sa se dea rollback la server2. sa va dea sign-urile inapoi din partea mea (mi se rupe sincer) dar sa nu mi se ia dreptul de a participa la CS.

nu mi se pare normal sa stau pe bara 2 saptamani. intelegi? si nu, nu plange nimeni te asigur de asta :)

@hai afk

Posted

si ti se pare corect sa nu se reprogrameze or se ni se dea sign inapoi (la toate guildele ) ? ce-i aici cooperativa munca in zadar? ca sign-urile alea nu cresc in copaci , si da cu alea de pe fantome v-am scos pe voi , so?

voi nici macar nu ati fost inscrisi asa ca nu vad ce atata tam tam , mai important e sa se tina siege-ul asa cum ar fi fost normal , cat despre saptamana asta om vedea ce iese

si asa castle siege a ramas cam singurul lucru mai interesant pe serverul asta daca nici macar atata nu se poate ..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...