Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

tranced

Siege Server mort?

Recommended Posts

Posted

truce period...

se pare ca toate signurile bagate in seara asta s-au dus pe apa sambetei (si nu e prima data cand se intampla asta) pt ca nu e nimeni in stare sa aiba grija de server si evident ele nu se vor inapoia din motive necunoscute

mai mare rusinea...

Guest CeausescuPresedinte
Posted

mno patesti :nanana:

Posted

pot inchide topicul? din cate am inteles a revenit serverul.

mai lasa`l putin poate ne lamureste si pe noi dc knd e vb de HONEY se pierd signuri si tot tacamul si knd e vb de HH se reprogrameaza CS`ul :dontknow:

Posted

http://img534.imageshack.us/img534/5954/screen092823420000.jpg register marti seara

http://img192.imageshack.us/img192/504/screen100412360000.jpg register adineauri

deci unde sunt sign-urile? poate de data asta acest subiect nu va fi tratat cu indiferenta ca de obicei si cineva se va ocupa cu adevarat de problemele reale ale serverului ,NU SE POATE TINE UN CS :violent: , e posibil asa ceva?

Guest bogdan87
Posted

probabil nu sunt oameni capabilii sa faca treaba cum trebuie(si la faza asta vine si spune un moderator"dute pe alt sevar daca nu iti convine") :-j

penibil

Posted

GS_CS instabil la numar mare de jucatori. Diferente mari de swell/MS/Buff chiar si DMG/Def (uneori) intre cele 2 servere. Interpreteaza altfel setarile decat GS

Pe langa astrea mai adaug - UnStern nu functioneaza deloc pe GS_CS

Inteleg, ultima daca cand s-a intamplat asta si au disparut sigurile s-a dat restart la server si a mers destul timp, acuma vazand ca s-a intamplat din nou acelasi lucru s-a luat vre-o masura ? in cele 5 minute cat a fost server off aseara ma mir ca s-a facut ceva la el, sa se fi loat vre-o masura.

Si uite asa de acum un an de zile cand LinkMania avea peste 500 de jucatori au mai ramas 250 - 300 din care pun pariu ca la o razie generala nu stiu daca mai ramane pe server 100 de jucatori... DE ? nu va intrebati ?

Recomandare: Luati tabelul MuCastle_REG_SIEGE din backup`u de sambata dimineatza, chiar duminica si esecutatil in MSSQL. In acest fel nu mai trebe sa editati nimic si CS`ul de duminica trecuta va fi reprogramat duminica viitoare. In acest fel nu va mai fi scandalul Signurilor. TOTUL SE REZUMA LA VOINTA... CEEA CE NU ATI DAT DOVADA DATA TRECUTA, DECE ATI DA ACUMA... :pottytrain2:

Cum am spus si in celalalt topic, deschis acum deva timp tot pe aceasta tema, voi admini sunteti responsabili de Sign of Lord bagate de noi, pentru ca nu ati facut nimic.

Guest bogdan87
Posted

Inteleg, ultima daca cand s-a intamplat asta si au disparut sigurile s-a dat restart la server si a mers destul timp, acuma vazand ca s-a intamplat din nou acelasi lucru s-a luat vre-o masura ? in cele 5 minute cat a fost server off aseara ma mir ca s-a facut ceva la el, sa se fi loat vre-o masura.

Si uite asa de acum un an de zile cand LinkMania avea peste 500 de jucatori au mai ramas 250 - 300 din care pun pariu ca la o razie generala nu stiu daca mai ramane pe server 100 de jucatori... DE ? nu va intrebati ?

Raspunsul e unu singur s-au saturat e prea multa bataie de joc :whistle:

Posted

multumim linu de solutie, cu toate ca in mod normal nu tu ar trebui sa vi cu ea.

sincer nu cred ca o sa faca cineva ceva. doar linkmania functioneaza pe principiul:"n-am,pleaca!"

penibil, nici macar de un restart pe saptamana nu se ocupa "staff-ul", ce sa mai vorbim de siege server sau o noua versiune. ss-uri se stiu da, in rest nimic. PENIBIL LINKMANIA .

Posted

Atata activitate si sa cautam sign... adica un numar mare... si sa nu participam la cs....

Vrem sign inapoi nu am stat on atatea noptii ca sa culeg sign si sa nu particip la cs...

Posted

cand am propus sa se dea un restart pe saptamana intr-o zi/ora prestabilita dinainte cum fac si alte servere de mu(si nu numai), ati sarit cu gura si ati zis ca linkmania nu e alte servere. intr-adevar, nu e alte servere. acum suportati consecintele :)

Posted

mai lasa`l putin poate ne lamureste si pe noi dc knd e vb de HONEY se pierd signuri si tot tacamul si knd e vb de HH se reprogrameaza CS`ul :dontknow:

Doamne :violent: ... cred ca a mers Gunit la vdragosh...i`o dat 1000 de euro si a reprogramat CS`ul.Cred ca Jack nu a avut 1000 de euro sa`i dea la vdragosh... ACUM ESTI FERICIT? Din toate prostiile astia...tu vezi numai ca HH`ul este ajutat si HONEY nu.Trezeste`te mancati`as talentu tau si stai in continoare sa vanezi.

Posted

cand am propus sa se dea un restart pe saptamana intr-o zi/ora prestabilita dinainte cum fac si alte servere de mu(si nu numai), ati sarit cu gura si ati zis ca linkmania nu e alte servere. intr-adevar, nu e alte servere. acum suportati consecintele :)

A fost restart sambata la server, a fost inchis cateva ore bune, se pare ca degeaba. Nu restart la server este rezolvarea.

Posted

eu tot merg pe premiza ca acumulul de guilde in db este problema. in felul asta pica si pe 97d serverul, si cand se facea curatenie in guilds nu mai avea nimic. (asta daca-si mai aduce aminte careva)

un restart saptamanal prestabilit, ar fi binevenit

Posted

Oricum ideea cu amanarea pentru saptamana asta a cs-ului este o idee foarte proasta. Adica noi nu putem participa saptamana asta la cs pentru nu stiu ce probleme (indiferent de natura lor - chiar daca s-a blocat serverul intentionat prin exploatarea unor bug-uri, chiar daca asa a fost sa fie-). Trebuie inapoiate sign-urile tuturor aliantelor inscrise si sa le dea ocazia sa se inscrie din nou. Poate noi saptamana asta bagam mai multe signuri si nu ne mai scot cei din HH.

Cu ce suntem noi(addic7ed) vinovati ca s-a blocat serverul ca sa suportam consecintele unei amanari ?! :blink: :-??

Posted

Oricum ideea cu amanarea pentru saptamana asta a cs-ului este o idee foarte proasta. Adica noi nu putem participa saptamana asta la cs pentru nu stiu ce probleme (indiferent de natura lor - chiar daca s-a blocat serverul intentionat prin exploatarea unor bug-uri, chiar daca asa a fost sa fie-). Trebuie inapoiate sign-urile tuturor aliantelor inscrise si sa le dea ocazia sa se inscrie din nou. Poate noi saptamana asta bagam mai multe signuri si nu ne mai scot cei din HH.

Cu ce suntem noi(addic7ed) vinovati ca s-a blocat serverul ca sa suportam consecintele unei amanari ?! :blink: :-??

corect si cinstit ar fi fost sa se reprogrameze cu aceleasi guilde inscrise (evident cu acelasi nr de sign) , nu v-ati inscris soarta

Posted

corect si cinstit ar fi fost sa se reprogrameze cu aceleasi guilde inscrise (evident cu acelasi nr de sign) , nu v-ati inscris soarta

True, true...alta data bagati mai multe sign :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...