shoby75 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 ptr plangere ''ks goldean'' ar trebui verificate loguriile(de ce? ptr ca multi au speed si n-ai timp sa faci printul necesar)
chaserz Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 multi is full si le dau 1-2 bucati,nu au speed :crazy:
boomeey Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 si daca tu n-ai printuri crezi ca sta adminu sa-ti verifice log-urile doar pentru ca tu ai o presupunere?
shoby75 Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 si daca tu n-ai printuri crezi ca sta adminu sa-ti verifice log-urile doar pentru ca tu ai o presupunere? DA! ce mare smekerie?doar au destule date sa faca asta(data,ora min) sau sa-i bage inapoi in DS cel putin ispar plangerile
chaserz Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 si daca tu n-ai printuri crezi ca sta adminu sa-ti verifice log-urile doar pentru ca tu ai o presupunere? dupa cum ai vazut,la unii se fac si din astea :whistle:
shoby75 Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 dupa cum ai vazut,la unii se fac si din astea :whistle: au facut exact acolo unde nu trebuia:) printul era clar acolo:) eu ma refer in general
chaserz Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 au facut exact acolo unde nu trebuia:) printul era clar acolo:) eu ma refer in general da,dar partea naspa e ca s`a creeat un precedent
bunny Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 voi nu cred ca intelegeti ce reprezinta loguri. sunt doar niste date, ora, minut, locatie, caracter etc. nu e ca un meci de fotbal in reluare, doh. o_O se va cauta in loguri doar atunci cand moderatorul vrea sa stie care din cei 2 au ajuns primul la golden. atat.