darth_sirus Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 O stea care se inverte langa planeta, sarpueta sa se duca viata de pe acea planeta. You just made my day!! Btw, apa nu este = viata. Nu tre sa existe o planeta exact ca pamantul ca sa apara viata. Punctul asta de vedere e extrem de naiv si ingust.
Guest White. Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Btw, apa nu este = viata. Nu tre sa existe o planeta exact ca pamantul ca sa apara viata. Punctul asta de vedere e extrem de naiv si ingust. Cine a zis ca acea planeta este exact ca Pamantul?Sau ca o planeta trebuie sa fie " exact ca Pamantul" pentru a avea materie organica ? Btw, apa = viata . Unde nu exista apa, nu exista nici materie organica. Una din conditiile necesare aparitiei vietii este apa. Nu mai rade de eXtrike. Poate a luat biblia in serios.
Zangetsu Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Planete locuibile or exista oriunde in univers,trebuie doar sa avansam tehnologic pentru a coloniza alte planete. si nu trebuie neaparat apa la suprafata, ci si apa din subteran ar fi deajuns pentru a supravietui.
ChoWdeR Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 viata are sigur, are apa si se invarte in jurul soarelui = > LAIF
flakyn1 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Probabil viitorul Pamant, si de asemenea sunt sigur ca exista si viata.
Parazitu' Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 eu unul nu cred in aceste descoperiri.. sa fie viata ? raman la parerea ca doar Pamantul ofera conditii de viata.. :) si ca sa argumentez asta eu pana nu vad ceva cu ochii mei nu cred :) poate o fi..nu zic ca nu insa nu cred :)
Guest White. Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 si ca sa argumentez asta eu pana nu vad ceva cu ochii mei nu cred Crezi ca exista Saturn? Crezi ca exista Jupiter? Crezi ca exista si alte sisteme solare in afara de al noastru? Crezi ca sunt peste 100 de sateliti naturali in sistemul nostur solar? Da ai dreptate. Masono-satanistii astia incearca sa ne induca in eroare.
LuckyShot Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Cine a zis ca acea planeta este exact ca Pamantul?Sau ca o planeta trebuie sa fie " exact ca Pamantul" pentru a avea materie organica ? Btw, apa = viata . Unde nu exista apa, nu exista nici materie organica. Una din conditiile necesare aparitiei vietii este apa. Nu mai rade de eXtrike. Poate a luat biblia in serios. dar de ce e neaparat necesar ca toate vietatile extraterestre sa traiasca in conditiile in care traim si noi? poate unele fiinte respira un gaz de care noi nici nu stim si poate ele nici nu stiu ce e aia apa.
Guest White. Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 E posibil, dar cum momentan nu am descoperit acel gaz , nici organisme care nu contin apa si nu au nevoie de apa, acel gaz sau acele organisme sunt pur imaginare. Daca este sa o luam asa, putem sa intalnim acele organisme si nu ne vom da seama ca sunt vii. Ce am vrut sa spun in postul de mai sus a fost ca oriunde exista apa, sansa de a fi prezente organisme vii este foarte mare.
Parazitu' Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Crezi ca exista Saturn? Crezi ca exista Jupiter? Crezi ca exista si alte sisteme solare in afara de al noastru? Crezi ca sunt peste 100 de sateliti naturali in sistemul nostur solar? Da ai dreptate. Masono-satanistii astia incearca sa ne induca in eroare. planete or fi. insa ca sa ajungi si sa testezi daca poti trai pe ele e cam greu. ca si primul pas al omului pe luna si altele :) eu unul sunt sceptic..de unde si atatea contraziceri si discutii. mi-am expus o parere si am argumentato :) corect ?
Guest White. Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Cum adica "Sa testezi daca poti trai pe ea " ? Daca are materie organcia nu inseamna neaparat ca oamenii pot trai pe ea.
Dumnezeu Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 stire faina insa cum drq au descoperito acum?cand defapt ei sunt cu ochi dupa big banguri si alte prosti mult prea indepartate. mai lumee ce aveti de va tot cotraziceti de parca ati fi mari cercetatori ,voi nu va dati seama ca aici vati nascut si aici o sa muriti? voi visati la coloni pai si pe Luna daca ar fi conditi de trai voi (in general tarile balcanice)veti fi forta de munca ,nui de ajuns ca sunteti sclavi pe pamant ?
Guest White. Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 stire faina insa cum drq au descoperito acum?cand defapt ei sunt cu ochi dupa big banguri si alte prosti mult prea indepartate. mai lumee ce aveti de va tot cotraziceti de parca ati fi mari cercetatori ,voi nu va dati seama ca aici vati nascut si aici o sa muriti? voi visati la coloni pai si pe Luna daca ar fi conditi de trai voi (in general tarile balcanice)veti fi forta de munca ,nui de ajuns ca sunteti sclavi pe pamant ? Incepusi si tu cu masonii ma? Cine viseaza la colonii? De ce sa folosesti sclavi umani care trebuie alimentati cu oxigen pretios + apa + mancare cand poti folosi roboti?
Parazitu' Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Cum adica "Sa testezi daca poti trai pe ea " ? Daca are materie organcia nu inseamna neaparat ca oamenii pot trai pe ea. pui niste intrebari efectiv tampite..SA TESTEZI DACA POTI TRAI DA. SAU ISI PUNE OMU O PETARDA IN DOS SI II DA FOC SI SE TELEPORTEAZA PE LUNA UNDE TRAIESTE IN LAPTE SI MIERE. GANDESTE FRATE INAINTE SA PUI ASTFEL DE INTREBARI. My last post here. semnat : RaZzVAN.
Guest White. Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Si de ce este o intrebare tampita? Crezi ca daca pe o planeta sunt vietuitoare, automat omul o sa traiasca si el pe acea planeta fara sa intampine probleme? In atmosfera, de exemplu, poate sa fie prezent un gaz nociv oamenilor,gaz la care celelalte animale sa fie imune. Inca o intrebare tampita : De ce din 7 miliarde de oameni, te vor trimite tocmai pe tine sa "testezi" daca poti trai pe acea planeta?
Andu Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Se tot zice ca vor trimite nu stiu cati cercetatori pe alte planete sa testeze...dar nu au declarat nimic concret, deci este =0 .
Stargate Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 da, inca o stire aruncata la misto cu 'copy&paste' care nu aduce nimic nou in peisajul cotidian