Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

TheNight

Problema cu contul

Recommended Posts

Posted

Bun acum mi s`a conectat si este absolut gol ....fara nici un cont :) imi poate explica cineva ce se intampla?

am incercat sa creez si un cont nou si nu ma lasa ...spune ca am toate sloturile create si totusi nu este nici un caracter :violent:

Iti scrie cumva si "your account has been teleported bla bla Magic Gladiator"? Ti-ai schimbat cumva parola de curand? Ai contul scris cu majuscule?

Posted

Problema sta in contul tau. E scris cu majuscule si persista probleme din cauza asta. Esti sigur ca-l scrii bine? Iar la parola scrii cumva si majuscule in ea? Introdu' in parola minim o cfira.

Btw, sa incerci sa pui si parola veche dinainte sa ai problema asta. Nu esti primul cu problema asta.

Posted

Problema sta in contul tau. E scris cu majuscule si persista probleme din cauza asta. Esti sigur ca-l scrii bine? Iar la parola scrii cumva si majuscule in ea? Introdu' in parola minim o cfira.

Btw, sa incerci sa pui si parola veche dinainte sa ai problema asta. Nu esti primul cu problema asta.

adevarul e ca e mai prost el din fire,pun pariu ca nu face ceva bine :whistle:

Posted

am schimbat iar...si cu cifre....ciuciu nici asa nu imi vede nici un caracter...problema este ca inainte ma lasa sa ma loghez si cu caractere mici (ex TheNight-thenight) acum numai merge ....scriu cu majuscule si se logheaza,pass`ul este cu litere mici ,a fost cu o majuscula dar am schimbat parola cu cv timp in urma si toate caracterele aveau litere mici crezand ca poate poate merge dar intampin acelasi mesaj la logare...

Cat pt tine stef....numai plange ca se pare ca acum ca ti`ai luat carnetul o sa cuceresti si u o "Naomi" sa numai fii trist ca nu ai si u femeie =))

Ok atunci daca e asa logic pentru tine si crezi ca vorbesc degeaba, rezolva-ti singur problema.

Am avut chiar eu problema asta, am intampinat problema asta la mai mult de 5 useri, si si-au rezolvat-o intr-un final. Bafta, nu mai tipa dupa ajutor daca stai cu mainile in san si astepti sa ti se rezolve problema de una singura.

citeste aici http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=260597&view=findpost&p=436428

Am schimbat pe ziua de azi pass`ul de cel putin 6 ori oare stau cu mana in san? ce as putea sa ii fac mai mult de atat...? contul nu se logheaza cu caractere mici decat dak le introduc pe cele mari in cuvant , parola este schimbata si cu litere mici,mari si cu cifre , pot sa fac mai mult de atat in calitate de player?

Posted

Stiu cum e, trebuie sa incerci cateva variante ale contului ca sa-ti mearga intr-un final. Nici eu nu te pot ajuta cu nimic decat cu sfaturi. Ai putea trimite pm lui vdragosh sa te ajute intr-un anume fel, dar va trebui sa astepti sa-ti raspunda.

Posted

Stiu cum e, trebuie sa incerci cateva variante ale contului ca sa-ti mearga intr-un final. Nici eu nu te pot ajuta cu nimic decat cu sfaturi. Ai putea trimite pm lui vdragosh sa te ajute intr-un anume fel, dar va trebui sa astepti sa-ti raspunda.

nu contul se logheaza absolut din prima...numai ca inainte puteam sa il loghez si fara majuscule,nu e asta o problema ca nu imi e greu sa modific numele...pun majusculele si e totul f oke exceptand caracterele,acum o sa schimb parola si pun numai cifre poate asa o sa mearga.dak nu merge nush dak pot sa mai fac eu cv.Si multumesc de ajutor

Posted

am schimbat parola sunt numai cifre dar aceeasi problema exceptand faptul ca nu imi mai arata mesajul acela cuu....mage gladiator etc etc,am avansat :>

Posted

Ai incercat sa-i dai unui amic contul tau sa vezi daca lui i se vad caracterele? Eu am patit asta in timp ce testam mai demult un cont cu dragos pentru a rezolva problema asta, lui ii mergea, mie nu.

Posted

dap si asta am incercat nimeni nu vede caracterele dupa contul meu... chiar si ija spune intr`un post in topicul asta ca nu corespund ip`urile drept dovada a intrat tipul respectiv si nu vedea nici el conturile...si de schimbat pass`uri is satul crede`ma :))

Posted

bun am rezolvat problema ....deci buba era in numele contului ,trebuia sa pun cand schimb parola numele contului cu litere mici nu cu cele mari ,si cum eu le aveam salvate tot timpul le scriam cu majuscule exact cum a fost creat contul,poti adauga ca la topicul pentru ajutor sa isi scrie si numele contului cu litere mici deoarece nu ii va ajuta cu nimic dak va scrie exact cum au creat contul de la bun inceput sau cum primesc in adresa de e-mail datele.Multumesc si spor in continuare

Posted

eu chiar n-am inteles cum ai rezolvat tu problema asta. sa inteleg ca ai bagat parola ca fiind numele contului tau scris cu litere mici? (dupa ce ai schimbat-o initial pe site)

Posted

Deci, am avut dreptate, nu-l scriai bine. :P

Problema sta in contul tau. E scris cu majuscule si persista probleme din cauza asta. Esti sigur ca-l scrii bine?

Topic closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...