Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

TheNight

Problema cu contul

Recommended Posts

Posted

seara buna ,...am incercat sa intru pe contul meu si imi spune ca este invalid...am schimbat pass`ul crezand ca gresesc cv si imi spune acelasi lucru...ma poate ajuta careva?sau este o problema de scurta durata a serverului?

Posted

murdoc crede`ma ca sunt f atent dar chiar nu il recunoaste am avut ss 10 zile dar acum nu se mai logheaza absolut deloc....nu vad care e prb?

Bun acum mi s`a conectat si este absolut gol ....fara nici un cont :) imi poate explica cineva ce se intampla?

Posted

Bun acum mi s`a conectat si este absolut gol ....fara nici un cont :) imi poate explica cineva ce se intampla?

am incercat sa creez si un cont nou si nu ma lasa ...spune ca am toate sloturile create si totusi nu este nici un caracter :violent:

Posted

am incercat sa creez si un cont nou si nu ma lasa ...spune ca am toate sloturile create si totusi nu este nici un caracter :violent:

poate fara nici un caracter,nu cont :P

da parola si contu la cineva de incredere sa vezi daca si lui apare la fel,daca e la fel,da un pm lui ija :)

Posted

ms baieti deci....dau un pm la vdragosh? ca sa stiu ce am sa fac...sau la ija...?

poate fara nici un caracter,nu cont :P

da parola si contu la cineva de incredere sa vezi daca si lui apare la fel,daca e la fel,da un pm lui ija :)

am incercat si asta da aceeasi eroare si prietenului meu..

Posted

Vad ca cineva a fost pe contul tau:

CONT TheNight 18-Sep-2010 02:21:29 select caracter

CONT IP 18-Sep-2010 17:52:03 disconn server #2

Si ip-ul nu este cel de pe care postezi.

Posted

eu sunt realu ....a mai incercat sa intre un prieten de`al meu din romania(eu sunt in spania) si nici la el nu merge ....de asta spun ca nu imi vede absolut nici un caracter..

ideea de baza este de ce nu imi vede caracterele nici decum ip`ul...

Posted

eu sunt realu ....a mai incercat sa intre un prieten de`al meu din romania(eu sunt in spania) si nici la el nu merge ....de asta spun ca nu imi vede absolut nici un caracter..

ideea de baza este de ce nu imi vede caracterele nici decum ip`ul...

la altceva se referea ija :) nu tre sa iti arate in joc nici un ip,el se referea ca cel care a intrat pe cont pe data de 18 nu are acelasi ip cu cel de pe care postezi acum pe forum

Posted

bun...pe data de 18 am luat ss dak nu ma insel....pe data de 26 m-am logat ss-ul inca il aveam (logic) si toate caracterele...acum de pe orice pc fie asta fie cel de acasa (am laptop si pc) fie unul din romania tot nu imi mai vede caracterele,si singura chestie ar fii sa le fi dat careva delete,dar nici asta nu este pt ca nu imi permite sa creez alte caractere de pe contul meu pe motiv ca numai este nici un slot liber....

Acum eu vreau sa stiu ce are nu cine si cum s-a logat pe contul meu :)

Si dak exista dubii pe tema ca nu sunt propietarul contului mi se poate cere datele lui si se rezolva...

Posted

http://img69.imageshack.us/i/screen092722360000.jpg/ si printul cu ale mele caractere "Zei" (sunt invizibile ) :violent:

P.s: De remarcat mesajul din stanga sus.

Posted

ce treaba au ip-urile, conectarile sau alte prostii? omu a zis clar care e problema lui. cazuri de genul au mai fost, si problema nu se poate rezolva decat din db.

Posted

nicule, incearca acum. poate ca "rr-ul" la server ti-a rezolvat problema :)

\

ciuciu nici acum nu merge.,...o sa incerc si celelalte variante

btw thx bunny

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...