i sin Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Pe data de 27 Septembrie 2010, renumita firma Google implineste 12 ani de activitate pe internet. Ca in fiecare an, vor face mare ospat la firma iar utilizatorii retelelor precum Adsense, Adworks nu vor avea asistenta pentru moment, in scurt timp, lucrurile vor reveni la normal. Lma google , lol
mau Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Pe data de 27 Septembrie 2010, renumita firma Google implineste 12 ani de activitate pe internet. Ca in fiecare an, vor face mare ospat la firma iar utilizatorii retelelor precum Adsense, Adworks nu vor avea asistenta pentru moment, in scurt timp, lucrurile vor reveni la normal. Lma google , lol
slvr Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 happy fuckday to youuu! gj gogule , ?ine-o tot a?a!
JohnataN Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 La multi ani, este cel mai bun motor de cautare de pe internet. (Google forever !)
Persanu Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 la multi ani google dar am auzit ca wiki vrea sa-l intreaca :-/
Random Hero Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 la multi ani google dar am auzit ca wiki vrea sa-l intreaca :-/ Wikipedia e motor de cautare? Sau la ce sa intreaca Google?
Persanu Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 adik gen (repet: din cate am auzit de pe la astia din cercul de prieteni) wikipedia va construi si el un motor de cautare ca google.. si ca va fii mai buna si alte chestii.. dar oricum nu cred ca poate nimeni sa intreaca google, deocamdata... (cativa ani buni)