Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

olteannebun

intrebare pt admini

Recommended Posts

Posted

sper ca nu deranjez cu acesta intrebare

tipu a postat o poza de genu :

Zen +13 OBtined < apare numai cand ai autopick .... ca e un bug al clikerului .. dak avea cliker normal nu avea cum sa culeaga Zen +13

tipu dc nu primit ss ?

eu din cate tin minte uni au postat o poza in care aprea autopick on si au luat 40 de zile

Posted

21. Macro/BOT

Nu se accepta raspunsuri efectuate prin utilizarea functiei "macro" sau boti. Daca raspunsul este acelasi pentru orice intrebare, si repetat de minim 4 ori, la fel, s-a pierdut spotul dupa trecerea celor 5 minute. Urmand astfel sa fie anuntat un GM despre acel caracter ca foloseste un macrobot, iar suspendul este 20 de zile, postat doar de catre GM. In caz de recidiva, suspendul va fi acelasi.

daca o sa citesti regulamentu o sa gasesti raspunsul la intrebare

Posted

sunt baieti care au luat ss pt a aparut sus autopick on

la el odata ce se vede ca aduna cu clikeru ... ?

ba tu chiar esti tampit maxim :rofl2: esti cel mai prost din curtea intreprinderi :rofl2:

unde vezi tu autopick on bai boschetarule care esti , esti chior in gura?

Posted

ba tu chiar esti tampit maxim :rofl2: esti cel mai prost din curtea intreprinderi :rofl2:

unde vezi tu autopick on bai boschetarule care esti , esti chior in gura?

ba retardatule

ai vazut zen +13 ????

ala e de la cliker cand culegi. nu incerca sa te scoti ca se vede clar @

. dak nu sti taci in banca ta nu vorbi aiurea

ex: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=372950&st=0&gopid=5237641&#entry5237641

la el odata ce se vede ca aduna cu clikeru nu merita aceeasi pedeapsa?

NO SPAM@

Posted

ex: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=372950&st=0&gopid=5237641&#entry5237641

la el odata ce se vede ca aduna cu clikeru nu merita aceeasi pedeapsa?

pai dupa regulament nu putea sa'i dea suspend .... nu stiu daca a facut sau nu reevaluare

21.a. Macro/BOT

Nu se accepta caractere ce-si schimba coordonatele cu ajutorul unui clicker, fiind on sau afk. Suspendul este de 40 de zile si vor fi postati doar de catre GM. In caz de recidiva, suspendul va fi acelasi.

e specificat CLAR in ambele puncte (21 si 21.a) : DOAR DE CATRE GM

Posted

pai dupa regulament nu putea sa'i dea suspend .... nu stiu daca a facut sau nu reevaluare

e specificat CLAR in ambele fraze : DOAR DE CATRE GM

cum ala a primit ss poate primi si desteptu asta de are un limbaj de tzara

ca doar nu e el mai special corect?

Posted

atata timp cat nu scrie AUTO PICK ON [OK]nu are cum sa ii de-a suspend,da tu esti prea prost ca sa te duca mintea,vrei sa iesi si tu in evidenta cu ceva,dar iesi in evidenta doar cu prostia,in locul tau mi-as schimba numele si as luao de la zero,nu vezi ca toti zic despre tine ca esti PROST?

Posted

atata timp cat nu scrie AUTO PICK ON [OK]nu are cum sa ii de-a suspend,da tu esti prea prost ca sa te duca mintea,vrei sa iesi si tu in evidenta cu ceva,dar iesi in evidenta doar cu prostia,in locul tau mi-as schimba numele si as luao de la zero,nu vezi ca toti zic despre tine ca esti PROST?

ba retardatu dark

dak nu sti taci din gura

odata ce se stie clar ca are cliker si l foloseste pt a culege ce mai conteaza dak scrie sau nu auto pick

dak te uiti in regulament nu scrie nicaeri ca dak se vede auto pick ia ss

sa vorbit mai demult : toti care au cliker pt adunat iau ss.. nu conteaza cum se demostreaza asta.

mai citeste prin plangeri si prin reevaluari@@@

si dupa sa vorbesti

dupa ce ca nu aveti zile va bagati in seama cu japca

am scris clar " intrebare pt admini "

nu pt retardati ca tine

@@NO SPAM @@

Posted

Daca aparea autopick (on) avea 40 de zile.

Uite o poza identica si am apasat doar space: f_1ar1nbn6625m_4f089f8.jpg

olteannebun 10 zile pauza pe forum pentru limbaj.

LE: Nu observasem acel "+", da apare doar daca acel caracter se muta dupa iteme (cu elite gui) si in momemntul cand se muta apar chestii de acest gen (poti lua de jos si 1 chaos sau un heart.

Am sa discut cu colegii mei si revenim in acea plangere.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...