Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

tyger007

hack conturi

Recommended Posts

Posted

ce spune player-ul cico...

intru pe mess si imi trimite un fisier : MU xp and drop hack GM.exe fiind de 33kb, eram sigur ca ii ceva necurat la mijloc fara sa dau click pe programul ala.

caut pe net programelu si l-am gasit sub denumirea de: EP BUG.exe si pe un forum am gasit niste poze cam ce face el.

trimite useru si parola la cel cu care ai vorbit pe messenger.

click pt a vedea ce face programelu http://forums.e-games.com.ph/index.php?showtopic=239081&pid=2593073&st=0&#entry2593073

nu stiu daca ii se poate face ceva player-ului cico, dar rog adminii sa instiinteze playerii de acest programel cu care se pot face multe victime in joc si se poate lasa cu multe topicuri ca li s-au furat contul.

Guest 54hwere456htws
Posted

Ok il mutam la informatii ca sa-l vada lumea..

Cat despre numitul cico nu avem ce-i face momentan doar pe baza acestor printuri...

interesant? ca si programul ala de afk de la old, l-ai testat? merge bine? cand blochezi programul? ca sa pot scoate pe piata noua varianta de program antiAFK LinkMania :rofl2:

Posted

e scam... cred ca e ca un fel de keylogger sau ceva, nu cred ca ai cum sa maresti exp, chiar daca trimiti "fake packet's" de schimbat se poate schimba daca reusesti cumva sa ai acces la cp'lu serverului ceea ce ar fi cam imposibil tinand cont ca nu e un serv privat de la colutul strazii, totusi e sponsorizat si nu isi permit sa il lase neprotejat

Posted

E problema voastra cu cine va incurcati pe messenger si ce fisiere primiti. La un cont spart nu veniti pe forum sa cereti socoteala la admini pentru actiunile voastre. Dar intr-adevar, ar merita respectivul ceva zile de suspend.. :-? dar prea putine dovezi.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...