_eXceSs Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Azi , un baiat de la mine din clasa mirosea foarte urat (a transpiratie)
Random Hero Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Azi , un baiat de la mine din clasa mirosea foarte urat (a transpiratie) Asta e topic de momente jenante petrecute in intimitate, sau...?
MosPedala Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Asta e topic de momente jenante petrecute in intimitate, sau...? si gay au sentimente si momente intime )
Guest SouthBoy_Lucyo Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 si gay au sentimente si momente intime ) Incerci sa ne transmiti ceva? Hai...curaj
MrYouKnowMe Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 ) a transpirat porcu' , hua , asta a fost buna .
Hash Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 A plesnit-o Lobster p'asta cu basitu , am ras vre-un minut jumate , citesc eu primu post si cand apare domnu ' cu " Una s-a basit " Cum ma frate On : N-am avut intamplari prea trasnite pana acum si nici nu vreau ...
slvr Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 A plesnit-o Lobster p'asta cu basitu , am ras vre-un minut jumate , citesc eu primu post si cand apare domnu ' cu " Una s-a basit " Cum ma frate On : N-am avut intamplari prea trasnite pana acum si nici nu vreau ... las' ca are scorpionx (aka. _excess talent de morcov stramb) si pentru tine , i-a transpirat veverita in scorbura. :clap: auziti aici baiat finut: Azi , un baiat de la mine din clasa mirosea foarte urat (a transpiratie) smfm ))))))
Juan Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Azi , un baiat de la mine din clasa mirosea foarte urat (a transpiratie) Domnu xScorpioNx aka _eXceSs, probabil l-ai obosit rau pe colegul tau de mirosea asa a transipratie...
Guest Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Nu am avut,nici nu doresc xScorpioNx dar poate so dat si el cu parfum (Adidas)bashana. ce stii tu ? Nu stii tu d'astea ce'ti-am zis yo m3n .
slvr Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Nu am avut,nici nu doresc xScorpioNx dar poate so dat si el cu parfum (Adidas)bashana. ce stii tu ? Nu stii tu d'astea ce'ti-am zis yo m3n . ma omule eu iau suspend pe pielea ta sa mor! tu la 14 ani (care ca ai mai putin) nu ti-ai scos pu?a din pantaloni sa o vanturi putin in aer sa mai vada lumea asta cruda si deja vrei momente jenante cu partenera!???!!! si pe deasupra spui si prostii ma omule , daca nu ai simtul umorului , te rog eu , vorbeste serios (oricum esti .... :-j ). sau tu erai colegul transpirat al lui xscorpionx aka excess de cunosteai asa bine cauza? leave the area quietly .......
Finnick Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Am o fata in clasa care scuipa si care se scarpina la [...] in timp ce coboara scarile. O.o Cel mai jenant moment a fost cand eram in parc cu mai multi prieteni si tineam o fata in brate.Adica eram amandoi in picioare,iar ea statea cu spatele la mine,lipita cu fundul de [...] mea. Atunci s-a trezit la viata domnul capitan si va dati seama ce a iesit . Bine ca fata nu a avut o relatie violenta.A inceput sa rada si s-a dus pe banca. 1
Guest *Juan* Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Am o fata in clasa care scuipa si care se scarpina la [...] in timp ce coboara scarile. O.o Cel mai jenant moment a fost cand eram in parc cu mai multi prieteni si tineam o fata in brate.Adica eram amandoi in picioare,iar ea statea cu spatele la mine,lipita cu fundul de [...] mea. Atunci s-a trezit la viata domnul capitan si va dati seama ce a iesit . Bine ca fata nu a avut o relatie violenta.A inceput sa rada si s-a dus pe banca. De unde iesiti ma? #-o Si daca acea fata scuipa si se scarpina la pasarica in timp ce cobora scarile, ce legatura are cu acest topic, care este despre momentele jenante din timpul actului sexual? Daca tie ti s-a sculat in timp ce tineai o fata in brate, e jenant momentul? E jenant daca trebuie sa bagi vaporul in port si nu mai functioneaza motorul... @ Jenant mi s-a parut acum vreo 3 ani, cand i-am auzit pasii mamei mele, care trecea pe langa camera mea exact cand eram cu o fetiscana, amandoi goi, si trebuia sa schimbam pozitia...de ce jenant? cand am auzit-o pe mama, s-a dus drq erectia :-j , mi-era ca intra mama peste mine in camera.
Guest SouthBoy_Lucyo Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Am o fata in clasa care scuipa si care se scarpina la [...] in timp ce coboara scarile. O.o De obicei stau ascuns la subsol invelit in celofan si ma masturbez frenetic privind la unghiutele ei inegale si acoperite partial de excremente cum se unduiesc porcesc asupra tesaturii ce acopera labiile paroase si transpirate ale domnisoarei in timp ce coaboara scarile. In unele zile am noroc si cativa stropi din mirificele si deja legendarele ei flegme , ajung pe celofanul meu. Imi umezesc rapid un pinky si il indes la nutella accelerand placerea. In aproximativ 186 de secunde ating orgasmul, chitai muscand din celofan si plang relaxat pana la sfarsitul pauzei. Aceasta este o experienta jenanta din viata mea sexuala . Jenant este ca nu coboara mereu scarile. Uneori sare pe geam. Am precizat ca e verisoara mea ? Cel mai jenant moment a fost cand eram in parc cu mai multi prieteni si tineam o fata in brate.Adica eram amandoi in picioare,iar ea statea cu spatele la mine,lipita cu fundul de [...] mea. Atunci s-a trezit la viata domnul capitan si va dati seama ce a iesit . Bine ca fata nu a avut o relatie violenta.A inceput sa rada si s-a dus pe banca. Am fost contrariat....pentru prima data carnaciorul meu semi afumat , cu un procentaj scazut de grasime si gratinat in branza si untura....atinsese partile fine ale unei femei. Desfacusem incet fermoarul la blugi....desi il puteam scoate si prin gaura din buzunar.....si am inceput sa ma frec de ea sub pretextul ca dansam .....iar cand sa termin....ea s-a retras...a fost putin jenant dar nu asta conteaza...spuneti-mi va rog....dupa zambetul ei, ce sa inteleg, a simulat orgasmul, sau a fost real? :rofl2: :rofl2: Nu ma pot abtine .... no hard feelings . OT : Dupa o tavaleala romantica cu iubita, mergem la dush.....si in timp ce ea potrivea apa....eu incercam sa il calmez pe Piglet sa pot urina....in WC .....si dansam dupa el ca schimba directia jetului fara sa ma anunte
AngeL Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Mai mare jena si rusinea. Cat sunt eu moderator pe linkmania, nu mai vreau sa vad posturi ca, cele de mai sus. Nu permit!! #Si nu mai dati up la topicurile vechi, le analizez. Ce e informativ si decent, ramane. Restu` inchise cu un "lacat" cat casa. Topic inchis!