Jump to content
HighVoltage

Reincarnare

Recommended Posts

Posted

Eu unul mai am niste astfel de "valuri" in care stau putin pe ganduri...poate este adevarat , cand eram mai mic chiar ma gandeam daca imi voi aduce aminte de mine ca om in viata de dupa reincarnare (multe si multe alte vise).

Dar , nu prea mai stii ce sa crezi , te dezorientezi si automat crezi decat in ceea ce stii.

Posted

Filozoful grec Epicur, cel care a formulat sintetic problema r?ului, spunea:

Moartea nu ar trebui s? ne îngrijoreze, pentru c?, atât timp cât noi exist?m, moartea nu este prezent?. ?i când ea sose?te, noi nu mai exist?m.

Scriitorul Mark Twain, cu umorul binecunoscut, a ad?ugat:

Nu m? tem de moarte. Am fost mort timp de miliarde ?i miliarde de ani înainte de a m? na?te, ?i n-am sim?it nici cea mai mic? nepl?cere din aceast? cauz?.

Pe de alt? parte, acceptarea ra?ional? a faptului c? a fi mort, a nu exista, nu este în sine o nepl?cere, pentru c? nu are cine s? simt? acea nepl?cere, nu înseamn? c? perspectiva îl încânt? pe individul aflat înc? în via??. Pentru cei mai mul?i, lucrul cel mai greu de suportat este ideea unor proiecte neterminate ?i mai ales ideea desp?r?irii de cei dragi. Nu este de mirare faptul c? ?i cei mai convin?i „materiali?ti” ?i-ar dori, în sinea lor, ca în aceast? privin?? s? se în?ele.

Posted

Am facut mai demult un test pe tema asta, si cica am fost un Inorog, un animal legendar.

Hai ma sa fim seriosi...eu am fost dinozaur :))

Posted

Reincarnare... nu prea cred, daca ai ceva in comun cu personalitati apuse, cu niste stramosi, sunt simple coincidente. Sau daca am fost animale inainte, nu prea cred. Fiecare om are personalitatea si caracterul sau

Posted

Reincarnare... nu prea cred, daca ai ceva in comun cu personalitati apuse, cu niste stramosi, sunt simple coincidente. Sau daca am fost animale inainte, nu prea cred. Fiecare om are personalitatea si caracterul sau

Nu stiu daca au vre-o legatura personalitatea si caracterul unui individ cu reincarnarea ... but whatever. :violent:

Posted

Nu stiu daca au vre-o legatura personalitatea si caracterul unui individ cu reincarnarea ... but whatever. :violent:

Ba da, daca cineva se comporta ca un animal se poate da vina pe reincarnare, a fost vreun bou intr-o viata anterioara. :D

Posted

nu zic k NU este posibil, dar oricum cei de la departamentul "stergeri de memorie" isi fac treaba foooarte bine si nu am auzit pana acum pe nimeni sa scape cu versiunea veche de hard...sau daca sunt scapari...in mod sigur sunt cei care au rezidenta la balamuc :dontknow:

oricum pe tema asta se poate discuta pana poi-marti - rezultatul fiind acelasi... Nu se stie (inca) :-??

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...