Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest ierdnA

globall off

Recommended Posts

Posted

salut

am si eu o intrebare: s-ar putea face o comanda cum e 'whisper off' pentru chatt-ul de pe global? :dontknow: sa aleg daca vad sau nu ce se vorbeste pe global

am inteles ca schimbatul culorii nu se poate, dar asa ceva ar fi posibil? lumea are zen destul acum si e 'frumos' tare cand faci o preluare sau vorbesti pe pm .

Posted

da, asa se rezolva partea cu preluarea, dar ramane partea mai importanta, cea cu discutiile pe pm.

daca ar putea disparea doar chatt-ul de pe global cu o comanda cred ar fi cea mai buna solutionare a problemei: ai de vorbit, scoti global-ul. vrei sa vezi ce spune lumea, il pui la loc.

Posted

si in ultimele zile sunt multi cu zen care se cearta:P ai drak ei:P

ai drac` de cocalari manelisti nu? :rofl1: :rofl1:

@ontopic , sugestia ar fi mai mult decat binevenita avand in vedere ca nu vrei sa vezi zi de zi certurile de rigoare intre diversi indivizi frustrati

Posted

cand dai /whisper off dispare si pm si global. dar daca vorbesc mult pe pm chat-ul de pe global e enervant, mai ales ca au baietii zen de aruncat in stanga si in dreapta.

astept sa imi spuna cineva daca se poate face o comanda precum whisper off doar pentru global.

Posted

unde te ai saturat tu ma ? ca esti mereu afk :bananadance2:

ar trebui ca playerii sa poata posta alti playeri pentru spam , era unu care dadea post gen : spam , spam , spam , spam , spam , spam , spam , spam , spam , spam , @@@@@@@ , chestiile astea ar trebui sanctionate

Posted

unde te ai saturat tu ma ? ca esti mereu afk :bananadance2:

ar trebui ca playerii sa poata posta alti playeri pentru spam , era unu care dadea post gen : spam , spam , spam , spam , spam , spam , spam , spam , spam , spam , @@@@@@@ , chestiile astea ar trebui sanctionate

word....

la fel si certurile aiurea de pe global :angry1:

Posted

cel mai bine ar fi sa fie un miliard postul. :rofl2:

voi nici acum nu intelegeti ca asta e "sarea si piperul" de pe linkmania? de asta ramane lumea aici; mai un scandal, o cearta, o intepatura, te mai amuzi cand ii vezi pe altii ca se cearta, te mai bagi si tu intr-o conversatie sa creezi confuzie, etc. e ceva vital pentru linkmania, mai ales acum ca s-au injumatatit jucatorii. daca stai in fata monitorului si vezi doar guild/allychat si party, nu mai e acelasi fun.

Guest Reyakos.
Posted

cel mai bine ar fi sa fie un miliard postul. :rofl2:

voi nici acum nu intelegeti ca asta e "sarea si piperul" de pe linkmania? de asta ramane lumea aici; mai un scandal, o cearta, o intepatura, te mai amuzi cand ii vezi pe altii ca se cearta, te mai bagi si tu intr-o conversatie sa creezi confuzie, etc. e ceva vital pentru linkmania, mai ales acum ca s-au injumatatit jucatorii. daca stai in fata monitorului si vezi doar guild/allychat si party, nu mai e acelasi fun.

bine zice bum aici :))

Posted

nu este o soulutie marirea postului la 100 milioane. asa nu vor mai posta cei care nu folosesc dracia aia de clicker, ceilalti care il folosesc/l-au folosit oricum au miliarde de aruncat aiurea pe postari de cate 10 ori a aceluiasi text.

eu nu am spus ca vreau sa fie scos global chatt-ul, sa ramana pentru ca se pot face lucruri interesante cu ajutorul lui(un event fara implicarea adminilor/sell, party). pe mine ma interesa daca as putea avea posibilitatea de a opri global-ul atunci cand vorbesc pe pm(banuiesc ca raspunsul va fi nu :) ) printr-o singura comanda gen /whisper off.

sarea si piperul pe link boom nu e global-ul, e comunitatea formata in ani buni(cu sau fara global ai posibiliattea sa asisti la diverse 'dezbateri' in fiecare zi ).

oamenii care vin pe link sa joace mu iti garantez ca nu vin pentru jocul in sine, au multe alternative mult mai interesante. vin pentru ca e 'cel mai greu' server de mu din tara(eu pentru asta venisem acum 3 ani, dupa cateva luni de jucat pe servere usoare) si pentru ca o baza de date tine foarte mult in comparatie cu celelalte.

Posted

daca o sa fie globalul off o sa plece multi de pe link

cel mai bn e sa se faca in asa fel cand faci o preluare sa poti sa dai sa nu mai vezi ce scriu cei de pe global

si e foarte naspa fara global

sa fie si mut si orb nu cred ca ii convine cuiva

Posted

la preluare poti sa dai /whisper off=dispare pm si chatt-ul de pe global.

nu am sugerat sa se scoata global chatt-ul, ci doar daca se poate crea o comanda gen '/whisper off'' doar pentru el ca sa poti alege cand vrei sa il vezi si cand nu.

Posted

nu cred ca se va da rr db prea curand.

cateva poze prin care demonstrez necesitatea unei astfel de comenzi:

f28b27100307396.jpg

mai vorbeste pe pm sa faci un trade daca mai poti...

Posted

problema asta o stiu de cand am trecut pe S2

dar daca dupa o perioada de timp ai sa te obisnuiesti si nu o sa ti se para cv complicat

cu un pik de atentie faci si deosebire intre pm si global

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...