Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ChuckNorris

intrebare despre opt galbena

Recommended Posts

Guest CeausescuPresedinte
Posted

Si care`i cea mai buna optiune pentru arma?

asta testezi tu :)

Posted

se tin bine ambele optiuni de la arme ^_^

dar nu cred ca iti va spune nimeni secretul care este cea mai buna op la arme , ramane sa descoperi singrel :P

Posted

opt cu galben care iti pot iesi(ies random)

Optiuni pentru Arme:

* Minimum Damage Increased

* Maximum Damage Increased

* Decreased Required Strength

* Decreased Required Agility

* Increased Attack Power

* Increased Critical Damage

* Increased Skill Attack Power

* Increased Attack Success Rate during PvP

* Increased SD Decrease Rate (Scade rata inamicului cu care SD-ul sau absoarbe damage-ul. De exemplu, daca inamicul are 90% SD si 10% HP, iar tu ai aceasta optiune cu 5% Rate, scutul inamicului va absorbi 85% damage si va lua 15% damage)

* Increased SD Ignore Rate (Iti permite sa ignori SD-ul inamicul si facandu-i damage direct vietii),pe LinkMAnia acesta optiune se cheama by pass

Optiuni pentru Staff-uri:

* Increased Magic Power

* Decreased Required Strength

* Decreased Required Agility

* Increased Skill Attack Power

* Increased Critical Damage

* Increased Attack Success Rate during PvP

* Increased SD Decrease Rate

* Increased SD Ignore Rate

Optiuni pentru Armuri:

* Increased Defense Power

* Increased Maximum AG

* Increased Maximum HP

* Increased HP Recovery Rate

* Increased MP recovery Rate

* Increased Defense Success Rate during PvP

* Increased Damage Decrease Rate

* Increased SD Rate (SD-ul tau absoarbe mai mult ca de obicei)

by pass este cea mai buna,

eu de ex prefer by pass peste tot, in afara de DL aici prefer crytical

sper sa iti fie de folos ce am postat sunt in ordine crescatoare opt

eu zic DD si by pass ,este formula perfecta si cred ca sunt si alte pers care pot conferma asta ,dar vad ca sunt putin cam secretosi pe aici .

by pass pt ce ? sd pica dintr-un twist ! la full :)

Posted

citeste cu atentie si ai sa afli raspunsul la intreabrea ta, cand am sa fiu fs am sa ma conving si eu sa vad daca este asa, dar am vazut la multa lume aici la gm vechi care au by pass, + nu pica de la un Ts pica de la 4 5 chiar 6..adica pot da 2 kombo + inamicul are sd 0 iar el daca da in mine mai pierde mereu ca imi da stamina de 6 ori (deci din start numai din cauza asta ai 4-0 la duel, si eu castig lovituri in plus .,etc iar iar by pass vs by pass castiga cine are netul mai bun,[daca stie sa jaoce la duel in dev 4[ma ref sa stie cum sa dea cu TS in dev 4 in ce poziti cu spatele la monitor cu fata la monitor ,ecc. si nu uita ringurile care fac treaba iar cu pend,)], si alte mici chesti

daca 2 pers se dueleaza la acelas rr acelas set daor opt galbena schimba si unu din ei are by pass ,e ca si cum ai un avantaj de 3 4 rr.

mereu vei pierde gen 10-5 10 6 ecc

pt arme by paass am inteles, pt un set bd+13 lk REFHP ce opt recomanzi?mc anticipat

Posted

citeste cu atentie si ai sa afli raspunsul la intreabrea ta, cand am sa fiu fs am sa ma conving si eu sa vad daca este asa, dar am vazut la multa lume aici la gm vechi care au by pass, + nu pica de la un Ts pica de la 4 5 chiar 6..adica pot da 2 kombo + inamicul are sd 0 iar el daca da in mine mai pierde mereu ca imi da stamina de 6 ori (deci din start numai din cauza asta ai 4-0 la duel, si eu castig lovituri in plus .,etc iar iar by pass vs by pass castiga cine are netul mai bun,[daca stie sa jaoce la duel in dev 4[ma ref sa stie cum sa dea cu TS in dev 4 in ce poziti cu spatele la monitor cu fata la monitor ,ecc. si nu uita ringurile care fac treaba iar cu pend,)], si alte mici chesti

daca 2 pers se dueleaza la acelas rr acelas set daor opt galbena schimba si unu din ei are by pass ,e ca si cum ai un avantaj de 3 4 rr.

Conteaza FOARTE mult pc`ul si ce net ai. Eu BK full set DP lk dd +13 +ddi am fost facut de bk full cu set BD lk dd +13 fara ddi si sa nu mai zic ca aveam arme, ring si pendant mai bune de enspe mii de ori.

Posted

Conteaza FOARTE mult pc`ul si ce net ai. Eu BK full set DP lk dd +13 +ddi am fost facut de bk full cu set BD lk dd +13 fara ddi si sa nu mai zic ca aveam arme, ring si pendant mai bune de enspe mii de ori.

pai esti prea prost tu

Posted

Incearca singur optiunile galbene cu cineva asemanator tie (ca nr de rr si rasa) si ai sa vezi ca niciuna din ideile (sfaturile) postate mai sus nu este buna. :naughty:

Singur o sa-ti dai sema ce si cum. (Doar atat pot sa-ti spun ... cand esti mic , foloseste ddi sa poti creste singur) :tiphat:

P.S.: Nu spun care ... asta este secretul acestui joc, sa le descoperi singur. ;)

Guest tekmanstar
Posted

la set optiunea dd este categoric buna , iar la arme sd bypass sau critical...depinde de rasa

Posted

dar la optiuna galbena DSR scrie in paranteza (PvP)

pe linkmania se aplica dsr la pvp?? la astea galbene ca la dsr de pe un item exe am inteles ca nu se aplica la pvp

Posted

Merci fain pentru ce ai aplicat ca nu ai fost secretos :hello: :dance: :right: :cool2: :tiphat:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...