Hellsaint Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 ne trebe niste fete in galeria :D :))) pagina mea :D
Dropkillerz Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 daca vine lili vin si eu sa fac galerie =))
F@NT@ Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 o sa`l sun duminica , acu n`am chef de nik , m`am apucat de baut iar si sunt nervos ca n`am tigari si pana jos e drum lung [ lene ] :bananadance2:
Guest Prutusica Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 3 candidati pana acum: je Dobrik Fanta Duminica la 1 mi se pare si mie ok. ar prinde bine burtii mele asa ceva :)) deci bagati-ma si pe mine :))
Redemption Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Je Dobrik Fanta Prutus 4 pana acum, am inceput bine.
WhiteLion Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Je Dobrik Fanta Prutus 4 pana acum, am inceput bine. Prezent
Maeve Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 pas.si eu si cred k si lili.am sa vbesc cu ea zilele astea, nu promit nik.
Hellsaint Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 ahaha:))) am niste stenograme mai mult :)) si =)) decat cuvinte
BeEmolai Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 suna bine un baschet, pacat ca luni incep partiale si nu crek am cum sa ajung...
ChuckNorris Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 mahhh nu va e rusine?m-ati uitat pe mn:) :violent: eu am pile la portar=)) (sper sa aveti voie cu animale in incinta scolii,nu de alta da ramaneti fara urs :)) ) aaa sh ink ceva EMOLAIIIIII vii la baschet:) stii k facem team bun ii punem pe burta pe aia :> de ras :>
Hellsaint Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 la portar? eu am pila la losonczy si tu ai pila la portar?
ChuckNorris Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 wee portaru e duminica in scl losonczy nu e ;) nu prea mi te inchipui pe tine mergand zilele astea pe la info sa vb cu directoarea sa te lase pe duminica la baschet:)
Guest Prutusica Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 wee portaru e duminica in scl losonczy nu e ;) nu prea mi te inchipui pe tine mergand zilele astea pe la info sa vb cu directoarea sa te lase pe duminica la baschet:) eu cunosc un caine comunitar pe acolo,il cheama gigel,sunt mai tare ca voi :nanana: mai conteaza cine care cum unde are pile? :))
ChuckNorris Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 shhht prutus;) k stim noi ce stim:) cred k u esti cel mai potrivit sa ne faci rost de un teren la info pt duminica seara:) nu? :bananadance2: :bananadance2:
Guest Prutusica Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 shhht prutus;) k stim noi ce stim:) cred k u esti cel mai potrivit sa ne faci rost de un teren la info pt duminica seara:) nu? :bananadance2: :bananadance2: eu va fac rost de teren de fotbal daca vrei,am campu de la malul bahluiului aproape :))))))
Lancelot Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Jucati voi baschet? Rede trebuia sa-mi spui mie cand am fost..aveam mingea la portbagaj :D
bunny Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Touché, Lancelot! Data, ora, locatie pentru baschet. xD ha, iar s-au intalnit oamenii astia, hai sa va fie de bine deh. :D
F@NT@ Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 ha, iar s-au intalnit oamenii astia, hai sa va fie de bine deh. :D si o sa mai urmeze :D
Hellsaint Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 citez bunny au fost mai multe gahtere intro luna ... decat anu trecut LE: rede buna ideea cu modificat titlul topicului:))))
Guest Prutusica Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 :-s eu vineri plec la sinaia ma intorc duminica,dar nu stiu exact la ce ora ajung acasa
=Simo= Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 e noroi la sinaia, stai acasa si mergi la baschet
Guest Prutusica Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 e noroi la sinaia, stai acasa si mergi la baschet merg cu munca :D