Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

olteannebun

intrebare ?

Recommended Posts

Posted

Eu cand am inceput sa joc pe acest server anu acesta am avut Ashcrow armor lk reflket

toti nu ma cred cica nu exista un item de genu cu lk ..!!!!!

si sunt chiar curios itemul pe care l-am avut de unde a iesit ?:P in conditia in care la balgas sunt fara lk

cine a mai vazut iteme de gen cu lk va rog sa zica aici!

Guest CeausescuPresedinte
Posted

ai visat tu ca ai cu lk

Posted

ai visat tu ca ai cu lk

n-a visat,inainte cadeau iteme ashcrow/iris/vailant din mobii de prin k5 :)

mai cadeau si de la eventu din kanturu,acu nush daca mai e ca inainte

Posted

ai visat tu ca ai cu lk

joci de la inceputu serverului si nu sti lucru asta..... ce rost avea sa aberez..

ma intereseaza dak acuma mai pika de undeva iteme de gen cu LK.. si dak are cnv platina staf cu lk...

Posted

nu are nimeni iteme de balgass cu lk pe srv si tu imi zici ca picau ?

atuncia unde sunt alea cu lk sau evaporat?

Posted

nu are nimeni iteme de balgass cu lk pe srv si tu imi zici ca picau ?

atuncia unde sunt alea cu lk sau evaporat?

ai primit raspunsu:P

eu nu zic ca itemele alea picau de la balgas ... ca nu cunosc situatie.. stiu doar ca am avut eu armura ashcrow cu lk relekt

dak stiam ce si cum nu deschideam postu...

deci.. iteme cu lk de genu mai pica pe undeva??? un admin???

si are cineva platina staff cu lk ?

Posted

ala da raspuns :))

eu cate iteme am prins si la balgass si cand inca picau din mobi prin arena/kalima nu aveau niciodata lk

itemele din drop de mobi nu au lk asa stiu eu cel putin . aici ma refer la linkmania :)

Posted

ala da raspuns :))

eu cate iteme am prins si la balgass si cand inca picau din mobi prin arena/kalima nu aveau niciodata lk

itemele din drop de mobi nu au lk asa stiu eu cel putin . aici ma refer la linkmania :)

chiar crezi ca avea vreun rost sa mint ca am avut asa ceva:P?

Posted

nu l-ai omorat bine=)) dak il omorai nu venea din ora in ora:))

din 2 in 2 :)

infine nici eu nu am vazut pana acuma ashcrow/iris/eclipse/glorious/albatros/platina/daybreaker/shining cu lk

adika pana acuma ... adika nu am vazut deloc :))

Posted

iteme de genu mai pica doar la balgass/kanturu event

deci fugi si incearca :P

Posted

e ala in kanturu 3 odata la miliarde de ore:)))

nu e la miliarde de ore,daca nu il termini il poti face din minut in minut,iar daca cineva il termina eventul va fi iar peste 12h

Posted

nu e la miliarde de ore,daca nu il termini il poti face din minut in minut,iar daca cineva il termina eventul va fi iar peste 12h

pica doar din nightmare item :crybaby:

@din cate imi amintesc cand sa trecut la season2 picau iteme gen ashcrow cu lk(exc) prin kalima si tarkan...picau in prostie :))

on: nu mai pica iteme cu lk, cel putin asa stiu eu :D si aia care au iteme cu lk gen ashcrow/glorious/valiant/iris/eclipse sunt de atunci de cand sa trecut la S2 si nu sa modificat dropul la itemele alea si picau in prostie, la balgass iti pica cateodata DK boots exc si la tarcul de fire golem sunlight gloves exc.

p.s. arme cu lk exc nu o sa gasesti la nimeni de pe server ;) gen platina staff, shining scepter, albatross bow, daybreak, sword dancer.

Posted

pica doar din nightmare item :crybaby:

@din cate imi amintesc cand sa trecut la season2 picau iteme gen ashcrow cu lk(exc) prin kalima si tarkan...picau in prostie :))

on: nu mai pica iteme cu lk, cel putin asa stiu eu :D si aia care au iteme cu lk gen ashcrow/glorious/valiant/iris/eclipse sunt de atunci de cand sa trecut la S2 si nu sa modificat dropul la itemele alea si picau in prostie, la balgass iti pica cateodata DK boots exc si la tarcul de fire golem sunlight gloves exc.

p.s. arme cu lk exc nu o sa gasesti la nimeni de pe server ;) gen platina staff, shining scepter, albatross bow, daybreak, sword dancer.

ms boss

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...