Dani Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Aceasta minunatie de cladire, de fapt una dintre cele mai tari opere de arhitectura pe care le-am vazut, va fi noul centru cultural, care va face parte din gara Guangzhou-Shenzhen si va face legatura si cu portul Victoria din Hong Kong. Centrul va cuprinde 400 000 de metri patrati de magazine si arata impecabil, mai ales pentru ca este combinat cu natura. Mai multe poze si via
Andu Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Foarte futurist, intradevar o opera de arta.
LuckyShot Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 sexy. cand vom avea si in romania asa ceva, nu?
The Wizard Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Frumoasa reclama nu te pune nimeni sa dai click. @LuckyShot poate prin 3001. trebuia sa fie unu care sa raspunda la intrebare e superb, dar cel mai probabil n-o sa ajung pe acolo in viata asta...
Denzel_Lsd Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Cand o sa sa faca dasta la noi aicisa ..sunt primu client ..si o sa cheltuiesc o gramada bani in magazinele alea ...CAN'T WAIT !! :wub:
Dani Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 nu te pune nimeni sa dai click. @LuckyShot poate prin 3001. trebuia sa fie unu care sa raspunda la intrebare e superb, dar cel mai probabil n-o sa ajung pe acolo in viata asta... Pai daca zici ca n-o sa ajungi, atunci chiar n-o sa ajungi ) Asa mult e pana in Hong Kong? In 50 de ani n-ai timp sa strangi 2000 de euro ca sa mergi sa te si distrezi? (aici include si biletul de avion). Nu sunteti optimisti deloc :P p.s. Eu mi-am propus sa vizitez cel putin 100 de tari..
Shadow * ClimaCool Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Foaaarte tare concept :X Ador proiectele astea care sunt in armonie cu natura.