Jump to content
Lobster Dog

Sex cu profesoara/cu un profesor.

Recommended Posts

Posted

nu se pune problema sa refuz sau sa ma refuze

corect...cate profesoare ai ars pana acum ?

Posted

Intrebarea este cate nu a ars . . .

E mai plauzibila varianta ta :D

@ thierry.henry, invata-ma si pe mine cum sa conving o profesoara sa faca sex cu mine. Te-ai purtat natural, sau ai bagat niste vrajeli? Daca ai bagat niste vrajeala, zi-mi si mie ce tactica sa adopt, am o profesoara destul de atragatoare, care m-a picat la doua examene...

Posted

pai gandeste-te si tu putin o iei frumos , o uimesti prin diferite lucruri, o scoti la o pizza,suc,apa si dupaia incetu cu incetu o duci acasa si se rezolva ,dar si daca e tanara totul vine de la sine:))

Posted

daca ar fi batrana,grasa,urata..evident as refuza-o..dar daca ar fi tanara,frumoasa..cu forme..si pe langa asta..mi-ar mai da si un 10 la materia respectiva :))..M-as duce cu ea intr-un loc retras :-$

Posted

Cand am fost la liceu,am avut cateva profesoare tinere si bune,atunci binenteles ca ma atrageau sexual,dar dc as fi avut ocazia,nu stiu dc aveam curajul.

Posted (edited)

As filma-o si as da-o la inspectorat sa o dea afara:>

Ai avea timp de filmat? Sau chef? :-? :D

N-as atenta la un profesor in incinta scolii.

#Am modificat un pic titlul topicului. Sunt sigura ca si fetele au un cuvant "greu" de spus. :>

Edited by Angel
Posted (edited)

Ce fantezii sexuale sunt pe aici, dar totusi, cand v-ati trezit era dimineata sau era de la prea multe filme ..? In fine, oricine ar accepta daca ar avea ocazia, dar aici vorbim deja de o sansa de 1 la 1.000.000, iar ca sa fie si buna profa vorbim de 1 la 1.000.000.000.

Edited by Angels@mp3
Posted

oricine ar accepta daca ar avea ocazia

Să nu ne pripim în a face afirmații.

De asta am specificat si

dar aici vorbim deja de o sansa de 1 la 1.000.000, iar ca sa fie si buna profa vorbim de 1 la 1.000.000.000.

pentru ca nu oricine accepta, nu orice profa sare pe tine (oricum, in viata mea n-am auzit un caz real, ca un elev sa faca sex cu o profesoara, doar invers).

Posted

pentru ca nu oricine accepta

This is funny. :)) În fine, sunt și cazuri de profesoare care au făcut sex cu elevii și nu înțeleg de unde tot vine conceptul ăsta de ”bună” - concept ce se vrea a fi universal când de fapt e infinit de subiectiv.

Posted

pentru ca nu oricine accepta

This is funny. :)) În fine, sunt și cazuri de profesoare care au făcut sex cu elevii și nu înțeleg de unde tot vine conceptul ăsta de ”bună” - concept ce se vrea a fi universal când de fapt e infinit de subiectiv.

Ah, my bad, acolo vroiam sa sterg cand am postat, dar.. graba strica treaba. :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...