Jump to content
Lobster Dog

Sex cu profesoara/cu un profesor.

Recommended Posts

Posted

DAAAhhh pe aia de franceza din liceu as fi frecato rau ...si tanara si buna si desteapta...naughty girl she was ... :))

in ce liceu ai fost?

on: nu sunt neaparat sanse de 1% , poate in anumite scoli insa , mai sunt si scoli cu astfel de profesopanarame.

Interesant ar fi daca o fat? ar accepta s? fac? sex cu un profesor. :blink:

Posted

Why not? Daca o refuzi poate sa-ti poarte pica (asta daca nu sti sa o refuzi elegant).

P.S.: abia astept raspunsul lu' bunny =))

Mi se pare putin aiurea subiectul. Rar o profesoara se "incurca" cu elevii sai, ma indoiesc ca aceia se afla pe linkmania. Dar in caz ca e doar un subiect "lets dream of...", dunno, mai depinde si cum arata profesoara. (rar frumoase)

Dar in fine, just if... :P mai glumeam noi pe la facultate legat de un examen, unde probabilitatea de promovare nu depasea 40-50%, ca i-am face tot tacamul profesoarei doar sa ne treaca. (aia fiind o hidoasa imputita grasa care avea in fiecare zi aceleasi haine, deci eww)

Posted

Mi se pare putin aiurea subiectul. Rar o profesoara se "incurca" cu elevii sai, ma indoiesc ca aceia se afla pe linkmania. Dar in caz ca e doar un subiect "lets dream of...", dunno, mai depinde si cum arata profesoara. (rar frumoase)

e un subiect legat de numarul profesoarelor cu care am facut sex, nu vezi ca toti raspund "EU CU UNA, EU CU 3, EU CU 4".

vorba aia, monkey see monkey do nu se aplica la.. alte specii

Posted

O ya as face sex cu ea why not,poate am probleme la niste materi si poate pune ceva pile,dar sa fim seriosi in cate cazuri se intampla asta adica profesoara sa vrea sa faca sex cu tine nebuneste.Sincer sa fiu as ardeo grav ca nu ma dezavantajeaza cu nimic dar sa arate bine in pnm sa nu fie de aia cu tatele pana la zona pubiana :)) down stairs.

Stiu eu o materie la care ar trebui sa incerci sa faci sex cu profesoara...indiferent daca e tanara sau nu!!

Posted

Stiu eu o materie la care ar trebui sa incerci sa faci sex cu profesoara...indiferent daca e tanara sau nu!!

Raspund eu , raspund eu!

Baga niste "meditatii" la Lb. Român? si la Englez?.

Posted

as face. dar sa fiu in clasa a 12-a. cu cat mai aproape de iunie, cu atat mai bine. tap that and leave

nu mai zic ca ar trebui sa arate bine, se subintelege

Posted

e un subiect legat de numarul profesoarelor cu care am facut sex, nu vezi ca toti raspund "EU CU UNA, EU CU 3, EU CU 4".

vorba aia, monkey see monkey do nu se aplica la.. alte specii

Am sa scriu in paranteza data viitoare cuvantul preventiv daca nu s-a subinteles.

Posted

as face. dar sa fiu in clasa a 12-a. cu cat mai aproape de iunie, cu atat mai bine. tap that and leave

Sanse mai mari la bac :D. Eu deocamdata sunt in a 9a, si nu am avut ore cu toate profele, dar pana acum cea mai ok mi se pare cea de geografie :-??.

Posted

Sanse mai mari la bac :D

nu e vorba de sanse

ocazia ti-a fost garantata in momentul in care s-a pus intrebarea. cred ca mai mult vrea sa afle care ar avea sange-n coaie s-o si faca

a...de facultate nu mai zic. da. oricand. mi-as permite chiar sa ma dau eu la ea

Posted

Psihologie, damn profele astea sunt nebune rau, am intrebat-o pe a mea, unde i-a placut sa faca sex cel mai mult, ne-a raspuns frumos "In masina, pe bancheta din spate:"

Posted

ce e asa extraordinar sa babardesti o profesoara? ca elev poti pati ceva?

Poti sa te arunci de la balcon si sa iei boli daca nu te protejezi.

Dupa cate stiu eu profele nu au voie si relatia nu prea are cum sa mearga.

Posted

eu ma intreb cati din voi ar faceo cu o profesoara urata , pt a nu va pica la materia ei. :-"

Posted

eu ma intreb cati din voi ar faceo cu o profesoara urata , pt a nu va pica la materia ei. :-"

:)) :photo: jesus

Eu nu as refuza daca profa arata bine si nu e una cu pielea zbarcita sau ceva,, cu puroi si coaja (ca in bancu ala) dar am avut de exemplu o profa la romana despre care multe vorbe "frumoase" ii adresam ei intre colegi :).. deci da as face-o chiar cu placere... chiar in clasa , pe catedra...>:)

Guest SherkaN
Posted

Da cum sa nu

Da pe loc as zice,bine sa nu fie vreo floscaita :))

iti arat eu cateva prospaturi in prag de pensionare si fara barbat. Stii ce bine se tin babele ? au o carne tare pe ele ....

Guest Ri_energy
Posted

Da as face :> ....dak ar arata bine si m-ar atrage ceva la ea as face...dar sa fie cat mai aproape de vacanta,ca poate nu ii dau bine si se supara

Posted

Da de ce nu daca ea este de acord numai tin cont ca e profersoara. Dar sa nu fie vreo naspeta.

Posted

Pff la liceu ce i l-as fi dat pe "tepes" profei de istorie ;x ,la facultate cum a zis si bunny doar pentru servicii(examen luat) avand in vedere ca profele din respectiva facultate sunt de la varsta a 4-a in sus...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...