Lobster Dog Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 (edited) Daca ar vrea o profesoara sa faca sex cu tine si esti inca la liceu, ce-ai face? Fetelor, voi ce spuneti, ati atena vreodata la profesorul vostru?:> Edited November 25, 2012 by Angel
Alecswtzu Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 As face sex cu ea, in cazul in care ma atrage. O intrebare care o asteptam cand am vazut topicul, ar fi fost "Ati facut vreunul/vreuna sex cu profesoara/profesor?"
Juan Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Daca e fierbinte si arata si bn cine ar putea refuza , bn sa fie si tinerica
Lobster Dog Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 pai toti ratatii ar spune "oo da mi-am futut profa de info", asa va dau o sansa sa fiti sinceri
Dilut3D Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 pai toti ratatii ar spune "oo da mi-am futut profa de info", asa va dau o sansa sa fiti sinceri Profa mea de mate era fost fotomodel :sef: dar era inalta si ii ajungeam pana la gat Oricum mie imi placea ora de matematica
slvr Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Profa mea de mate era fost fotomodel :sef: dar era inalta si ii ajungeam pana la gat Oricum mie imi placea ora de matematica aveai avantajul de a te iuta sub fusta :whistle:
DeejayR8 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 tare ideea topicului Da aveam si eu una de mate :love1: aia ar fi mers
Guest Alex_Serban Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 da,nu asi refuza aveam profa de germana :X
l33tsk33t Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 daca ar vrea o profesoara sa faca sex cu tine si esti inca la liceu, ce-ai face? doar daca mi-ar fi dat o nota mare -_-
PreMiuM Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Daca e tanara si arata bine , nu as refuza :D , daca ea vrea sex dc sa refuzi cand arata bine ?
BeautifulMind Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Aveam una de muzica venea numa' cu decolteu , vai vai. Femeia iti arata ca vrea cand e..
LuckyShot Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Femeia iti arata ca vrea cand e.. prin ce? prin faptul ca poarta decolteu?
slvr Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Femeia iti arata ca vrea cand e.. femeia e ca sticla de bere. e buna doar la rece. :beer:
BeautifulMind Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 prin ce? prin faptul ca poarta decolteu? Nu ma refeream la exemplul meu , era ceva gen " Ai sa-ti dai seama cand cere.. "
Guest SherkaN Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Nu cred ca m-ar fi interesat decat profa de chimie ca era sa raman repetent, era o babusca sexy de vreo 60 de ani , pitica , grasa si cu spume la gura, insa daca mi-ar fi propus ... sa facem ceva , ma dezbracam in sec. 2 , acuma ... cei care ziceti "doar daca ar fi buna , fierbinte" ... wtf ? Cu orice femeie ai face sex daca ar fi buna si fierbinte , dar fiind vb de o profa .... .ma gandesc ca acolo e vb de interes , pt. ca tu fiind la scoala , ea profa clar e mai mare, deci ... prefer scolaritele , nu mamele lor.
slvr Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 daca ar vrea o profesoara sa faca sex cu tine si esti inca la liceu, ce-ai face? Este vorba de o varsta poate mai apropiata , nu despre scoala generala.
Guest White. Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Damn,unde sunt indivizii cu replici gen : "Le-am terminat pe toate din scoala mea si din scolile vecine" ? ON : Nu.Poate sa se termine urat de tot.
Guest SherkaN Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Este vorba de o varsta poate mai apropiata , nu despre scoala generala. Dap , asa e, n-am fost atent .... asta doar daca nu cumva profesorii devin profesori la 16 ani. Btw , permisul la cat il iau ?
Cristian Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Why not? Daca o refuzi poate sa-ti poarte pica (asta daca nu sti sa o refuzi elegant). P.S.: abia astept raspunsul lu' bunny
slvr Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Why not? Daca o refuzi poate sa-ti poarte pica (asta daca nu sti sa o refuzi elegant). ceva de genul "nu multumesc , mai bine va spun lec?ia" ?
Cristian Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 ceva de genul "nu multumesc , mai bine va spun lec?ia" ? Nu chiar... "Imi pare rau dar nu cred ca va fi vazuta prea bine relatia dintre profesor-student si va riscati functia pe care o detineti, iar eu nu doresc sa fiu responsabil pentru asta" sau chestii de genul, sa nu sune de genul "nu vreau sa te frec pentru ca esti urata/grasa/baba"
Linky Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Singurele profesoare cu care as fi facut dragoste? Pai profesoarele de engleza (da...profesoarele...am avut 5 profe de engleza in liceu). Toate aveau pana in 25-26 de ani, si fiecare arata de innebuneai....dar cea mai buna a fost fiica directorului. Pot sa spun ca nu as fi refuzat nici o ocazie sa fac dragoste cu ele, insa cel mai aproape de sex cu o profesoara cred ca a fost cu porfa de mate (60 si ceva de ani) care m-a intrebat daca imi place de ea
ZaCkYD Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 (60 si ceva de ani) care m-a intrebat daca imi place de ea nu prea as face sex cu profesoara...decat daca ar avea pana in 25 de ani , si arata bine.... adica nu o stirba deaia , tatele cat nucile...
Leviathan Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 O ya as face sex cu ea why not,poate am probleme la niste materi si poate pune ceva pile,dar sa fim seriosi in cate cazuri se intampla asta adica profesoara sa vrea sa faca sex cu tine nebuneste.Sincer sa fiu as ardeo grav ca nu ma dezavantajeaza cu nimic dar sa arate bine in pnm sa nu fie de aia cu tatele pana la zona pubiana down stairs.