Jump to content
Guest White.

Sapunul: cel mai mare inamic al organelor genitale?

Recommended Posts

Posted

organele genitale sunt protejate de substantele excretate. folosirea sapunurilor antimicrobiene distruge aceasta protectie naturala.

sunt sapunuri speciale pt asa ceva, alea sunt ok. in plus, e vorba de folosirea sapunului pe "partile sensibile" (de exemplu glandul la baieti), restu e doar piele si nu necesita tratament special.

ca de obicei, cand cititi o stire pe aici, incepeti sa vorbiti fara sa intelegeti despre ce e vorba.

concluzia: nu va mai spalati cu sapun.. daca se poate, nu va mai spalati deloc. :-w

Concluzia este ca ai citit doar titlul.

Posted

Omgzz, cate discutii. :mellow: Sensini a punctat cel mai bine ideea: spunurile distrug flora microbiana (in afara de cele cu PH-ul neutru), care este protejata in mod normal de secretiile naturale. Nu este o problema sa folosim sapunuri obisnuite, insa stiu ca pentru barbati nu sunt indicate, deoarece usuca pielea, iar pentru femei sunt indicate numai pentru uz extern, nu si intern (pentru asta se folosesc produse speciale farmaceutice).

Posted

Omgzz, cate discutii. :mellow: Sensini a punctat cel mai bine ideea: spunurile distrug flora microbiana (in afara de cele cu PH-ul neutru), care este protejata in mod normal de secretiile naturale. Nu este o problema sa folosim sapunuri obisnuite, insa stiu ca pentru barbati nu sunt indicate, deoarece usuca pielea, iar pentru femei sunt indicate numai pentru uz extern, nu si intern (pentru asta se folosesc produse speciale farmaceutice).

corect. sa folosesti sapunuri obisnuite pe gland e ca si cum ti-ai face o circumcizie chimica. se usuca pielea cu timpu si iti pierzi sensibilitatea. in plus, apar iritatii, usturimi si alte neplaceri.

Posted

cred totusi ca efectele nefolosirii sapunului sunt mai grave decat cele pe care le are folosirea lui. as prefera sa mi se deterioreze calitatea spermei decat sa-mi cada de tot...

Posted

Generalizezi.

Sensini, on 11 September 2010 - 16:10, said:

organele genitale sunt protejate de substantele excretate. folosirea sapunurilor antimicrobiene distruge aceasta protectie naturala.

sunt sapunuri speciale pt asa ceva, alea sunt ok. in plus, e vorba de folosirea sapunului pe "partile sensibile" (de exemplu glandul la baieti), restu e doar piele si nu necesita tratament special.

ca de obicei, cand cititi o stire pe aici, incepeti sa vorbiti fara sa intelegeti despre ce e vorba.

Posted

da esti chiar enervant, stiai? de ce nu-ti pui quote-ul asta la semnatura? macar sa stim o treaba. cred ca pot sa fac ce observatii am eu chef pe marginea unui subiect (si sub orice forma am eu chef).

Posted

In articol este vorba despre anumite tipuri de sapun ,nu despre toate tipurile de sapun.

Ai facut observatii fara sa citesti articolul.Ideea articolului nu era "Nu va mai spalati cu sapun,o sa va pice organul" ci "aveti grija ce sapun folositi si pe unde il folositi deoarece poate dauna organismului".

Poti sa faci observatii dar asta nu inseamna ca au legatura cu articolul.

Posted

In articol este vorba despre anumite tipuri de sapun ,nu despre toate tipurile de sapun.

Ai facut observatii fara sa citesti articolul.Ideea articolului nu era "Nu va mai spalati cu sapun,o sa va pice organul" ci "aveti grija ce sapun folositi si pe unde il folositi deoarece poate dauna organismului".

Poti sa faci observatii dar asta nu inseamna ca au legatura cu articolul.

asta e concluzia pe care ai tras-o tu din postul meu? ca n-am citit articolul? in cazul asta ar trebui sa te mai relaxezi

Posted

Tu chiar nu intelegi ca nu poti lua de bun un articol de can-can ?

Ce diferente exista intre titlul articolului si un articol din Libertatea?

Cum poti sa comunici ceva serios prin titluri tabloid?

Hai sa-ti dau un exemplu :

Libertatea (Can-Can, other shits) : Bianca, ai facut sex cu Bote in mare ?

Descopera.ro : Sapunul, cel mai mare inamic al organelor genitale ?

Ce diferente vezi tu intre cele doua titluri?

Sa iti mai spun ca asta cu titlu-intrebare este practica de gen tabloid?

Tu observi generalizarea din titlu ?

Si oricum, tema este aberanta... Romania ocupa ultimul loc la consumul de sapun anul pe cap de locuitor in UE. Deci, suntem in siguranta genitala.

Astept cu interes urmatoarea comunicare "stiintifica" pe Descoperiti.prostia.ro cu titlul : "Pasta de dinti, inamicul sexului oral?". Nu de alta, da` si la spalat pe dinti stam la fel de prost.

Posted

Astept cu interes urmatoarea comunicare "stiintifica" pe Descoperiti.prostia.ro cu titlul : "Pasta de dinti, inamicul sexului oral?". Nu de alta, da` si la spalat pe dinti stam la fel de prost.

romanu tine la sanatatea lui. stie el ce baga-n gura

Posted

De la asta pana la "cel mai mare inamic" e cale destul de lunga.

Posted

Este doar un titlu facut pentru a atrage atentia.Titlul nu reflecta calitatea articolului.Observ ca asta va intereseaza pe voi,titlul.Bafta!

Posted

Este doar un titlu facut pentru a atrage atentia.Titlul nu reflecta calitatea articolului.Observ ca asta va intereseaza pe voi,titlul.Bafta!

in primul rand, articolul, ca si titlul, merita genul asta de reply-uri. nu inteleg de ce-mi spui mie ca n-am citit articolul, cand e clar ca tu esti cel care l-a citit pe diagonala.

nu vad pe nicaieri ca se vorbeste doar despre anumite sapunuri ci despre MAJORITATEA, cu alte cuvinte despre toate sapunurile foarte comerciale.

apoi, ma-ndoiesc ca articolul s-ar referi doar la acei oameni nebuni care se spala cu sapun pe ovare.

Posted

Un titlu facut pentru a atrage atentia reflecta calitatea articolului ca fiind proasta de la bun incept . ;)

Posted

Titlul nu reflecta calitatea articolului.Observ ca asta va intereseaza pe voi,titlul.

Pai titlul ala face tot, pentru ca valoarea articolului dpdv al unui european in general sau roman in special este 0 (zero).

Deoarece :

1. totul pleaca de la o procedura initiata in SUA si specifica sistemului juridic al SUA.

2. este facut pe baza sapunului din SUA, a rezidentilor consumatori din SUA

3. refera la standardele de calitate ale SUA in domeniul sapunului. In UE, problema sapunului a fost rezolvata prin standardele de calitate europene, acolo unde exista o lista de substante din care si numai din care se poate fabrica sapunul. Importurile de sapun in spatiul UE trebuie sa se conformeze standardelor europene.

So, este o problema a SUA care nu si-a reglementat fabricarea sapunului. Cu ce ne afecteaza pe noi? Si ce legatura are cu Europa sau Romania?

Generalizarea din titlu se resfrange asupra intregului articol, pentru ca induce ideea ca ORICE FEL DE SAPUN DE ORIUNDE dauneaza organelor genitale. Pentru ca altfel, de fapt, stirea dpdv al unui european NU EXISTA.

PS : tu ai auzit de Sapun Intim ? Si de ce crezi ca se cheama asa?

Posted

1.Cele 2 substante sunt daunatoare organismului indiferent de tara sau sapunul in care se afla. (deci ,tot ce ai scris tu mai sus sunt niste aberatii irelevante in cazul de fata)

2.Sapunuri care contin acele 2 substante se gasesc in Europa.+multe sapunuri americane se gasesesc in Europa.

3.Nu am omorat pe nimeni cu acel titlu,chiar daca tu cauti nod in papura sa ne certam.

4.Iti induce ideea aia numai daca esti inapt si nu citesti restul articolului.

5.Multa lume nu foloseste sapun intim deci cred ca este benefica o asemenea stire.

6.Nu te-a obligat nimeni sa postezi fara sa termini de citit articolul.Sunt persoane pe care le intereseaza ce contin produsele pe care le cumpara si care ar putea sa contina substante daunatoare.

Posted

Punctul 3 de la tine m-a facut sa ma rostogolesc pe jos de ras. Adica tu te-ai legat de fiecare post din threadul asta oricine a postat si de oricate ori, DE FIECARE POST, de parca toti am fi criminali si prin ce am scris am omorat o parte a populatiei si pe urma tu faci pe victima si vrei sa favorizezi toate astea spre partea ta :rofl1: Ai cautat nod in papura in fiecare post de-al nostru de parca ai fi militian si apoi tot tu indraznesti sa vorbesti despre treaba asta :))

Thora a explicat destul de bine cum sta treaba cu stirile astea fara continut de stiri cu titluri de cocolari care chiar daca nu au nimic de spus nimanui, totusi atrag o cantitate de cititori tocmai aberatiei din titlu pe care apoi tot tu incerci sa il negi de cateva pagini numa ca nu esti constient de faptul ca ai dat-o in bara cu titlul si nu mai ai credibilitate asupra userilor cu minciunile ce le scoti prin articol. Adica ceea ce ai scris si ceea ce incerci sa explici sunt exact doua lucruri diferite si opuse, ca si cum ai desena cai verzi pe pereti si ai povesti despre elefanti care danseaza.

Cat despre punctul cinci, am citit de 10 ori pana acuma articolul asta dar nici acuma nu imi aduc aminte nici macar cu ce litera incep substantele alea despre care vorbeai :)) cati oare tin minte atatea nebunii si anomalii de substante cand merg la cumparaturi? Sau mergi cu un caiet intreg de ingrediente nonconforme cand mergi la cumparaturi si te uiti la fiecare produs ce nu trebuie sa contina. :)

You make my day! Thank you pow!

Posted

"sapunul cel mai mare inamic al organelor genitale" si "In anumite sapunuri pot exista substante novice organismului" sunt doua lucruri diferite si opuse?

Nu cred ca realizezi cat de penibili esti deoarece te legi de un amarat de titlu si nu de continutul ( cele 2 substante nocive prezentate in articol ) lui.Pentru a demonstra ca articolul este o prostie trebuie sa demosntrezi ca cele doua substante nu afecteaza organismul uman.Legandu-te de alte detalii minore cum ar fi titlul sau site-ul pe care a fost publicat devii penibil.

Sunt convins ca o sa continui cu alte atacuri la persoana,deci o seara placuta in continuare!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...