Puscarie Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 "posedati" sau oamenii doar scapa de plictiseala ? optez pentru a doua varianta la cum gesticuleaza ala tuns castron parca zici ca-i jim carrey
Shadow * ClimaCool Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Am vazut-o prima data cu ceva ani in urma dar oricum e tare clipul. Mai trist e ca s-au filmat singuri si si-au bagat clipul pe net. Doi oligofreni!
HighVoltage Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Mie mi se par doi oameni normali. Ce e asa prostesc in a da din cap pe chop suey? Bravo lor.
Guest ^Faith Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Hahah ce fata are primu @Primul video.Il stiu de cativa ani,am ras cu lacrimi cand l-am vazut.
Puscarie Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 ) aia canta manele acolo ba careva sa arunce cu crucea-n ei -_- @shadow clima cool nu e trist deloc , e mai mult amuzant ..
antonio112 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Hahaha, ala chiar seama cu Jim Carrey. Plictiseala, nu cred ca is nebuni ... sincer si mie`mi vine sa ma 'zbengui' cand aud piesa ... e singura piesa rock mai 'hard' care`mi place. :D
Aglaia Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Nu inteleg ce e trist la faptul ca doua persoane fac un moment umoristic. Chiar nu inteleg :). Am vazut-o prima data cu ceva ani in urma dar oricum e tare clipul. Mai trist e ca s-au filmat singuri si si-au bagat clipul pe net. Doi oligofreni! Bai, baiatule, tu clar ai o problema. Mai intai cu topicul de analfabeti cand tu o dai prin balti rau de tot. Acum replica asta (bold). Adica, ca sa poti filma ceva sau pe cineva trebuie doar de mana cuiva ? Daca pui camera fixa pe ceva inseamna ca e trist )? Si cireasa de pe varf: ce treaba are "doi oligofreni" cu ce ai zis ?
slvr Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Copii astia ma sperie , mai ales ala in albastru. :mellow: