Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest muladoo

inceput de revolta!

Recommended Posts

Guest muladoo
Posted

am stat si m am tot gandit la itemele de la balgass si am ajuns la concluzia k elfi NU pot face niciodata seturi singuri!! daca cineva are dubi dc am sa si explic......de exemplu eu sunt elf si daca ma duc la balgass tre sa stau in pedestal nu??? in sch ori ce alte cha se duc sa omoare...si la final de balgass elfi primesc cate un bless si cel care face balgass ul un item de balgass....practic eu k elf nu am cum sa adun eu itemele ci doar celelalte cha care omoara....si bineinteles cand pica cate un item de elf se pune in vanzare...acum am o intrebare: cum fac eu k sa cumpar itemele pt mn???cu un bless care mi da dupa fiecare balgass???si stiti bine k alea se mai vand si destul de piperat.....eu propun elfilor sa nu se mai duca la balgass pana nu se dau itemele (cele de elf vorbes)GRATIS!!!

aaa si va rog s nu incepeti k vezi doamne noi facem balgassu numai pt exp...k si noi elfi tot deaia mergem....

Posted

am stat si m am tot gandit la itemele de la balgass si am ajuns la concluzia k elfi NU pot face niciodata seturi singuri!! daca cineva are dubi dc am sa si explic......de exemplu eu sunt elf si daca ma duc la balgass tre sa stau in pedestal nu??? in sch ori ce alte cha se duc sa omoare...si la final de balgass elfi primesc cate un bless si cel care face balgass ul un item de balgass....practic eu k elf nu am cum sa adun eu itemele ci doar celelalte cha care omoara....si bineinteles cand pica cate un item de elf se pune in vanzare...acum am o intrebare: cum fac eu k sa cumpar itemele pt mn???cu un bless care mi da dupa fiecare balgass???si stiti bine k alea se mai vand si destul de piperat.....eu propun elfilor sa nu se mai duca la balgass pana nu se dau itemele (cele de elf vorbes)GRATIS!!!

aaa si va rog s nu incepeti k vezi doamne noi facem balgassu numai pt exp...k si noi elfi tot deaia mergem....

=)) nu mai faceti balgass luati exp mic . ca sa analizam problema din alt unghi...cine are full isi face un elf sa l duca la balgass , face si 1 bless si cu caracterul full omoara si mobii...de fiecare data cand am pierdut balgass elfele/elfii au fost injurati sau exclusi din party uri de oameni cu nervi sensibili...

Posted

mulaa nu ai cu cine sa te certi ... iti dau eu set iris :-* ca de aici nu obtii nimic :naughty: da-mi pm pe Caty

Guest CeausescuPresedinte
Posted

greva :))

din partea mea puteti sa stati la party sa nu faceti balgass eu nu mai am nevoie de xp ... voi aveti :yum:

Posted

GREVA ! GREVA ! GREVA !

Ce ar trebui sa fac cu topicul asta ? Sa-l inchid ? Sa-l sterg ? Sa-l fac Pinned ? Sa-l mut pe undeva ? Ca deschis sigur nu-l pot lasa ...

Pe zi ce trece tot mai mult ma minuzez. Dar cred ca ar trebui sa ma obisnuiesc :blink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...