Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

lenesh

Doresc sa fiu informat

Recommended Posts

Posted

Daca vreti sa jucati dupa un sablon puteti incepe cu Solitaire, e simplu, pui in mod descrescator rosu peste negru; aici exista fel si fel de situatii care nu pot fi puse intr-un sablon.

Nu e nici un fel de o situatie care nu poate fi sablonata in cazul de fata. Vreti voi probabil sa lasati asa.. in caz de mai vine vre-un caracter al adminului precum in cazul de fata.. sa aveti cum sa o intoarceti. Nu ma apuc de solitaire, doresc sa joc MU dar intr-un mod corect, nu in bataie de joc. Ce este atat de dificil, este aceeasi problema rezolvata in 2 fel-uri diferite, alegeti unul ca sa nu mai spunem noi diverse lucruri despre admini.

Posted

Daca vreti sa jucati dupa un sablon puteti incepe cu Solitaire, e simplu, pui in mod descrescator rosu peste negru; aici exista fel si fel de situatii care nu pot fi puse intr-un sablon.

si daca vrei sa vezi tiganie vii la plangeri pe forumul lm si aici gasesti si nepotism si de toate.

asta ca sa fiu "ironic" ca si tne murdoc ;)

hera si daca va pune asta in reg ce?tot degeaba regulamentu ala se respecta in functie de anumite scopuri.....asta o stim ff bn

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=363255&st=25

Teoretic, cine are poza cu spot gol sau cu un party pe un spot are dreptul sa faca xp pe acel spot. Daca cineva il omoara, poate posta pt pk, indiferent daca cel ce-l omoara e strain sau din acelasi party (regulametul nu scuteste pe nimeni).

Daca vrei sa omori pe cineva in situtia din exemplu il scoti din party apoi il omori. Faptul ca folosesti autoparty nu e o scuza valida, afk-ul nu este incurajat si nu va constitui niciodata o circumstanta atenuanta. Cine lasa afk lasa pe barba lui si suporta consecintele

Din vremuri imemoriale oricine are poza cu un party pe un spot poate posta pt ks sau pt pk. Toti cei din party au drepturi egale, pana sunt scosi din acel party. Daca imi dai un exemplu de vreo perioada in care regulile au fost alfel, poate imi schimb parerea. Ma indoiesc ca vei gasi.

Dar, daca ar fi cum spui tu, ar insemna ca intr-un party ar exista 5 feluri de drepturi pe un spot. Cel mai tare e cel cu poza cu spot gol, apoi, drepturi ceva mai mici are primul venit in party, apoi si mai mici drepturi cel de-al treile etc. Asta ar insemna ca nr 2 ar putea omori pe nr 3,4,5 pt ca e venit mai devreme dar nu si invers?

Cand a existat o astfel de regula? Sau cand cineva a interpretat regulile in halul asta (in mod oficial, I mean)?

Chiar daca pentru unii discutia e inedita si multi sunt nedumeriti, nu e prima data cand se discuta problema asta. Nu vad ce e asa de complicat. Regula de pk e la fel aproape dintotdeauna. Cine are o poza cu party are drepturi egale cu ceilalti din party, are dreptul sa faca exp pe spot si dreptul sa posteze pe oricine ii face ks sau pk.

Ca sa piarda drepturile respective, trebuie scos din party si apoi eventual omorat. Nu are relevanta si nu a avut niciodata relevanta (cel putin pt mine) cine a ajuns al doilea pe spot, al treilea sau al patrulea. De ce ar avea relevanta?

Posted

aveti 3 variante dupa parerea mea

1.pedepsiti pe cel care lasa autopt

2.pedepsiti pe cel care intra in autopt(are optiunea Cancel)

3.lasati asa cum este adica una admin zice da,unul zice nu si tot ca voi este

Posted

Chiar daca pentru unii discutia e inedita si multi sunt nedumeriti, nu e prima data cand se discuta problema asta. Nu vad ce e asa de complicat. Regula de pk e la fel aproape dintotdeauna. Cine are o poza cu party are drepturi egale cu ceilalti din party, are dreptul sa faca exp pe spot si dreptul sa posteze pe oricine ii face ks sau pk.

Ca sa piarda drepturile respective, trebuie scos din party si apoi eventual omorat. Nu are relevanta si nu a avut niciodata relevanta (cel putin pt mine) cine a ajuns al doilea pe spot, al treilea sau al patrulea. De ce ar avea relevanta?

Ok, eu sunt pm (fac party`ul pe spotul altcuiva), peste 20 de minute ma satur de ei, ii dau pe toti afara din party apoi le dau pk. AM POZA CU PARTY CEA MAI RECENTA (inainte sa le dau X), ei daca nu mai au party nu mai au drepturi la spot. Asta spuneti voi ca este situatia?

Cum adica de ce ar avea relevanta care a ajuns primul si care a ajuns ultimul? Tu vorbesti serios? Chiar nu este o diferenta asupra drepturilor? Unul care e de 2 zile pe acel spot are aceleasi drepturi cu unul care a intrat in auto party pentru 10 secunde? Ce dumnezeu fel de mentalitate detineti eu nu inteleg:|

Posted

daca tu ca esti ''seful'' ai o astfel de logica,ce am putea cere de la ija,xtest etc?

Posted

Si care ar fi o logica corecta dupa parerea ta?

Sa trec in regulament ca cel care e de 2 zile pe un spot are super drepturi fata de cel care e in acelasi party si e doar de o zi? Si cel care e de o zi are doar jumatate de super drepturi pe un spot fata de cel de-al treilea care e de jumatate de zi? Sa trec in regulament ca intr-un party de 5 insi primul venit e seful, al doilea e adjunctul sef, al treilea e semiadjunctul, al patrulea semisemiadjunctul, iar ultimul e vai si amar de el?

Sa mai trec in regulament ca MU se joaca afk si ca e voie cu autoparty iar cei care au tupeul sa accepte un astfel de party sa ia suspend pentru nesimtire, vanatoare si mai stiu eu ce?

Ar fi mai logic ca intr-o plangere de pk sa cer poze de la toti cei 5 membrii ai party-ului sa vad care a venit primul, care al doilea, care al treilea, care al patrulea care al cincilea, sa mai cer poze cand s-a mers in oras sa se cumpere potiuni, sa se goleasca stash, sau s-a dat sw sau stiu eu ce?

Si daca e pana acolo, de unde stiu eu moderator ca cineva intra in party invitat pe bune sau profitand de autopart? E vreo diferenta in poze? Nu cred. Sa cer poze si pentru asta?

Ar fi deci mai logic ca o simpla plangere de pk care necesita 2 poze simple sa necesite vreo 30?

De ce? Doar pentru ca voi nu intelegeti o notiune simpla? MU se joaca online, nu afk, nu cu autoparty.

In regulament nu pot fi trecute toate situatiile posibile si imposibile care se pot intampla in joc. Ar insemna ca regula de pk sa aiba vreo cateva pagini iar regulamentul cu totul cateva zeci. Cui ar folosi asta? L-ati cunoaste mai bine, l-ati respecta mai mult? Vi s-ar parea mai logic?

Posted

Nu, hai sa lasam exact asa cum este regulamentul si voi sa interpretati de fiecare data diferit. Probabil ca asa sunteti voi obisnuiti, aveti ultimul cuvant de spus dupa cum spune si regulamentul.

Referitor la ceea ce s-a discutat pana acum, era o treaba foarte simpla, ori poti da pk in party daca ai venit inaintea celui pe care doresti sa il omori pe spot, ori nu poti. Nu sunteti in stare sa raspundeti asa ca o luati pe diferite cai cu abureli. Inchideti thread-ul, este mai bine sa fim nedumeriti si sa va lasam pe voi sa ne decideti "soarta", doar sunteti admini si stiti ceea ce faceti...

Posted

Referitor la ceea ce s-a discutat pana acum, era o treaba foarte simpla, ori poti da pk in party daca ai venit inaintea celui pe care doresti sa il omori pe spot, ori nu poti. Nu sunteti in stare sa raspundeti asa ca o luati pe diferite cai cu abureli.

Nu e nici o abureala. NU poti da pk in party, toti membrii party-ului au drepturi egale atat timp cat sunt in acelasi party.

Poate daca te-ai pune in urmatoarea situatie ar fi mai simplu. Popescu are un spot, ia in party pe Ionescu. La un moment dat apari si tu pe spot, intri in party, stai on cu orele, e noapte bla bla si dupa multe ore se trezeste Ionescu, care a fost iritat de ceva ce ai facut sau zis si iti trage un pk. Ti se pare normal sa accepti acel pk doar pt ca Ionescu a venit pe spot cu vreo jumatate de ora inaintea ta? Banuiesc ca nu

Posted

Nu e nici o abureala. NU poti da pk in party, toti membrii party-ului au drepturi egale atat timp cat sunt in acelasi party.

Poate daca te-ai pune in urmatoarea situatie ar fi mai simplu. Popescu are un spot, ia in party pe Ionescu. La un moment dat apari si tu pe spot, intri in party, stai on cu orele, e noapte bla bla si dupa multe ore se trezeste Ionescu, care a fost iritat de ceva ce ai facut sau zis si iti trage un pk. Ti se pare normal sa accepti acel pk doar pt ca Ionescu a venit pe spot cu vreo jumatate de ora inaintea ta? Banuiesc ca nu

Cate va mai trece prin cap...

Chiar daca au fost astfel de situatii, s-au inteles si s-a plecat de bunavoie pana la urma dar mai ales, cel care a plecat stie si stia ca cei dinaintea lui aveau drepturi.

Si nu o mai dati atat la intors. Ierarhia exista, voi ati impus-o, si nu de ieri, de azi sau de luna trecuta ci de ANI !!! Ati impus-o prin faptul ca la nenumarate cazuri ati cerut print-uri pentru a se verifica vechimea pe un spot.

Voi acum v-ati gasit sa dati asta pentru ca s-a gandit KooX, acompaniat de Cutarescu moderator (nu dau nume), ca trebuie sa dea o lectie.

Adica, scuza-ma... nu dati lectii la exploatari de bug-uri, nu dati lectii la vanatoare (ss pe toate char-urile de 98 de zile), nu dati lectii la scam si dati lectii la o tampenie pe care ati inventat-o?

Voi nu realizati ca nu e cale de-ntors cu chestia noua pe care ati bagat-o in care eliminati ierarhia? Si NU o mai da dupa copac, las-o logic, nu in stilul vostru: cel care vine pe spot, poate sa faca CE VREA atat timp cat cel cu print-ul singur pe spot e afk. Poate sa dea pk la membrii ceilalti fara jena, explicatia lui fiind ca are print recent cu party si ca DOAR cel cu print-ul cu spot singur ii poate face ceva.

De ce a trebuit sa complicati voi un lucru care era foarte simplu si care nu punea probleme? De ce ati dat motive de scandal si vanatoare iar? Tot noi nu gandim logic?

De ce dati decizii paradoxale? Unul da si unul nu? Si nu ma lua cu fiecare gandeste in felul lui. Deciziile paradoxale aveau un tipar, au un tipar in regulament si nu e cale de - / + pe langa.

Si alta chestie: la ce sa ne asteptam noi de la jucatori daca un GM da dovada de nesimtire? A intrat in party, a vazut ca nu este dorit, dadea X. Dupa ce a primit pk, a mai dat iar dovada de nesimtire neiesind din party, unde i se zicea IN CONTINUARE sa iasa pentru ca nu este dorit.

Incetati sa o vedeti doar pe a voastra. Pana si jucatorii fara cazier, cei mai linistiti, cu o gandire "NORMALA" au inceput sa zica "Ce fac astia? Isi bat joc de noi?". Nici asta nu-ti da de gandit despre ce se intampla cu echipa mod / gm? Sau ati uitat ca ati fost useri?

Posted

Daca mi`ar da pk Ionescu care ar fi venit cu o jumatate de ora inaintea mea, as fi inteles ca nu sunt dorit la acel party si as fi acceptat pk-ul (Asta s-a intamplat de nenumarate ori).

Iar la treaba cu auto, AM DAT EU ZECI DE PK-URI la cei ce intrau in auto-party. Si nu numai mie mi s-a intamplat, cred ca mai sunt alti 50 de oameni care au procedat la fel ca mine. Era mult mai simplu sa faceti o regula anti auto-party decat sa intoarceti totul peste cap.

Posted

A trebuit s-a da-ai peste cap ''o regula nescrisa'' si oarecum fireasca,accea ca toti jucatori stiau ca n-au niciun drept intrand intrun autoparty !

KooX a fost prins cu ''pantaloni jos'' si voi ca buni colegi v-ati strans toti in jurul lui sa nu se vada ce mica o are !

Posted

NU poti da pk in party, toti membrii party-ului au drepturi egale atat timp cat sunt in acelasi party.

Closed, orice topic deschis pe aceeasi tema duce la suspend.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...