Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

lenesh

Doresc sa fiu informat

Recommended Posts

Posted

"Acel autoparty nu este un program care sa fie interzis, nimeni nu va obliga sa folositi autoparty iar daca o faceti este treaba voastra.

Aglaia ti-am dat raspuns in acel topic si ti-am explicat destul de clar :), oricum se pare ca fiecare intelege ce vrea el.

lenesh, daca tu iei pe cieneva in party (nu cu auto) si ii zici ca e provizoriu acolo atunci este provizoriu si cand vine cel al cui loc il tine ar trebui sa inteleaga si sa plece (eventual poti face si un print).

tzioiei a primit party pentru ca a dat pk unui caracter care avea dreptul la acel spot, a primit invitatia de a intra in party si a intrat, foarte simplu.

Tot ce ai scris tu mai sus se rezuma la: Nu mai folositi autoparty.

Closed. "

Lasa thread-ul deschis ca sa putem dezbate problema, ceea ce ai spus tu nu m`a lamurit deloc !

Am inteles doar sa nu mai folosesc auto dar, problema nu este legata de autoparty ci de "drepturile asupra spotului". Ceea ce nu inteleg eu, si tu inca nu mi`ai raspuns este faptul ca "TOTI MEMBRII PARTY-ULUI AU DREPTURI EGALE (intre ei) INDIFERENT DE PERIOADA IN CARE A SOSIT PE SPOT", este adevarat sau fals? Spune-mi cum este corect, varianta precizitata anterior sau "spotul il detine cel care a venit primul iar drepturile sunt in functia de vechimea caracterului pe acel spot (asa cum stiam eu ca este pana in momentul de fata)" ? Eu inteleg ca tu vrei sa il pedepsesti pe tzioiei pentru ca a lasat auto party si regulamentul nu precizeaza asa ceva.. dar na, daca ii dadeam manual party si apoi X era cam acelasi lucru ca si cand a intrat in auto party si a primit pk (asta-mi este parerea). Pe acel individ cu ce l`a deranjat pk`ul? I-a spus sa iasa din party, el nu a iesit de bunavoie, ce era sa faca, sa il lase in party sau sa astepte sa ii mute de pe spot? PK-ul era singura varianta ca sa scape de acel individ si cred ca 98% la suta dintre cei care joaca mu-online aici sunt de aceeasi parere. Cum puteti sa ii dati suspend cu acel asa-zis "print al spotului" eu nu inteleg, singura explicatie plauzibila ramane varianta cu "DREPTURILE EGALE". As dori sa puneti in regulament acest lucru si cu siguranta nu vor mai exista probleme de genu.

Nu mai inchideti thread`ul, vreau sa fiu lamurit in totalitate !

LE:(OFF-TOPIC) Fac pariu ca acel individ care l`a postat pe tzioiei inainte sa posteze pe forum (deoarece este singurul care a postat pentru pk intr`o asemenea situatie) v-a intrebat pe voi adminii si raspus-ul din partea voastra a fost urmatorul : DA posteaza-l ca ii dam suspend. Acum voi ce faceti, o tineti pe a voastra cu toate ca eu sunt sigur de faptul ca voi stiti acest lucru si anume ca a fost o decizie gresita. Nu mai fiti caposi, va rugam, daca mai luati decizii de genul care sunt in contradictie cu regulamentul curent, modificati-l si anuntati inainte de a da primul suspend in asa fel incat sa fie CLAR PENTRU TOATA LUMEA!

LE2: Citez din "TheMask" "daca cineva lasa autoparty si intra altul in party care face printul cu spotul,acel print fiind cel mai recent este valabil fata de anteriorul asa ca aveti grija cu autoparty,in concluzie suspendul este acordat foarte corect. "

Ce sa mai inteleg? Ma trezesc la 5 dimineata sa fac o preluare, pana la ora 10 stau singur de nebun acolo cu ochii prinsi in scobitori, toate bune si frumoase. La ora 10 si un minut chem sa fac party ca sa ma pot odihni, toate bune si frumoase, gasesc 3 oameni din alianta la party iar un alt 4`lea de ex un bk lipseste. Dau pe post foarte frumos, caut bk pentru party in curatare loc, vine indiviul ii da pm-ul party (cel din alianta), face print, apoi pica pm-ul... II RAMANE BK-ULUI SPOTUL CA ARE CEL MAI RECENT PRINT IN PARTY NU? Nu ganditi ce postati ma jur :| n`am mai pomenit asa ceva.

Posted

pai asa era vorba ca pk pe spot tot pk pe spot e indiferent daca e in party sau nu.

cand lasati cu autoparty sa nu lase holderul ci un alt jucator care nu da, si tot timpul sa stea cineva in auto, asa nu poate intra nimeni :whistle:

e riscant sa lasi cu auto...

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=380625

ca sa te citez aici ija

nu tzioiei a fost cel care sa bagat in pt cu japca.. ca urmare tzioiei are mai multe drepturi pe spot decat Decline sau cum are numele deoarece este de mai mult timp acolo si are print cu spot dinainte sa fie acolo Decline ca urmare tzioiei a luat un suspend complect gratuit din partea voastra CORECT?

nush cum ati judecat voi acest caz ... dar l-ati judecat gresit parerea mea .

odata ce esti mai vechi pe spot ai mai multe drepturi decat un nou venit corect?

pt ce a primit ss tzioiei nu inteleg atata timp cat avea mai multe drepturi decat Decline

incurajati prea mult vanatoarea si o sa apara si alte cazuri asemanatoare si o sa dati un verdict diferit

poate nu ati inteles voi bine topicul dar Decline e cel nou pe spot si nu tzioiei

asadar suspend gratuit acordat lui tzioiei

Posted

In cazul acesta singurul care avea drept deplin acolo este cel care a venit primul pe spot sau cel care a facut party-ul, in cazul acesta doar MARI_MAN putea sa-i dea X din party lui Decline si in nici un caz altul. Dupa logica mea suspendul este acordat corect.

Posted

In cazul acesta singurul care avea drept deplin acolo este cel care a venit primul pe spot sau cel care a facut party-ul, in cazul acesta doar MARI_MAN putea sa-i dea X din party lui Decline si in nici un caz altul. Dupa logica mea suspendul este acordat corect.

pai cum man ? daca el vine dupa mn pe spot are mai multe drepturi ca mn ?

pai cum man ? daca el vine dupa mn pe spot are mai multe drepturi ca mn ?

gandeste logic cate ss-uri sar da in cazurile astea

vine unu la pt provizoriu mi se planteaza afk ... pe pune afk si pm-ul si nu vrea sa-mi iasa din pt

si ii dau pk sa il oblig sa iasa din pt si ma posteaza iau ss?:))\

eu sunt pe spotul ala de dimineata ... si el vine seara ... si daca-i dau pk iau ss?:)

unde e ordinea pe spot?

Posted

Asa zisa ordine pe spot este primul venit primul servit, cine a ajuns primul pe spot are drepturi depline, ia pe cine vrea in party da pe cine vrea afara din party( teoretic, practic face cum vrea, lasa pe altul sa faca party-ul), de asta se numeste party master. In cazul actual ambi au drepturi egale, ambi pot posta pe cineva daca vine sa faca ks, ambi pot posta pe cineva daca le face PK. Nu vad de unde ati scos voi ordinea asta de party, ca daca esti ultimul venit in party ai cele mai putine drepturi asupra spotului, nu, ai aceleasi drepturi ca ceilalti membri ai party-ului exceptie face party master care hotarasete cand sa te dea afara si cand nu sau binenteles cel care a venit primul pe spot si are poza singur pe spot, asta in cazul in care nu este el party master si cel care este i se pune pata sa-l dea afara din party.  

Posted

Care este logica caci eu nu o inteleg.

Un exemplu :

Exista un spot. Am sa denumesc caracterele x1 x2 x3 .. etc

X1 singur pe spot face print (Proprietarul spotului, face ce vrea cu el si pe el.)

X2 se alatura la party (Este al 2`lea venit la party, daca pleaca X1 ii ramane lui spotul, face ce vrea cu el si pe el)

X3 se alatura si el la party (Este al 3`lea venit, daca pleaca X1 si X2 el va fi proprietarul spotului, face ce vreau cu el si pe el)

X4 este Decline se alatura la party, nu este normal ca el sa nu aiba drept asupra spotului (si ma refer la drepturi depline) pana ce X1,2,3 nu pleaca de pe spot?

De cand este asta, doar daca AI POZA SINGUR sau doar DACA ESTI PM esti proprietarul spotului? Eu stiam ca este in functie de vechime, ca in exemplu de mai sus, daca nu este asa, corectati-ma!

Posted

Care este logica caci eu nu o inteleg.

Un exemplu :

Exista un spot. Am sa denumesc caracterele x1 x2 x3 .. etc

X1 singur pe spot face print (Proprietarul spotului, face ce vrea cu el si pe el.)

X2 se alatura la party (Este al 2`lea venit la party, daca pleaca X1 ii ramane lui spotul, face ce vrea cu el si pe el)

X3 se alatura si el la party (Este al 3`lea venit, daca pleaca X1 si X2 el va fi proprietarul spotului, face ce vreau cu el si pe el)

X4 este Decline se alatura la party, nu este normal ca el sa aiba dreptul la comentarii doar atunci cand cei 3 au plecat de pe spot?

De cand este asta, doar daca AI POZA SINGUR sau doar DACA ESTI PM esti proprietarul spotului? Eu stiam stiam ca este in functie de vechime, ca in exemplu de mai sus, daca nu este asa, corectati-ma!

Citeste reply-ul meu, doar MARI_MAN avea dreptul de al goni de pe spot prin scoaterea lui din party, iar atunci daca Decline venea si facea plangere ca a fost da abuziv afara din party MARI_MAN venea si punea o poza cu spotu gol sau cu party unde sa se vada ca Decline nu aparea ca sa dovedeasca ca are drept de hotarare pentru pastrarea lui in party sau nu si nu prin PK.

Posted

Adica sa inteleg ca PM-ul este capul spotului indiferent de cine si ce a fost inainte? Daca ma duc pe un spot si refac eu party`ul este spotul meu? in 2 minute ii pot da afara?

O sa zici NU. Hai lamureste-ne si pe noi exact care este situatia in exemplul de mai jos.

Eu am un spot *X1.

Il chem pe X2 la party il pun sa faca el party`ul.

X2 il cheama pe X3 la party, iar eu X1, nu il inghit pe X3 si ii dau pk dupa 3 minute de party cand realizez cine a venit la party.

Acum eu ce fac? Primesc SS pentru pk pe spotul meu? Ai sa zici nu, ca pui print cand erai singur pe spot. Ei bine, eu as avea doar un print in care eram intr-un party cu X0, care ulterior mi-a lasat mie spotul. Primesc ss sau nu?

Posted

Adica sa inteleg ca PM-ul este capul spotului indiferent de cine si ce a fost inainte? Daca ma duc pe un spot si refac eu party`ul este spotul meu? in 2 minute ii pot da afara?

O sa zici NU. Hai lamureste-ne si pe noi exact care este situatia in exemplul de mai jos.

Eu am un spot *X1.

Il chem pe X2 la party il pun sa faca el party`ul.

X2 il cheama pe X3 la party, iar eu X1, nu il inghit pe X3 si ii dau pk dupa 3 minute de party cand realizez cine a venit la party.

Acum eu ce fac? Primesc SS pentru pk pe spotul meu? Ai sa zici nu, ca pui print cand erai singur pe spot. Ei bine, eu as avea doar un print in care eram intr-un party cu X0, care ulterior mi-a lasat mie spotul. Primesc ss sau nu?

In exemplul dat de tine nu primesti suspend. Daca pui acea poza in care dovedesti ca tu ai fost in party cu X0 si apoi X0 nu mai apre in party e logic ca tu ai ramas owneru spotului.

In cazul tzioiei trebuia sa vina sa dovedeasca ca e ownerul spotului nu doar un simplu print ca e membru al party-ului.

Posted

In exemplul dat de tine nu primesti suspend. Daca pui acea poza in care dovedesti ca tu ai fost in party cu X0 si apoi X0 nu mai apre in party e logic ca tu ai ramas owneru spotului.

Ok, alt exemplu, nu am poza cu x0, am poza cu mine si x2 in party, aceeasi situatie, primesc suspend?

Posted

Se contrazic singuri, razno -_-. Ba cere print cu spot/party sa vada care era inainte, ba cere print recent -_-. Noi mereu n-avem dreptate. Oricat ai zice, o vor tine pe a lor 8-|...

Posted

Ok, alt exemplu, nu am poza cu x0, am poza cu mine si x2 in party, aceeasi situatie, primesc suspend?

Acelasi lucru, cand X0 paraseste spotu de buna voie sau ca ii iese din joc sau mai stiu eu ce motive, tu iti faci print cu spotul, singur sau cu cine ai ramas pe spot, deci iar rezulta ca esti owner pe spot sau owneri daca sunteti mai multi la party. Daca tu nu esti in stare sa-ti faci poze cu spotul rau imi pare dar nu e vina mea. Si daca esti on si ii dai party la un individ nedorit din gresala poti sa-l scoti ferm frumos din party prin apasarea butonului "X" si nu vei pati nimic.

@Aglaia, argumenteaza-ti spusele. Cu ce m-am contrazis singur, nu-mi dau seama.

Posted

In fine, poti inchide thread`ul, oricum nu voi intelege si nu explica nimeni ca sa fie un lucru clar, tot lasati asa ca sa puteti ocoli la nevoie.

Am inteles urmatorul lucru :

Poti sa ii dai pk celui din party`ul tau in urmatoarele situatii :

1. Esti PM.

2. Ai poza singur pe spot.

In orice alta situatie, pk-ul pe "spotul tau" catre alt membru al party`ului este interzis.

Posted

In fine, poti inchide thread`ul, oricum nu voi intelege si nu explica nimeni ca sa fie un lucru clar, tot lasati asa ca sa puteti ocoli la nevoie.

Am inteles urmatorul lucru :

1. Esti PM.

2. Ai poza singur pe spot.

In orice alta situatie, pk-ul pe spotul tau catre alt membru al party`ului este interzis.

Ma bucur ca ai inteles intr-un final.

Posted

Ma bucur ca ai inteles intr-un final.

Bun, am inteles, trece acest lucru in regulament, ca sa inteleaga si restu !

Si uite aici o plangere care se bate cap in cap cu ceea ce ai spus tu : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=355093&st=0&p=4967122&hl=vrobert&fromsearch=1&#entry4967122

Acum ce facem? O plangere o rezolvam intr-un fel, a 2-a in alt fel? Este in functie de cine e pe acount-ul respectiv sau cum?

Posted

Bun, am inteles, trece acest lucru in regulament, ca sa inteleaga si restu !

Si uite aici o plangere care se bate cap in cap cu ceea ce ai spus tu : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=355093&st=0&p=4967122&hl=vrobert&fromsearch=1&#entry4967122

Acum ce facem? O plangere o rezolvam intr-un fel, a 2-a in alt fel? Este in functie de cine e pe acount-ul respectiv sau cum?

asa ca eu n-am gasit plangerea....oricum nu e prima plangere asemanatoare cu final diferit....si xtest site asta(a facut-o si el in cazul meu....)

Posted

Eu in acel caz procedam cum ti-am explicat mai sus, asta e logica mea. 

@Ghemotok, probabil faci referire la plangerea unde ai luat suspend pt. ca ai dat pk de pe un caracter si ai venit cu altul

la party sau ceva de genul, te inteleg, vroiai sa iei suspend doar pe un char de care nu-ti pasa, corecteaza-ma daca

nu este vb despre asta.

Posted

@Ghemotok, probabil faci referire la plangerea unde ai luat suspend pt. ca ai dat pk de pe un caracter si ai venit cu altul

la party sau ceva de genul, te inteleg, vroiai sa iei suspend doar pe un char de care nu-ti pasa, corecteaza-ma daca

nu este vb despre asta.

Aici se dau suspend-uri dupa logica fiecaruia sau dupa regulament? De ce lasati regulamentul sa fie in asa fel incat sa depinda de logica unui admin care probabil a fost indispus cand a rezolvat plangerea? Nu am ce sa mai spun, are dreptate "Aglaia"....

Posted

nu este vb despre asta.

da,dar nu eu am dat pk ci altcineva...si acel cineva nu era nici cu charu pe care a intrat sa dea pk si nici pe charu lui principal...am luat ss doar pt faptu ca am fost pe spot dupa ce a dat pk...argumente/conectari sau ce mai treb nu erau...ca sa imi iau ss,am sa sustin asta pana in "panzele albe" chiar daca in momentu de fata nu mai are nici o importanta...sau poate prea mica!merg pe ideea ca si voi sunteti oameni nu roboti!dar e bn sa fiti constanti in deciziile luate.am vazut,analizat ,comparat mai toate topicurile de la plangeri respectiv banati...cam stiu ce e pe acolo...

Posted

pff xtest ce replay-iuri ai in tine(mai esti si craiovean)

uite test de gandire de la oltean la oltean:)

decline intra in pt si cade pm-ul,inseamna ca decline este detinatorul spotului,ca na el are printul cel mai recent(asta rezulta din spusele voastre)

oricum 5 zile nu-i mult,dar nici macar nu stiti sa ocoliti elegant asemenea plangeri:)

@ptr -ija- noi stim ca esti minoritar si unele lucruri nu sunt ce par a fii,dar nu o lalai cu ''a primit invitatie''(nu l-a chemat-invitat nimeni pe spot

Hai Craiova!

:))

@ptr -ija- noi stim ca esti minoritar si unele lucruri nu sunt ce par a fii,dar nu o lalai cu ''a primit invitatie''(nu l-a chemat-invitat nimeni pe spot)

Posted

Deci cum ramane? Alegeti o varianta.

Varianta 1

1. Esti PM.

2. Ai poza singur pe spot (inainte de pk) .

Varianta 2

Poti sa ii dai pk celui din party`ul tau in urmatoarele situatii:

1. Cand detii o poza (inainte de pk) cu spotul pe care esti numai tu.

2. Cand detii o poza (inainte de pk) cu party-ul in care nu se afla cel care primeste pk.

(o completare) Cand cel care primeste pk, nu are print cu spotul/party fara tine pe spot, ceea ce rezulta ca nu are drept mai mare decat tine asupra spotului, in concluzie nu te poate posta.

Varianta 3

Nu ii poti da pk celui din party-ul tau indiferent de situatie. (aici detaliati voi)

Eu as alege varianta 2, este cea mai logica... daca este sa ne luam dupa spusele tale cu logica xtest.... Alegeti una, nu ne lasati cu ochii in soare.

Posted

Daca vreti sa jucati dupa un sablon puteti incepe cu Solitaire, e simplu, pui in mod descrescator rosu peste negru; aici exista fel si fel de situatii care nu pot fi puse intr-un sablon.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...