Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

lenesh

Doresc sa fiu informat

Recommended Posts

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=380585

De aici pleaca totul. Eu din acea plangere am inteles ca daca cineva primeste party are aceleasi drepturi ca si cel care are poza cand este singur pe spot (cel care preia spotul), vi se pare corect? Pot intelege acum ca daca iau un caracter la party provizoriu si acel caracter nu vrea sa mai plece, eu nu am ce sa fac? Sunt nevoit sa il tin in party pana cand pleaca de pe spot sau primeste disconnect? Intrebarea mea este urmatoare... nu dintodeauna detinatorul este cel ce a fost primul pe spot si nu cel care care a venit ulterior la party?

De multe ori se cauta oameni on dupa cum stiti.. se dau post-uri de genu "Caut om on intre orele x-y". Ei bine, atunci cand acel individ nu se tine de cuvant, ce este de facut? Nu il pot scoate din party pentru ca are aceleasi drepturi ca mine, nu ii pot da pk pentru ca primesc suspend, ce inseamna asta? Bataie de joc dupa parerea mea !

S-a spus, nu neg, se lasa auto-party pe "pielea" ta (ma gandeam ca referitor la mutarea din tarc sau spot, mai exact "furtul spotului")... ceea ce s-a intamplat cu "tzioiei" a fost nesimtire curata din partea acelui jucator si din cate se pare voi adminii ii dati dreptate (este de al vostru?).

Daca doriti sa nu mai lase lumea auto party, adaugati o regula la acel regulament complex care dupa cate se pare este facut in asa fel incat sa fie ocolit...

Puteti pune si o completare la "printul cu spotul" ->> "odata intrat in party, ai aceleasi drepturi ca si cel care te-a invitat.... etc etc", macar sa nu se mai intample data viitoare, sa stim si noi ce este de facut...

Posted

Acel autoparty nu este un program care sa fie interzis, nimeni nu va obliga sa folositi autoparty iar daca o faceti este treaba voastra.

Aglaia ti-am dat raspuns in acel topic si ti-am explicat destul de clar :), oricum se pare ca fiecare intelege ce vrea el.

lenesh, daca tu iei pe cieneva in party (nu cu auto) si ii zici ca e provizoriu acolo atunci este provizoriu si cand vine cel al cui loc il tine ar trebui sa inteleaga si sa plece (eventual poti face si un print).

tzioiei a primit party pentru ca a dat pk unui caracter care avea dreptul la acel spot, a primit invitatia de a intra in party si a intrat, foarte simplu.

Tot ce ai scris tu mai sus se rezuma la: Nu mai folositi autoparty.

Closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...