Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest theaveng3r

Nu pot sa ma loghez

Recommended Posts

Guest theaveng3r
Posted

Salut baieti,

Am impresia ca am postat greshit initial shi ash vrea daca se poate sa obtin o solutie la problema mea.

Pentru descrierea completa a problemei mele va rog sa accesati urmatorul link:

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=378458

Ceea ce nu pot inca sa inteleg e de ce nu pot sa dau ping la serverul www.linkmania.ro dar toate celelalte sunt functionale (porturile sunt deschise "enabled" or w/e ) Pentru detaliile necesare cerute de regulament va rog accesati linkul de mai sus.

Best regards,

Wishfull old gheezer (ahh player) :tiphat:

Posted

Salut

In primul rand cand iti sta Request timed out. la verificarea aceea inseamna ca ai niste pierderi de pachete uriase,cum sa iti explic sa intelegi mai bine,calculatorul prin intermediul internetului trimite niste pachete cu informatii,cand informatiile nu ajung toate sau chiar deloc iti apare Request timed out si de aceea start-2.exe nu te poate conecta pe server pentru ca nu ajung toate pachete de date la host-ul serverului ca sa iti faca legatura

Te sfatuiesc sa suni la providerul tau de internet ( firma de unde ai internet ) sa le explici care este problema ta si sa se uita mai atent la abonamentul tau de acolo din calculatorul tau sa vada daca nu ai pierdeti de pachete si daca ai zi-le sa iti reseteze conexiunea de la ei

Guest theaveng3r
Posted

Salutari,

Iti multumesc pentru reply Adrian, o sa incerc cum ai spus tu, revin ... cu veshti bune sper.

Best regards,

Same old gheezer.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...