Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

boomeey

exploit nepedepsit? II

Recommended Posts

Posted

fury aici nu intelegeti voi, ca un bug tot bug este. indiferent ca e mai mic sau mai mare. nu exista bug care se iarta si bug care se pedepseste. toate bugurile daca vin exploatate, vin exploatate constient, intentionat si premeditat. daca-l faci odata din greseala, mai zic. a doua oara deja e intentionat :) si gunit a vazut ca era tambalaul asta pe forum insa a continuat sa-l foloseasca.

pe 97 cand se dadea suspend pentru low lvl 40 de zile, mi-am exprimat parerea si atunci ca si acum. regulamentul e prea stufos si are o gramada de lacune. pentru exploit s-a dat din totdeauna 99(dupele erau considerate exploit), si n-am inteles de ce pentru low lvl se dadea doar 40 de zile.

@nu uita cand i-a aparut armura thunder full options unui prieten pe cont si eu am scos-o la vanzare, tot 99 mi s-a dat. pana n-am vorbit cu vrazvan si i-am demonstrat ca era bug din server, nu mi s-a scos 99-le.

da stiu treaba cu armura th ..... dar in regulament sunt precizate cateva lucruri ... dupe / iteme full op = cont block , de alte buguri nu se precizeaza nimic , pentru cele 2 e scris negru pe alb consecinta.

@ontopic,BUG`ul e bug si ar trebui pedepsit ca atare

pe s1 dupa ce a luat gunit 40 de zile pentru bug+cliker , si s'a precizat in regulament ca e interzisa schimbare coordonatelor folosind programe ajutatoare , nu s'a precizat nimic de BUG , ca pana la urma era un BUG .

Tin minte ca eram in tarkan , ma jucam cu bug-ul , eram on...vine ija si ma intreaba direct Fury afk ? , ii raspund , nu , sunt on , in regulament e precizat ca doar afk nu e voie deci sunt on nu ai ce sa'mi faci :D si totusi exploatam bug-ul ....apoi acel incident s'a schimba ca indiferent on sau afk se pedepseste .

Parerea mea e ca ori se specifica clar in regulament , orice Bug se pedepseste cu un anumit nr de zile indiferent de gravitatea lui , ori se pedepseste dupa cat ii afecteaza pe ceilalti jucatori

Posted

ideea e simpla

multi stiau de bug dar numai gunit l-a folosit crezand ca nu va fi prins si ca e mai smecher decat restul (care nu au abuzat de el stiind ca nu e permis) , nu trebuie sa scrie nimic in regulament nimic nou se stie de pe 97 si de pe s1 ca exploatarea bugurilor este interzisa

lasati-o mai moale cu dumele asta ca doar nu jucam mu de ieri

eu nu joc pe JetLi :)))

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=379996&view=findpost&p=5334724

esti plin de minciuni din cap pana in picioare

Posted

Eu nu fac parte si nici nu vreau sa fac parte din alyantele care se bat pt Cs ,dar consider ca decizia lui Odyzzeus a fost nedreapta,cine s-a folosit de bugul asta trebe sa plateasca.

In modificari regulament nu apare ,,inca" mentionat nimica despre acest bug,deci consider ca daca pana acuma nu a fost pedepsita,nici cel care o sa-l foloseaca in continuare nu se poate pedepsi.Cu tot respectul fata de Odyzzeus, dar cuvintele scrise de el intrun topic, nu cred ca se pot considera regulament.

Modificari Regulament:

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=326006

Asa cum s-au folosit alti de bug,asa logic toti putem sa ne folosim de el pana nu apare in regulament,nu toti dp link citesc toate topicurile dechise de playeri

:naughty:

Posted

da stiu treaba cu armura th ..... dar in regulament sunt precizate cateva lucruri ... dupe / iteme full op = cont block , de alte buguri nu se precizeaza nimic , pentru cele 2 e scris negru pe alb consecinta.

pe s1 dupa ce a luat gunit 40 de zile pentru bug+cliker , si s'a precizat in regulament ca e interzisa schimbare coordonatelor folosind programe ajutatoare , nu s'a precizat nimic de BUG , ca pana la urma era un BUG .

Tin minte ca eram in tarkan , ma jucam cu bug-ul , eram on...vine ija si ma intreaba direct Fury afk ? , ii raspund , nu , sunt on , in regulament e precizat ca doar afk nu e voie deci sunt on nu ai ce sa'mi faci :D si totusi exploatam bug-ul ....apoi acel incident s'a schimba ca indiferent on sau afk se pedepseste .

Parerea mea e ca ori se specifica clar in regulament , orice Bug se pedepseste cu un anumit nr de zile indiferent de gravitatea lui , ori se pedepseste dupa cat ii afecteaza pe ceilalti jucatori

pe 97d era precizat in regulament ca pentru dupe se lua acc block. de iteme full opt nu era scris nimic :)

in regulamentul pentru s1/s2 nu era precizat nimic de dupe. abea dupa ce s-au dat acele 99 s-a modificat regulamentul. daca vrei o sa fac rost de printurile de atunci (facute pe forumul linkmania cu regulamentul in vigoare la vremea respectiva) ca le am pe pc-ul din romania :P

hai ca o sa continuam discutia asta pe mess ca sa nu deviem de la subiect :D

Posted

tati te cred nu e prob :beer: , nu stiam eu bine :-?? , oricum daca deja ody a inchis 2 topicuri pe aceeasi tema si cu acelasi verdict , tot nu o sa se schimbe nimic :)

Guest Tsu^_^pui
Posted

bai omule nu mai minti cu atata nerusinare ca nu ne-am nascut ieri

cum poti sa invoci greseala si nestiinta cand Gunit aka [cRs] & JetLi si-a dat agilitatea peste cap de mai multe ori si intentionat stiind de bug , a recunoscut chiar pe forum in PLUS am si poze cand avea agil pe minus in zile si ore diferite

chiar asa fraieri ne crezi? explicatiile astea sa i le zici lui Mutu , esti penibil

si scuteste-ma daca stiam de bug si nu l-am folosit nu ma face vinovat de nimic fata de prietenasul tau care si-a facut de cap cateva zile capisci diferenta?

si bugul cu care crestea Gunit pe s1 nu era cunoscut de toti si tot a luat suspend.ce ti se se pare asa ciudat?tre sa se dea sfoara in tara sfidand restul lumii de pe server ca sa fii tu miezu'?din moment ce ai folosit ceva ilegal trebuie sa iti asumi raspunderea si sa suporti consecintele , e prea tarziu sa va ascundeti dupa deget

ti-am dat si exemplu de precedent asta ca sa nu mai debitezi prostii

sunt penibil, dar tu esti prost. Prima parte pe care ai scris-o ma duce cu gandul ca nu stii sa citesti. Unde am zis eu ca nu stia de bug? EU ziceam daca un tip, gen EU, care nu stie care-s bugurile, pentru ca nu si-a/mi-am facut un scop in a sti toate bugurile, trece prin beleaua asta. Ia ss pentru ca nu este semnalat in regulament, dar vine un individ care nu are altceva mai bun de facut, ca tine, care stie de bugul asta si iau ss, desi in regulament/ bug report nu spune nicaieri de bug, nu spune ca iau ss.

Eu zic ca te face vinovat ca stiai de bug si nu ai scris la bug report, de unde stiu eu ca nu l-ai folosit? Te cred pe cuvantul tau de cercetas?

Mi se pare normal sa se scrie in regulament ce buguri sunt, cele pe care dai fara sa vrei, nu cele care le faci intentionat cum este dupeul, de exemplu, ca poate nu toti sunt doctori in Mu, cum este Alexey si L!NU sa stii toate bugurile si hackurile.

si bugul cu care crestea Gunit pe s1

dar programul facut de old, oare era legal?

Nu stiu ce a vorbit ija cu G, G zice ca ija i-a spus ca poate sa-l foloseasca, dar nu pe svr2, ija spune ca nu. Stiu faza cu barosanu si ija, ca se plangea el ca nu-i mai ajung punctele la normal. Nu stiu ce a testat, e si vina lui ca nu a luat nicio masura.

@boom, pe 0.97 se dadeau scannuri pentru dupe, se statea gramada in lorencia si se faceau dupe la greu, una e un hack, una e un bug :P

Guest muladoo
Posted

mai fratilor eu tot nu reusesc sa inteleg ce atat valva k ale era bug k ala era hack sau k de ala se stia sau nu se stia.....intrebarea este in felul urmator:a folosit bugu asta??da sau nu??ce mai conteaza cum si dc??fiecare cand greseste trebuie sa plateasca pt k din cate stiu eu este scris negru pe alb k cine profita dupa urma unui bug este vinovat!!! i mi piere pofta de joc cand vad k 2 topicuri deja s au inchis si vinovatul din pacate sa iesit basma curata.....

Posted

@boom, pe 0.97 se dadeau scannuri pentru dupe, se statea gramada in lorencia si se faceau dupe la greu, una e un hack, una e un bug :P

era bugul de Blood Castle cu care se dupa, dar hai sa nu mai deviem de la subiect :)

Guest muladoo
Posted

si una e ss rezultat din urma unei plangeri si alta e un ss rezultat din urma unui scan :)

ok ai dreptate dar atunci inseamna k nu trebuie luata nici o masura???sa nu se inteleaga gresit eu nu am nimic nu nimeni dar exploit-ul tot ramane!!!!se da suspend pentru toate prostiile cum ar fi "nefondata"si nu se da suspend pentru asa ceva????daci sa inteleg k cine e mai tare in hack si chesti deastea are tot dreptu sa profite de toate chestiile pana se raporteaza sau cum??? atunci spuneti mi si mie dc a si fi prost daca gasesc un bug care ma "ajuta" sal mai raportez??ma folosesc de el pana se descopera de toti si apoi incetez k doar nu iau ss nu??

Posted

nici cu "bugul" ala de pe S1 nu s`a dat ss, s`a impus regula ca e interzis sa schimbi coord cu ajutorul unui clicker, nici cand tyrexel a abuzat de metoda de preluare valabila de cam 4 ani nu s`a dat ss, s`a modificat modalitatea de preluare. asa nici acum nu s`a dat ss pt ca nu era interzis dar acum ca s`a facut scandal pe forum se va face regula ca sa interzica oficial asta :)

Posted

si una e ss rezultat din urma unei plangeri si alta e un ss rezultat din urma unui scan :)

prin reply-ul asta observ ca negi ca te-ai fi folosit de bug. ca pozele nu dovedesc nimic :)

care-i diferenta intre un ss dat in urma unei plangeri si unul dat in urma unui scan? eu unu nu o vad. in plangere ai poze care atesta ca te-ai folosit de bug. in scan ai dovezi luate din db care atesta ca te-ai folosit de bug.

daca vrei, o sa-l rugam pe vdragosh ca in urma plangerii de pe forum sa se verifice in DB daca te-ai folosit sau nu de bugul respectiv. e bine asa? :)

nici cu "bugul" ala de pe S1 nu s`a dat ss, s`a impus regula ca e interzis sa schimbi coord cu ajutorul unui clicker, nici cand tyrexel a abuzat de metoda de preluare valabila de cam 4 ani nu s`a dat ss, s`a modificat modalitatea de preluare. asa nici acum nu s`a dat ss pt ca nu era interzis dar acum ca s`a facut scandal pe forum se va face regula ca sa interzica oficial asta :)

impertinent esti ma :)

bugul ala trebuia pedepsit ca atare. si tu si knavish si care au mai fost prinsi trebuia sa luati 99. dar ca tie ti s-a dat prima data 40 de zile, doar nu era sa le dea celor care au fost prinsi dupa cont blocat nu? le-a dat si lor tot 40.

preluarea lui tyrex? ce exploit mai e si ala? ca n-am auzit de el :)) ce treaba are modalitatea de preluare cu exploitu?

vad ca inca mai continui sa persiflezi o comunitate intreaga cu atitudinea ta. sunt curios de cate ori iti merge ulciorul la apa

Posted

Nu intzeleg o chestie de ce "voi" si nu un Moderator sau GM nu sa uitat la status ...

De ce nu incercatzi sa jucati cum stitzi, folositi PM-urile si sa lasati GM/Moderatori sa-si faca treaba ..de ce tot timpul incercati sa vanati ...am impresia ca vreti sa "distrugetzi" o alianta lovind in Gunit , el fiind GM aliantei HH ...??

:tiphat:

Edit:

Pentru ce sunt astea 2 ??....

12. Inventarea de reguli

Inventarea de reguli care nu sunt cuprinse in acest regulament si folosirea acestora pentru a obtine un avantaj sau amenintarea cu acestea duce la o pedeapsa minima de 3 zile. Cei care incalca repetat aceasta regula sunt pasibili cu suspend pe perioada nedeterminata

23. Exploatarea regulilor (vanatoare)

Formularea unei plangeri impotriva unui jucator este permisa numai in situatia in care abaterea reclamata a vatamat in vreun fel pe cel care o reclama.

Orice plangere care nu are la baza o astfel de vatamare si prin care se incearca doar exploatarea unei/unor reguli va fi sanctionata cu suspendarea caracterului de joc, dupa cum urmeaza:

- prima abatere - suspend de minim 10 zile

- a doua abatere - suspend de minim 30 de zile

- a treia abatere - suspend de minim 60 de zile

- a patra abatere - suspend de minim 98 de zile

La fel si cu clickerul elite daca este prins de un GM este pedepsit ..daca vad pe unu care are elite-ul activat si il postez sunt pasibil de vanatoare si imi iau suspend , corect ? ..

Posted

inainte de asta am dat pm lui ija si sincer nu mi-a convenit raspunsul , practic mi-a zis ca nu e normal sa abuzeze de script dar nici nu poate nimic

eu n-am avut chef sa stau cu mainile in san

Posted

Atunci si de tine putem sa zice ca'l vanezi pe gunit , stiai de bug dar nu ai zis nimic , cum ai vazut ca adversarii tai ' l folosesc poc ai rapid pe forum sa ne plangem , cand tu stateai ascuns dupa deget si asteptai sa musti :naughty:

Posted

Inca mai sunt player care stiu ce e ala un bug ... ..de ce tocmai voi ??...De ce nu a-ti postat pe nimeni din guilda sau alianta voastra folosind programe sau exploatand bugurile ?? ...Raspunde alexey la intrebarea asta ?.... :dontknow: , asta da dovada ca vretzi sa loviti in Gunit ..ca el foloseste ca el exploateaza ..lasati GM sa observe lucrul asta folositi pm-urile nu incercati voi sa "urmariti" jucatori si ce-l care nu e in regula poc pe forum ....avetzi vre-o functie pe servar "undercover" si nu stiu eu ? ..

Eu o consider asta o vanatoare. :tiphat: ..off topic.

Posted

Atunci si de tine putem sa zice ca'l vanezi pe gunit , stiai de bug dar nu ai zis nimic , cum ai vazut ca adversarii tai ' l folosesc poc ai rapid pe forum sa ne plangem , cand tu stateai ascuns dupa deget si asteptai sa musti :naughty:

scuteste-ma cu atitudinea asta , n-am vrut initial sa fac pe paraciosul dar daca mi s-a spus ca nu se poate face nimic nu am vrut sa o las asa

si cum am mai zis si alte topicuri faptul ca stiam si nu l-am folosit nu ma face vinovat de nimic si nici nu il disculpa pe gunit dupa cum tot incercati voi sa ma scoateti pe mine vezi doamne "vanator"

gimme a break...

si cica "tocmai voi"? hai ma brotherhod chiar te asteptai sa il dea in gat cineva din hh??? sa fim seriosi

Posted

scuteste-ma cu atitudinea asta , n-am vrut initial sa fac pe paraciosul dar daca mi s-a spus ca nu se poate face nimic nu am vrut sa o las asa

si cum am mai zis si alte topicuri faptul ca stiam si nu l-am folosit nu ma face vinovat de nimic si nici nu il disculpa pe gunit dupa cum tot incercati voi sa ma scoateti pe mine vezi doamne "vanator"

gimme a break...

si cica "tocmai voi"? hai ma brotherhod chiar te asteptai sa il dea in gat cineva din hh??? sa fim seriosi

Tu scuteste'ma pe mine de atitudinea asta , poti sa ai 'n' servare setate si alte prostii , daca nu ai incercat pe link nu stiai daca merge sau nu , asa ca nu'i vinde flori gradinarului si nu incerc sa'l disculp ce gunit , da total deacoord cu voi ca s'a folosit de el si etc ... sa suporte consecintele , dar si tu nu mai fii asa de 'binefacator al servarului' cum vrei sa pari ca nu esti deloc .

Posted

ex:daca am 32767 la agi sau ene si bag 32800 ca sa-mi revina agi la 26000/28000 repectiv ene 32000 e abuz scrpit?exploit cva?

PS: nu zic,ca gunit a facut asta!

Guest Tsu^_^pui
Posted

ex:daca am 32767 la agi sau ene si bag 32800 ca sa-mi revina agi la 26000/28000 repectiv ene 32000 e abuz scrpit?exploit cva?

PS: nu zic,ca gunit a facut asta!

trebuie sa dai sw si sa astepti sa-si revina la pragul setat. Aici e alta mancare de peste. Se pare ca daca dai agi peste cap nu mai poti fi omorat de alt player.

@alexey, esti penibil :)

Posted

ce rost mai are?? exact cum am mai scris. in cel mai bun caz ii da 40 zile, in cel mai rau caz ii reface statusu.. si se pare ca avem un castigator! "CEL MAI RAU CAZ" !! :violent: le'au refacut statusu si cu asta basta. nu mai aveti ce sa le faceti

Posted

trebuie sa dai sw si sa astepti sa-si revina la pragul setat. Aici e alta mancare de peste. Se pare ca daca dai agi peste cap nu mai poti fi omorat de alt player.

@alexey, esti penibil :)

stiu si eu de bug....si ce se intampla cu charu daca bagi peste 32767 agi....doar intrebam ce ar fii in cazul respectiv...adik nu ma folosesc de bug/script....sa tin un spot sau sw/coroana la cs :)

Posted

tu stiai de el? Eu nu stiam de el. Arata-mi unde este semnalat bugul asta la bugs report sau in regulament, sa stie toata lumea, nu doar cei cu care a vorbit sau nu adminul. Pentru ca, se poate intampla urmatorul scenariu: stau pe spot, bag puncte, pac pac pac.. ups, am dat /addagi 3000 si nu 2000 si am dat peste cap, insa sunt singurul on din party, restul sunt plecati, mai sunt si PM. Nu stiu de existenta unui asemenea bug, nu am vazut sa fie semnalat nicaieri, stau cu gandul ca o sa ma omoare mobii daca dau in mine, dar in rest, nu am pb. Vine nenea "ex admin, ochi beliti pe status" alexey si opaaaa... "ASTA FOLOSESTE BUGUL PE CARE-L STIAM DE LA INCEPUTUL S2, CUM INDRAZNESTE?" si ma posteaza si iau n zile sau cum mai ziceau omuletii pe aici, cont blocat, aberatii dastea. O regula ca sa fie aplicata trebuie stiuta de 99% din jucatori, nu de un cerc de oameni -_-

Penibil, d-aia mi-ai dat PM la un cs de acum vreo 3 luni cand am dat agil peste cap? "Vezi ca este exploit", exact asta mi-ai spus. Dar deh, cand vine vorba de suspend nimeni nu stia nimic... =)

Acum iar trebuie sa facem tam-tam 3-4 luni pana primeste gunit suspend? Ca na, asa a fost si data trecuta cand au trebuit peste 1000 de poze ca sa dovedim ca se foloseste de bug cu nesimtire, chiar si cand stia ca va lua suspend pentru asta.

Posted

Nu intzeleg o chestie de ce "voi" si nu un Moderator sau GM nu sa uitat la status ...

De ce nu incercatzi sa jucati cum stitzi, folositi PM-urile si sa lasati GM/Moderatori sa-si faca treaba ..de ce tot timpul incercati sa vanati ...am impresia ca vreti sa "distrugetzi" o alianta lovind in Gunit , el fiind GM aliantei HH ...??

:tiphat:

Edit:

Pentru ce sunt astea 2 ??....

12. Inventarea de reguli

Inventarea de reguli care nu sunt cuprinse in acest regulament si folosirea acestora pentru a obtine un avantaj sau amenintarea cu acestea duce la o pedeapsa minima de 3 zile. Cei care incalca repetat aceasta regula sunt pasibili cu suspend pe perioada nedeterminata

23. Exploatarea regulilor (vanatoare)

Formularea unei plangeri impotriva unui jucator este permisa numai in situatia in care abaterea reclamata a vatamat in vreun fel pe cel care o reclama.

Orice plangere care nu are la baza o astfel de vatamare si prin care se incearca doar exploatarea unei/unor reguli va fi sanctionata cu suspendarea caracterului de joc, dupa cum urmeaza:

- prima abatere - suspend de minim 10 zile

- a doua abatere - suspend de minim 30 de zile

- a treia abatere - suspend de minim 60 de zile

- a patra abatere - suspend de minim 98 de zile

La fel si cu clickerul elite daca este prins de un GM este pedepsit ..daca vad pe unu care are elite-ul activat si il postez sunt pasibil de vanatoare si imi iau suspend , corect ? ..

da-mi tu un nume de moderator care inca mai joaca constant mu, si este activ in joc.

cand cineva din honey posteaza pe cineva din HH e vanatoare si invers. de ce cacat continuati sa bagati scuza asta si sa incercati sa scapati de suspend cand de fapt s-a vazut negru pe alb ca respectivu s-a folosit de exploit?

s-a folosit de bug? da. ce mai vrei atunci?

nu e vorba de vanatoare fury. eu sa fi fost sau oricare alt jucator de pe server, ar fi fost postat. nu zic ca ar fi fost postat de alexey; daca l-as fi prins eu l-as fi postat eu indiferent ca era gunit sau oricare alt player (care nu era din alianta mea).

Inca mai sunt player care stiu ce e ala un bug ... ..de ce tocmai voi ??...De ce nu a-ti postat pe nimeni din guilda sau alianta voastra folosind programe sau exploatand bugurile ?? ...Raspunde alexey la intrebarea asta ?.... :dontknow: , asta da dovada ca vretzi sa loviti in Gunit ..ca el foloseste ca el exploateaza ..lasati GM sa observe lucrul asta folositi pm-urile nu incercati voi sa "urmariti" jucatori si ce-l care nu e in regula poc pe forum ....avetzi vre-o functie pe servar "undercover" si nu stiu eu ? ..

Eu o consider asta o vanatoare. :tiphat: ..off topic.

de ce tocmai ei? pentru ca altcineva nu l-a vazut. nici eu nu voi posta pe cineva din alianta mea care se foloseste de bug-uri cum nici tu nu vei posta niciodata pe cineva din alianta ta. asa ca nu te mai scapa pe tine pe aici ca n-are nici un rost. comentariile tale sunt degeaba si nu aduci nimic nou in topicul asta in afara de motive penibile care sa-l scoata pe gunit basma curata.

Tu scuteste'ma pe mine de atitudinea asta , poti sa ai 'n' servare setate si alte prostii , daca nu ai incercat pe link nu stiai daca merge sau nu , asa ca nu'i vinde flori gradinarului si nu incerc sa'l disculp ce gunit , da total deacoord cu voi ca s'a folosit de el si etc ... sa suporte consecintele , dar si tu nu mai fii asa de 'binefacator al servarului' cum vrei sa pari ca nu esti deloc .

am descoperit bugul asta pe serverul de teste si au stiut si vdragosh si ija de el din momentul in care s-a descoperit.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...