boomeey Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Ar trebui o upgrade la svr de mu dak as fi avut gm pe el as fi facuto io pt k ma pricep ssi nu imi e greu la s4 sau s5 upgrade va astept cu pro sau contra Poti da upgrade fara bug-uri? Demonstreaza. Topic inutil! chiar nu inteleg de ce ar fi un topic inutil? poate omu are suficiente cunostinte sa puna pe picioare serverul de mu cu o noua versiune, fara prea mare bataie de cap. de ce se baga pumnul in gura celor care doresc sa ajute comunitatea asta? daca nu stie sa foloseasca semne de punctuatie asta nu demonstreaza ca e dobitoc in configurarea unui server de mu. asa au plecat toti jucatorii ce aveau cunostinte in domeniu. cand vroiau sa ajute li s-a dat un sut in fund.
=Nazgul= Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 pai boom, asta e si ideea, din cate am observat, sa plece cat mai multi au mai fost cativa care au avut niste idei pentru eliminarea bugurilor si la fel l-i s-a inchis gura "topic inutil", "s-a mai discutat...NU" .. etc deci acum de ce ar face o exceptie? :)
IgnitionMG Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 ideea e ca uni vor sa faca si rau la sv si daca nus surse de incredere logic ca nu ii baga in seama..
192.168.1.1 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 ideea e ca uni vor sa faca si rau la sv si daca nus surse de incredere logic ca nu ii baga in seama.. ti-am vazut ultimle 2 - 3 posturi. tu chiar ai probleme :violent: . 1. e un server de mu online nu unul al bancii nationale romane sau unul de la nasa ca sa vrea cineva sa ii faca rau 2. orice script , schimbare de versiune s.a.m.d. e testat inainte 3. bug-uri exista si o sa existe intotdeauna, dar se pot repara / elimina cu rabdare 4. daca cineva se ofera voluntar, de ce sa nu il asculti ? poate chiar sa ii dai o sansa ?
Aglaia Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 ideea e ca uni vor sa faca si rau la sv si daca nus surse de incredere logic ca nu ii baga in seama.. Nu i se dadea sansa sa umble la script-ul server-ului ci sa demonstreze daca poate sa faca o versiune fara bug-uri, o versiune stabila.
boomeey Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 Nu i se dadea sansa sa umble la script-ul server-ului ci sa demonstreze daca poate sa faca o versiune fara bug-uri, o versiune stabila. cum a zis si asrai. cine ajuta, iti dai seama ca nu va primi nimic din setarile serverului actual. va trebui sa demonstreze ca poate face un server bun, si ulterior va fi testat de vdragosh si echipa de moderatori/gm. daca va fi acceptata vreo versiune, va fi personalizata linkmania, si se vor acorda credite celui ce a muncit pentru el. ce-i asa greu?
Dumnezeu Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 problema e ca nu exzista servar sa poata tine o versiune de mu mai complecsa. actualul servar deabia merge cu s2 :crybaby: mai degraba propietarul linkmaniei ar trebui sa se gandeasca la o forma de a astrange niste donati de la doritori pentru a achizitiona un servar pe placul comunitati,
boomeey Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 metode sunt aproape infinite. trebuie doar sa se vrea :P
192.168.1.1 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 una din metode a fost ratata daca pot sa spun asa. daca nu ma insel cineva se oferea sa doneze un pc( nu mai tin minte si nici nu am rabdare sa caut) care putea sa tina o versiune mai noua. dar ma rog, cum zice boom, trebuie sa se vrea :P
14ALEX14 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 La faza cu PC-ul pe care ai spus-o si tu,nu tine de cei de la LinkMania sa accepte calculatorul,ci de cei de la RDS,dar de obicei nu accepta PC-uri din afara pentru nimic,deoarece le este frica ca pe parcurs sa nu se razgandeasca proprietarul calculatorului si sa vina sa il ia inapoi si sa ramana fara host
SHARK_BITE Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 La faza cu PC-ul pe care ai spus-o si tu,nu tine de cei de la LinkMania sa accepte calculatorul,ci de cei de la RDS,dar de obicei nu accepta PC-uri din afara pentru nimic,deoarece le este frica ca pe parcurs sa nu se razgandeasca proprietarul calculatorului si sa vina sa il ia inapoi si sa ramana fara host Chestia asta se poate rezolva extrem de usor respectiv se face un act la notar prin care respectivul specifica ca doneaza/renunta la calculator in beneficiul RDS-ului ,ramane si factura de achizitie si astfel din pct de vedere legal nu mai exista nici o problema !
GhemotoK Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 nu ai de unde sa stii...cine?ce?cum?se pricepe..oricum sunt playeri pe linkmania care stiu ce inseamna un server de mu online/jocul mu online!
Guest relife Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 am putea pune mana de la mana si sa luam noi un pc calumea , eu personal as fi dispus sa dau 100ron, + de la altii si sar strange de un pc performant, si in schimbul donatiei in functie de suma donata sa ti se dea iteme exc la inceput de data base,in limita bunului simt , si cu o limita, adica poti sa donezi 1000ron dar sa nu ti se dea n'spe mii de seturi,maxim 1 set/arma/wings/rings/pendant/scut/ cu 1 optiune +lk +0.
GhemotoK Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 am putea pune mana de la mana si sa luam noi un pc calumea , eu personal as fi dispus sa dau 100ron, + de la altii si sar strange de un pc performant, si in schimbul donatiei in functie de suma donata sa ti se dea iteme exc la inceput de data base,in limita bunului simt , si cu o limita, adica poti sa donezi 1000ron dar sa nu ti se dea n'spe mii de seturi,maxim 1 set/arma/wings/rings/pendant/scut/ cu 1 optiune +lk +0. poate au fonduri...dar nu e un lucru prioritar!3 la 10mii wings?fi serios!incet incet cand vrem set sau iteme punem bani in cont si ne trezi cu ele in inv?o prostie!
GhemotoK Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 GhemotoK tu mai mult faci spam... pai si tu cu reply-u asta ce faci ma?ia zii?cum el a dat replay cu parerea lui asa dau si eu!ce te arde pe tine grija!
NIKE_SHOX Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 nush dak o sa fie asa ceva posibil pe linkmania...sa vezi s4-5 :nanana:
Cristian Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Cam asa s-a intamplat si cand Slym a vrut sa ofere comunitatii Linkmania o versiune (pe atunci destul de noua), facuta de el si bugless. Ii s-a bagat pumnul in gura si dupa se intreba lumea de ce dadea Slym d/c-uri si floda server-ul, respectiv forumul. Daca nu acceptati ajutor atunci nu veti ajunge nicaieri si mereu vom fi cei "inapoiati". Omul v-a oferit o mana de ajutor, nu v-a cerut gm/mod in schimb, deci nu vad unde este problema...
boomeey Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 La faza cu PC-ul pe care ai spus-o si tu,nu tine de cei de la LinkMania sa accepte calculatorul,ci de cei de la RDS,dar de obicei nu accepta PC-uri din afara pentru nimic,deoarece le este frica ca pe parcurs sa nu se razgandeasca proprietarul calculatorului si sa vina sa il ia inapoi si sa ramana fara host nu trebuie sa accepte rds. trebuie sa accepte vdragosh. se poate face cum s-au facut si pe celelalte sectiuni de pe linkmania. am putea pune mana de la mana si sa luam noi un pc calumea , eu personal as fi dispus sa dau 100ron, + de la altii si sar strange de un pc performant, si in schimbul donatiei in functie de suma donata sa ti se dea iteme exc la inceput de data base,in limita bunului simt , si cu o limita, adica poti sa donezi 1000ron dar sa nu ti se dea n'spe mii de seturi,maxim 1 set/arma/wings/rings/pendant/scut/ cu 1 optiune +lk +0. e suficient curentul si abonamentul care-l platesc la RDS. Cam asa s-a intamplat si cand Slym a vrut sa ofere comunitatii Linkmania o versiune (pe atunci destul de noua), facuta de el si bugless. Ii s-a bagat pumnul in gura si dupa se intreba lumea de ce dadea Slym d/c-uri si floda server-ul, respectiv forumul. Daca nu acceptati ajutor atunci nu veti ajunge nicaieri si mereu vom fi cei "inapoiati". Omul v-a oferit o mana de ajutor, nu v-a cerut gm/mod in schimb, deci nu vad unde este problema... nu spun ca n-a avut dreptate, insa atunci slym a facut exces de zel. a vrut sa demonstreze cat de vulnerabila este versiunea de la vremea respectiva folosind tot felul de hack-uri bug-uri si programe
14ALEX14 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 -boom- din cate am inteles din surse,LinkMania va fi iar luata sub aripa RDS-usului,deoarece este o infima sursa de atragere de clienti,dar ca sa atraga clienti multi tre sa produca ceva pentru LinkMania Celalte sectiuni de pe LinkMania respetiv celelalte jocuri gen CS,Halo,etc au hosturile la RDS in sediu,hosturile lor nu donate de cineva si un host bun ca sa poti tine un server bine costa destul de mult Nu conteaza parerea lui vdragosh la donarea unui host pentru RDS,asta tine de RDS,nu de cei care modereaza forumul
olteannebun Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 pt cei care se ocupa de server : va zic pararea mea.. Orice player a observat ca acuma dak intri in MU nu mai este activatea ca inainte lupta pt CS numai este cum era inainte. peste tot gasesti spoturi goale .. lumea sa lasat ... din doua motive.. 1 - nimik numai are valaore mai sunt doar cativa care nu au ce face si se mai muncesc la un set ... acuma si nob sa fi si dai rr in 4 zile... numai are farmec sa ai pt tot timpu la tarkuri si spoturi bune.. 2 - toti care au jucat un sezon gen 4 5... le e greau sa mai joace iar pe un s2 sau chair s3.... ar fi bun RR database cu un sezon 4 . 5.. e doar o sugestie!
bunny Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 eh, stiti foarte bine ca nu se ofera serverul pe mana cuiva pentru a-l configura, or smth. nici macar celor din staff. asa ca de ce sa o mai lungim atat? :P oricum dragos si-a oferit odata functia (nu stiu daca glumea, dar parea serios) cuiva care stie sa configureze un server si sa-l tina pe picioare si sa aibe zilnic grija de el in caz de orice fel de configurare. a trimis cuiva pm lui -ija- pentru acest lucru? parca nu...deci..? boom, pot sa-l inchid?