Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

gigi_duru

eroare 110

Recommended Posts

Posted

Salz , luai si eu azi clientu cu patch 2 cu tot (cel vechi nu mergea) si cand intru in start si dau la cheie imi da eroare 110 si nu mai pot da decat exit...e de la mine ? am inchis aproape toate procesele ... :banghead:

Posted

luai clientu no sound si tot aceeasi eroare imi da , daca intru in main imi apare Data\Local\Mix.bmd - File not exist . si clientul este exact cum l-am downloadat , nu am umblat in el...

Posted

luai clientu no sound si tot aceeasi eroare imi da , daca intru in main imi apare Data\Local\Mix.bmd - File not exist . si clientul este exact cum l-am downloadat , nu am umblat in el...

Nu intri prin main.exe, ai acolo start-s2.exe, cu ala intri 8-|

Posted

Nu intri prin main.exe, ai acolo start-s2.exe, cu ala intri 8-|

omule cand intru in start imi da eroare 110 iar cand intru in main imi da file not exist ;) am mai jucat linkmania nu sunt nab

Posted

omule cand intru in start imi da eroare 110 iar cand intru in main imi da file not exist ;) am mai jucat linkmania nu sunt nab

ce sistem de operare ai ?

Posted

SP cat ? ca la SP2 ai nevoie de microsoft net framework ca sa joci 1.1 si 2.0

am windows xp sp2 cu :

net framework 2.0 service pack 2

net framework 3.0 service pack 2

net framework 3.5 service pack 1

Posted

Dezinstaleaza driverul video apoi reinstaleza-l. Asa fac eu pe Win7 cand am probleme cu eroarea 110.

am sa incerc mersi

edit : am reinstalat driverul video dar tot imi da eroarea... :angry1:

Guest tekmanstar
Posted

sigur trebe reformatat pc

Posted

pana la urma o rezolvare oficiala? :-?

mergea normal si dintr`o data nu am mai putut intra si imi dadea eroare 110 :) am downloadat clientul si tot asa imi da ...

Posted

N-am mai urmarit sectiunea asta de ceva vreme, nu-mi aduc aminte de eroarea asta. :-? Hai sa incetam cu "format" ca nu vrem sa ajungem acolo. Asa le spunem la toti sa-si formateze calculatorul cand au cate-o eroare de genul si nu rezolvam nimic.

Posted

am dat un search am gasit topicul asta dar nici o rezolvare nici acolo .. asa ca am dat format si am pus XP in loc de 7 :) acum merge :-?

poate ajuta .. inainte sa incep sa primesc eroarea am luat un pack de pe filelist "tools to fix an infected PC" dar nu mai stiu care l` am folosit si care nu :-s. E posibil sa fi dezactivat alea ceva serviciu din windows ca sa mearga mai bine PC dar fara care sa nu mai mearga MU-ul ?

Posted

well, a trecut o luna si initiatorul topicului n-a mai raspuns. ceilalti vad ca v-ati rezolvat problema cu formatarea hardului. (desi mi se pare aiurea sa formatezi calculatorul pt mu, cand poate gaseam o solutie pana sa ajungem acolo)

gunit, nu cred. doar daca aveai fisierele infestate si respectivul 'le-a curatat' lasandu-ti ceva goluri prin folder astfel incat sa ai eroarea respectiva, i guess, its a theory. :-??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...