Jump to content
Random Hero

O clasa intreaga de Ion Popescu la BAC la un liceu din Pitesti

Recommended Posts

Elevii veniti sa sustina proba scrisa la Limba si literatura romana la Liceul Nr. 2 din Pitesti s-au luat dupa un model de completare a fisei furnizat de supraveghetori si nu si-au trecut propriile date.

La proba scrisa de Limba si literatura romana, din cadrul examenului de bac desfasurat ieri, profesorii au ramas cu gura cascata, in momentul cand au vazut, pe foaia de examen a elevilor veniti sa-si sustina examenul de maturitate la Grupul Scolar Industrial de Constructii Nr. 2 din Pitesti, acelasi nume: Ion Popescu.

In momentul in care si-au dat seama de isprava candidatilor, observatorii au schimbat foile de examen si i-au atentionat pe tineri sa-si scrie propriile date de identificare.

sursa: realitatea

____________

Oare au fost si fete in clasa? :))

Link to comment

Hai ma, asta nu-i nimic pe langa "capitala americii este casa alba", sau "rascoala de la bobalna a inceput pe un deal si s-a terminat in 1438". Poate erau supraveghetorii prosti, si-or fi zis "dragi copii, daca asa scrie, asa faceti". Nu cred ca dintr-o clasa intreaga nu s-a trezit unu mai starit sa intrebe.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...