Jump to content
Guest lelooman

Bani pe net vs. o slujba normala

Recommended Posts

Guest lelooman
Posted

E mai bine sa lucrezi online si sa incerci sa faci bani pentru un trai decent sau sa te angajezi undeva si sa incerci sa mai faci ceva pe net in timpul liber?

Posted

Evident ca gasesti daca ai experienta, referinte si faci bani mai multi decat un job lunar. Eu unul fac in jur de 100-250 de euro lunar lucrand 2-3 ore pe zi sau mai putin, as putea face mai mult dar atat imi ajunge deocamdata.

Pe toate site-urile externe se cauta acum new writter, review-eri, coverage, tester, etc. Evident fiecare comunitate are sistemul de plata diferit unele platesc pe cuvinte/articole, altele lunar o suma fixa.

Ai putea sa-ncepi sa lucrezi pe un site de vanzari online gen e-mag pe care nu faci o suma mare de bani(4-5-6 mil/luna) dar iti creezi o idee, un orar, o experienta.

Posted

intrebarea e ... nu daca e mai bine sau nu, ci cum preferi sa lucrezi ?

cunosc indivizi care au slujbe "web-based" si care au salar mai mult decat decent

Posted

Atata timp cat sti cum sa faci bani pe internet aceasta intrebare nu mai are rost.Sa faci bani pe internet inseamna sa ai independenta financiara ,lucru pe care multi dintre noi si`l doresc,dar putini il pot realiza.

Posted

Personal e mai comod sa lucrez in mediul ONLINE dar nu stiu daca iti poti asigura un trai normal cand lucrezi de azi pe maine pentru diferite site-uri/persoane ... prefer o slujba normala in ciuda comoditatii.

Posted

stiu ca un prieten a dat aproape 2 mil. pe un set de informatii pt. a incepe confectionarea unor papusi :| si nu i-a mai dat un leu inapoi.Eu unul am lucrat la supravegherea unei zone,luam vreo 100-200 de euro pe luna.\

PS:imi puteti da niste linkuri de unde sa lucrez acasa va rog?:D

Guest lelooman
Posted

Eu pot sa va spun ca la un moment dat faceam chiar si 400 de euro pe luna cu Adsense dar nu jucam cinstit! am facut treaba asta cam 3 luni ( aveam un sistem prin care foloseam adsense in POP-uri) dar pana la urma am decis sa joc cinstit! si nu a fost o decizie prea inteleapta! acum castig din adsense 100 de euro la 3 luni cred! deci nu este prea avantajos! multa munca, bani putini!

la inceputuri am incercat ptc-uri dar e o mare pierdere de vreme, am cochetat o vreme cu webdesignul (am invatat html, un pic de java si php, css) dar nu am reusit sa castig prea mult din asta!

acum m-am dat pe scris(dar e destul de greu pt ca engleza mea nu e perfecta:

castig ceva bani din scris articole, am cont pe Hubpages, Mylot , AnswersLand, Ehow, si cu ce castig din adsense dar nu e satisfacator absolut deloc! imi mergea mai bine cand umpleam lumea de spam si faceam gramada de bani cu Adsense in pop-uri!

Si criza asta se pare ca ma impinge tot acolo!

...

Posted

de ce pui mereu semnul exclamarii?

si nu stiu cat sens are intrebarea ta. poate ai noroc pe net si scoti mult, poate n-ai si stai pe covrigi, poate te angajezi si te dau aia afara intr-o saptamana, poate poate poate

depinde de noroc, de asta nu-ti pot raspunde

dar daca ar fi sa aleg, as prefera sa ma angajez si sa mai fac cate ceva pe langa

Posted

Mie mi se pare mai bine o slujba normala...de ce?

Slujba normala iti aduce experienta, te poti implini in viata , poti sa te mandresti cu experienta ta... Cea virtuala ce iti aduce? Ochi sparti , nopti nedormite , numai ai nici o treaba cu viata reala :| , si cu ce te mandresti? cu nimic

acum ca veni vorba de bani...tu compari un mare director de banca care ii vin peste 70-80 milioane salariu pe luna , cu un "muncitor" online care daca ii vin 500 ron zice "Mersi Doamne pentru binecuvantare!" ?

Posted

Mie mi se pare mai bine o slujba normala...de ce?

Slujba normala iti aduce experienta, te poti implini in viata , poti sa te mandresti cu experienta ta... Cea virtuala ce iti aduce? Ochi sparti , nopti nedormite , numai ai nici o treaba cu viata reala :| , si cu ce te mandresti? cu nimic

acum ca veni vorba de bani...tu compari un mare director de banca care ii vin peste 70-80 milioane salariu pe luna , cu un "muncitor" online care daca ii vin 500 ron zice "Mersi Doamne pentru binecuvantare!" ?

Dar te gandesti ca nu toti au sansa sa fie directori de banca, in timp ce freelancing-ul este disponibil pentru toata lumea?

Posted

O slujba pe net este mult mai buna,aproape nu faci nimic,te relaxzezi toata ziua si iti vin $

Serios ?

Cat ai castigat tu pana acum, in cat timp si ce ai facut pt banii aia ?

Astia ce tot spuneti ca se castiga... veniti si spuneti exact: am facut atat pe site-ul x facand aia. Povesti am tot auzit.

Posted

Joburile dupa net iti aduc o gramada bani daca ai cap si stii cum sa lucrezi.De exemplu,taicamiu are un prieten care face programe pentru canadieni si castiga 4.000 $ pe luna .. stand numai la claculator.

Posted

Functia de programator nu este un job pe net. Ca se mai lucreaza si la distanta este altceva, dar tu practic lucrezi la ceva anume. Initiatorul topicului presupun ca se referea la tampenii de genul reclame, click pt spam, mail, refferals, etc.

Posted

Bani pe net? E un vis al toti internautilor. Trebuie investitie, rabdare si munca, multa munca. Sunt cativa oameni care fac avere din internet. In general, sa incepi o afacere pe internet este greu, la fel cum Roma nu a fost construita intr-o zi. Munca pe internet ar trebui sa fie pe locul 2, pe primul loc fiind un job asigurat in viata reala.

Posted

Dar te gandesti ca nu toti au sansa sa fie directori de banca, in timp ce freelancing-ul este disponibil pentru toata lumea?

Draga R_SupeRstaR dar si Femeia de Servici ia mai mult salariu si capata "experienta" in curatenie mai mult ca unu care face "bani"pe net...ce faci aici , gagabux , neobux astea...ce poti face?30$? Mare cacao...

Posted

Draga R_SupeRstaR dar si Femeia de Servici ia mai mult salariu si capata "experienta" in curatenie mai mult ca unu care face "bani"pe net...ce faci aici , gagabux , neobux astea...ce poti face?30$? Mare cacao...

Am spus freelancing, nu confunda asta cu apasatul pe reclame. :)

Posted

Hmm chiar a venit un fost prieten bun acasa si chiar mi-a impartasit noul sau loc de munca: pokerstars dot net; el zice ca face cam 1500 lei pe luna, insa daca e turneu atunci trebuie sa stai acolo deci ar fi imposibil sa castigi prea multi bani prin asa ceva daca ai un loc de munca de unde nu poti lipsi. Dar pentru unii se pare ca e foarte comod si relaxant sa stai acasa in fata calculatorului si sa iti vina banii pe card. Oricum are si laturi negative, poti uita de pensie (nu de parca o sa ajungem la varsta de pensionare vreodata care va fi de 100 de ani peste catva timp, si nu de parca nu ai putea juca poker si la 80 de ani).

Oricum e o idee interesanta si asta.

Guest bogdan008
Posted

Eu fac bani cu Neobux. Cam 250$ pe luna.

userbar.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...