Guest tekmanstar Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 pro...azi ni sa dat pk ultimu kanturu 3... fi sincer si zi kte pk'uri ai dat tu si q sadi fiind pe spot kanturu3 , sa-l recuperi?
GhemotoK Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 pro sau contra tot asa ramane regulamentu'! :)
gimy100 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 e un server pvp, sau asa se pare ca vrea sa fie ,dar la ce regulament are nu cred ca mai sta in picioare pvp si mai de graba player vs admins:)). Dar oricum , tre sa faca ceva si acesti admini ,mai un suspend, un ban etc. Cum e posibil ca acest server sa aibe 22 de admini la 200 de jucatori ?:)) probabil pentru ca e nevoie de multa forta de munca pentru a solutiona toata aberatiile care apar la fiecare ora,ca si aceasta."Eu propun ca inainte sa dati un suspend , sa ii cercetati tot arborele genealogic al infractorului care si-a permis sa il omoare pe micut si sa ii suspendati pe toti " Acum serios, in loc sa va pierdeti vremea cu astfel de aberatii pe forum mai bine ati incerca sa faceti ceva constructiv pentru acest server . Nu e de ajuns ca acest regulament a adus mai multe deservicii acestui server, decat lucruri pozitive.?
Zaicooo Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 e aberant, 99 pentru un pk pe spot ... si de unde stii tu ca, charul care a dat pk este secundar ? Contra !
bazaltu Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Contra, A facut pk ia suspend conform regulament, e simplu :readthis: :readthis:
IgnitionMG Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 fi sincer si zi kte pk'uri ai dat tu si q sadi fiind pe spot kanturu3 , sa-l recuperi? eu nu am avut nici o data ss pe nici un caracter nici mg nici sm nici bk nici nimic de pk pe spot ! doar bk 40 de macro..
chaserz Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 aberant,si`asa e destul de incarcat serverul cu "n" reguli s.am.d
olteannebun Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 pro. doar pt pkuri pe mai multe caracetre. dak suntetm 5 si face pk pe toti atunci da cont blocat dar dak din 5 da pk doar la unu ca are ciuda pe el atunci as fie pedepsit normal cine zice contra la ce a zis baiatu de a facut postu e clar ca are si el caractere secundare:P e usor pt orice sa isi dea seama..mai ales zaicoo..
IgnitionMG Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 un admin nu zice nimic ? :| sau close ?...
bunny Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Ideea e buna, am propus-o si eu candva, dar e cam bataie de cap. Am s-o postez la admin section sa vad ce spun ceilalti.
shootervl Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 aberant,si`asa e destul de incarcat serverul cu "n" reguli s.am.d e aberant ca se folosesc car secundare ptr a creste cele principale?nu mi se pare adik intru la 3-4-5 iau spot si la 9 vine 1 viteaz poc pk si adio mie asta mi se pare aberant daca as fi moderator as da 99 fara discutie cum se da si ptr hack si restu. doar asa poti face srv asta sa fie 1 corect....nu cum e acuma speed exploit bug pk etc... srv asta a inceput sa se duca dracu de ceva vreme.....ar trb o mana de fier care nu face diferente si cu ceva timp liber si sa inceapa sa verifice anumite car si sa de-a ss-uri...asa vor fi descurajati restu sa se fol de astfel de metode :violent: # ce e ceva normal ptr voi e ceva anormal dc?ptr ca faceti astfel de magarii bft
boomeey Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 e aberant ca se folosesc car secundare ptr a creste cele principale?nu mi se pare adik intru la 3-4-5 iau spot si la 9 vine 1 viteaz poc pk si adio mie asta mi se pare aberant daca as fi moderator as da 99 fara discutie cum se da si ptr hack si restu. doar asa poti face srv asta sa fie 1 corect....nu cum e acuma speed exploit bug pk etc... srv asta a inceput sa se duca dracu de ceva vreme.....ar trb o mana de fier care nu face diferente si cu ceva timp liber si sa inceapa sa verifice anumite car si sa de-a ss-uri...asa vor fi descurajati restu sa se fol de astfel de metode :violent: # ce e ceva normal ptr voi e ceva anormal dc?ptr ca faceti astfel de magarii bft pai tocmai asta e problema, ca nu s-a dat 99 pentru hack pana acu. pardon, doar unor fraieri li s-a dat 99 pentru hack si pentru vanatoare. altii au scapat basma curata ca sunt mai cu mot in frunte
Biggles Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 EU PROPUN SA SE SCOATA TOATE SPOTURILE SI TOATE TARKURILE SI TOATE KALIMELE SI SA SE INTRODUCA 500 DE SPOTURI PUNCTIFORME SI SA SE MAREASCA EXPERIENTA LA 5000X ASTEL INCAT FIECARE PLAYER SA AIBA SPOTUL LUI CU NUMELE LUI PE EL, SA NU MAI FIE NEVOIT SA FURE SPOTURI PRIN PK... SI .... A ... DA.... UITASEM... SA SE SCOATA DIN REGULAMENT PRELUARI KS PK ETC ETC. SA RAMANA DOAR LIMBAJUL..... BA NU... SA SE SCOATA SI LIMBAJUL. @regulametu e foarte bun asa, cine da pk cu un caracter secundar pentru a fura un spot va suporta consecintele, si in cazul in care va fii prins se stie ca il asteapta un ss mare pe carul principal.
Guest Silphy Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 pro , unde gasesti spot mare este si pk ! Stai phono si nu primesti pk :) Fiecare joaca dupa bunul plac daca ei asa stiu cu pk asa joaca nu poti sa ii impui cuiva cum joace. El a muncit pentru acel caracter daca doreste sa dea pk cu el da . Eu zic ca e bine asa cum e . Contra
Brotherhod Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Din toti jucatori de pe servar 25% nu stiu sa posteze calumea si ceilalti 25% nu au o treaba cu forumu, nu mai zic de regulament... De ce sa bagam atatea reguli cand nici 10% din nou nu le respecta pe alea care sunt .... Contra ..nu pt ca am un char secundar pt pk ..doar prin simplu fapt ca nu ai sa vezi niciodata pe pamantul asta un lucru facut perfect ....sau sa fie perfect ...toti gresim mai mult sau mai putzin ...Degeaba incercam sa bagam ss-uri multe pt pk-uri ,dupe,jigniri pe urma o sa apara alte probleme... Parerea mea intai si intai ..sa rezolvam problema cu servarul ca mai sunt buguri sau sa mearga bine sa nu mai pice la cs-uri si pe urma sa ne uitam la regulament... Daca nu s-ar da pk-uri , dupe iteme, fara jigniri toti ne-am comporta calumea , te asigur eu ca nu mai era regulamentul. @De ce nu va dati cu parerea cum sa rezolvam treaba cu oprirea servarului la cs-uri sau bugurile care sunt ...
olteannebun Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 . eu nu am caractere de genu.. dar intrebarea e alta...daca eu fac eu ma grabesc si cred eu ca ala e afk si ii dau pk la un spot in tarkan... sa iau cont blocat pt asta? PRO doar pt: Cont blocat e prea dur zic eu... sa se dea 98 :bananadance2: . Atunci cand cineva face pk la un party de 4-5 persoane Daca cineva face pk apui cand reveniti pe spot este alcineva sa se faca print iar dak e dupa acelasi ip sa se dea ss la am2 ( pe primu cont pt pk iar pe cel gasit pe spot sa se ia 98 ) pararea mea:P :nanana:
cyborgGod Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 ma voi totusi cand propuneti cv luati la bord substante halucinogene? :)) pana acuma si victimele pk-urilor pe spot , bag mana in foc ca cel putin de 2 ori au comis si ei ¨pacatu¨ asta :))..numa acuma cand vad ca sau emancipat nabii si incep sa-si ia si ei pk ,zic ia ce ar fi sa mai bagam o regula sa-i pedepsim pe nelegiutii cu 14 conturi:))
bogy2006 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Stai phono si nu primesti pk :) Fiecare joaca dupa bunul plac daca ei asa stiu cu pk asa joaca nu poti sa ii impui cuiva cum joace. El a muncit pentru acel caracter daca doreste sa dea pk cu el da . Eu zic ca e bine asa cum e . Contra vad ca e din august topicul si nu se mai postase de acum 1 luna :) oricum sunt de acord cu bili ! contra !