Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

shootervl

o sugestie

Recommended Posts

Posted

in legatura cu caractere secundare care sunt folosite ptr a da pk sa ia nush ce spot ptr a creste cu car principal....a devenit o obisnuinta asta.

ce propun eu?ca atunci cand cineva face pk cu astfel de caracter sa ia cont blocat+ss cuvenit pe cel principal....astfel poate se potolesc toti si vor juca si ei cum trb

ast sugestii pro/contra si argumentati

bft

Posted

pro, nesimtirea e din ce in ce mai mare si din aceasta cauza se lasa lumea de linkmania.

as propune marirea tuturor pedepselor, mai ales cand vine vorba de macro/bot , pk pe spot, ks pe spot, exploatare bug-uri, scam etc.

Posted

din pacate de cele mai multe ori knd lumea da pk cu char secundar intra de pe alt IP care sa ascunda orice urma care ar putea face legatura dintre caracterele respective

Posted

asa e mau....dar daca se da acc blocat pe car respective nu o sa mai aibe cu ce sa de-a pk la un moment dat.

se poate verifica si ip dupa conectari (trb sa se fi conectat vreodata cu ip respectiv pe acc principal)

Guest CeausescuPresedinte
Posted

pro ... foarte buna sugestie ... deja lumea si-a luato in cap cu aceasta metoda de preluat spoturi

Posted

e vb de dat pk kalime kanturu....vin cu car 10-20-40rr pk si vin cu caractere care au interes-ul sa le creasca ;) nu e vb de mutat

si eu sunt pro!dar ce le poti face astora care vor sa creasca un char pt asa cva?sau care pana la urma decid sa faca asta cu charu' lor? :) se da ss mare pt dupe...d/c etc...tot au fost care au facut asa cva....s-au dat multe ss pt macro....si..??inca se dau :)

Posted

avand in vedere ca e un server PVP nu cred ca vor fi de acord sa mareasca suspendurile.plus..avand in vedere ca antecedentele nu se sterg,nu poti da de multe ori PK pana te umfla cu cateva saptamani bune de SS oricum

Guest tekmanstar
Posted

pro , unde gasesti spot mare este si honey q pk ...

Posted

de ce sa ia 99 un caracter pentru pk pe spot? daca unu care da pk-uri pe spot ia 99, aia care folosesc speed, dupe, si tot felul de exploit-uri ce sa ia?

mi se pare o mare prostie sa se dea 99 pentru pk pe spot, ks, injuraturi sau ce-o mai fi.

Posted

de ce sa ia 99 un caracter pentru pk pe spot? daca unu care da pk-uri pe spot ia 99, aia care folosesc speed, dupe, si tot felul de exploit-uri ce sa ia?

mi se pare o mare prostie sa se dea 99 pentru pk pe spot, ks, injuraturi sau ce-o mai fi.

dan sugestia a fost facuta doar ptr pk pe spot nu ks etc etc

faptul ca cel care se fol de 1 car sec ptr a da pk va lua 99 va deranja doar pe cei care fac astfel de manevre....

cate conturi vor avea ptr a dat pk daca vor lua ss?

Guest CeausescuPresedinte
Posted

sunt pro dar totusi mi se pare prea aspru 99 ... pt pk pe spot ... orcum caracterele de sacrificiu se observa rapid :)

Posted

si daca se intampla ca in cazu cand daca imi aduc eu bine aminte,cei din honey au dat pk cu dantic ?ia saracu om 99 pentru ca unii si-au batut joc de increderea lui?

Posted

dan sugestia a fost facuta doar ptr pk pe spot nu ks etc etc

faptul ca cel care se fol de 1 car sec ptr a da pk va lua 99 va deranja doar pe cei care fac astfel de manevre....

cate conturi vor avea ptr a dat pk daca vor lua ss?

sa presupunem ca unu e prost. nu stie sa foloseasca forumu, nu stie regulament, nimic. creste, si da un pk pe spot - suspend. apoi face o preluare si greseste preluarea, dar da pk pe spot - suspend. il cheama unu ca a preluat - da pk pe spot, dar preluarea lu ala nu-i buna - ia suspend. si se duce si el sa dea pk lu unu care l-a enervat. si ia 99. nu-i bataie de joc?

Posted

Pro, dar nu pentru 99 (nu are sens ?).

Mult mai ok ar fi ceva de genul:

Prima abatere 15 zile

A doua abatere 30 de zile

A treia abatere 60 de zile

A patra abatere 98 de zile

Si dupa fiecare abatere 98 de zile, moderatorul avand ultimul cuvant (adica poate acorda si 99 daca nesimtirea e prea mare, dar chestia asta e cu dus-intors..., ...)

Posted

sa presupunem ca unu e prost. nu stie sa foloseasca forumu, nu stie regulament, nimic. creste, si da un pk pe spot - suspend. apoi face o preluare si greseste preluarea, dar da pk pe spot - suspend. il cheama unu ca a preluat - da pk pe spot, dar preluarea lu ala nu-i buna - ia suspend. si se duce si el sa dea pk lu unu care l-a enervat. si ia 99. nu-i bataie de joc?

dan sapt trecuta in 4 zile am pierdut spoturile din k6 ultemele luand pk de la hh.1 car de sacrifiu se vede f clar.

cafe glumesti :))) moshucu a dat pk ptr zeci de spoturi si ce sa rezolvat?a luat 98....trec astea 3 luni si iar face pk...

si daca se intampla ca in cazu cand daca imi aduc eu bine aminte,cei din honey au dat pk cu dantic ?ia saracu om 99 pentru ca unii si-au batut joc de increderea lui?

prutus cn la pus sa de-a acc la fraieri?nu el la dat de buna voie?sa suporte consecintele.....eu consider ca un astfel de cont se da doar la pers de incredere ....nu il dai la oricine

Posted

cafe glumesti :))) moshucu a dat pk ptr zeci de spoturi si ce sa rezolvat?a luat 98....trec astea 3 luni si iar face pk...

Nu suport rahaturile de genul asta (indiferent din partea cui vin), dar 99 mi se pare o pedeapsa prea "cruda".

Posted

in legatura cu caractere secundare care sunt folosite ptr a da pk sa ia nush ce spot ptr a creste cu car principal....a devenit o obisnuinta asta.

ce propun eu?ca atunci cand cineva face pk cu astfel de caracter sa ia cont blocat+ss cuvenit pe cel principal....astfel poate se potolesc toti si vor juca si ei cum trb

bft

Sa fie anuntzat politzia sa-l aresteze :)) :))

CONTRAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sugetiei

Eu sunt suparat pe careva si dau pk pe spot si sa iau 99? :-j :-j deja incepeti sa dati in S.F.

Regulamentul pk este bun,daca iei pk pe spot si pierzi spotul nu moare nimeni.Am 4 caractere dela 12-52 rr cine decide pe ce caracter iau eu 99ss?

Mai bine sa se dea ss99 pt aia care fac exloit/speed/dupe si etc.ca deja se inventeaza pe servul asta toate prostiile pt a optine un spot sau CS-ul.

Posted

bft

Pro :tiphat:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...