Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

tranced

abuz script full stats

Recommended Posts

Guest bogdan87
Posted

crezi ca mi-e greu sa postez si la plangeri?

oricum asta o sa si fac daca nu primesc vreun raspuns din partea staff-ului

poate acolo reusesc sa captez atentia pt ca aici nu am avut noroc

trance sau alexey sau cine drq esti..sa mori tu si sa iti moara ce ai mai scump si sa iti moara la intrare si sa mori tu date drq ...daca nu ai venit la CS cu DL-ul si te-ai folosit de scriptul asta...?! hai recunoaste...macar odata in viata ta...va dati ingeri cand voi sunteti ditamai diavolii?! Am acasa podul plin de dinastia ca voi...

Posted

trance sau alexey sau cine drq esti..sa mori tu si sa iti moara ce ai mai scump si sa iti moara la intrare si sa mori tu date drq ...daca nu ai venit la CS cu DL-ul si te-ai folosit de scriptul asta...?! hai recunoaste...macar odata in viata ta...va dati ingeri cand voi sunteti ditamai diavolii?! Am acasa podul plin de dinastia ca voi...

ne-am prins ca esti de la tara,stai calm,stim toate dumele astora de la tara ca tine,nu-i problema, dar aici se discuta despre "exploitul " respectiv folosit cu nesimtire de unii asupra carora sunt dovezi clare,exploit folosit si dupa ce s-a deschis acest thread,comprendes "matale"?Eu pot spune ca si ija avea,dar fara dovezi tu ma crezi?hai sa nu deviem de la unii la altii :naughty:

Guest bogdan87
Posted

ne-am prins ca esti de la tara,stai calm,stim toate dumele astora de la tara ca tine,nu-i problema, dar aici se discuta despre "exploitul " respectiv folosit cu nesimtire de unii asupra carora sunt dovezi clare,exploit folosit si dupa ce s-a deschis acest thread,comprendes "matale"?Eu pot spune ca si ija avea,dar fara dovezi tu ma crezi?hai sa nu deviem de la unii la altii :naughty:

dar te-a bagat cineva in seama supozitorule? cu tranced vorbeam dar asa sunteti voi astia din honey va bagat ca musca la fundul calului ...ca sa nu vorbesc porcos(cum meritati)

Posted

dar te-a bagat cineva in seama supozitorule? cu tranced vorbeam dar asa sunteti voi astia din honey va bagat ca musca la fundul calului ...ca sa nu vorbesc porcos(cum meritati)

Tu vorbesti, ma =))? Tu si guilda ta :))? Ca daca ma luam de tine sareau toti ca arsi :))).

Cred ca se asteapta revenirea lui Oddyzeus iar spam-ul pe aici e inutil. S-a spus cam tot ce era de spus.

Posted

eu ti-am vorbit foarte frumos in comparatie cu limbajul tau de mahala in postul respectiv.

Cat despre faptul ca ma bag,DA,ma bag,am tot dreptul atata timp cat eu sunt cel dezavantajat

Posted

In primul rand nu cel care joaca pe TyreXelu se plangea pe forum ca DL-ul lui e varza la full agility si nu mai poate trage cu FS, iar in al doilea rand, puteti sa specificati aproximativ o data cand s-a intamplat ca TyreXelu sa aibe agility peste cap?

:tiphat:

Guest bogdan87
Posted

Tu vorbesti, ma =))? Tu si guilda ta :))? Ca daca ma luam de tine sareau toti ca arsi :))).

Cred ca se asteapta revenirea lui Oddyzeus iar spam-ul pe aici e inutil. S-a spus cam tot ce era de spus.

Lexo ti-as mai zice ceva dar nu are rost...tu chiar nu pricepi ca esti cea mai dezavantajata femeie din lumea asta??

practit tie nu ti se mai scoala neuronu...ai neuronu ipotent ...deci esti cea mai proasta femeie a tuturor tupurilor de la rasa maimutza in coace :)

15 zile suspend

Posted

Lexo ti-as mai zice ceva dar nu are rost...tu chiar nu pricepi ca esti cea mai dezavantajata femeie din lumea asta??

practit tie nu ti se mai scoala neuronu...ai neuronu ipotent ...deci esti cea mai proasta femeie a tuturor tupurilor de la rasa maimutza in coace :)

Si astfel de cuvinte vin pentru ca... ? Aaaa, ti-am semnat bilet de iesire si astfel ai devenit ciobanul serverului dar mai ales ca te-a vazut cine trebuia cum esti :).

Vorbe precum ale tale venite din frustrari sa stii ca nu deranjeaza. Arata doar penibilitatea de care dai dovada si ca te ataci :).

Guest kreeper
Posted

Uh ce se mai agita apele pe aici. Nu mai e cum era la inceput. Si asa serverul e plin de hack-uri de s-au lasat multi, cs-ul e cam degeaba, mai bine l-ati inchide... ar face si RDS-ul economie la curent pe timp de criza.

PS: nici statuie nu vreau

Posted

Nu mai vad agitatia , daca gunit v'a zis o data ca i'a zis la ija de bug si i s'a spus ca sa nu'l foloseasca la CS , apoi mai vine o data acelasi gunit si v'a zice ca si dragos le'a zis sa nu'l foloseasca la CS , suspend nu o sa fie .

Daca vreti asa mult spotu ala , faci preluare comform regulamentului si e al tau , nu sa sa fiti parsivi si sa'l luati prin pk , ca pana la urma asta v'a doare pe voi ca nu aveti cum face pk sa v'a instalati voi pe el , nu ca se foloseste gunit de el , ce oameni ma , ce oameni =))

Guest -Garrone-
Posted

Ma,n-am mai postat de ceva timp pe forum,mai citesc din cand in cand,sa zic si eu pe scurt parerea mea .

Fiecare face ce vrea ,se foloseste de bug-uri,da pk,injura ,face dupe etc. Dar fiecare trebuie sa plateasca ,unii mai mult ,altii mai putin.

Te folosesti de un bug,stii ca obtii avantaje de pe urma exloatarii acelui bug si in mod voit o faci ,pai imi pare rau ,suspend,ban ,cont blocat. Cica "nu poti fi omorat" , pai cum plm vine asta? Parca e server pvp nu e non-pvp, orice caracter trebuie sa moara nu ?

Restul sunt alte discutii care nu-si au rostul aici , dupe,programe afk si ce mai sunt. Deschideti topic separat si discutam ,discutam , discutam pana va plictisiti.

P.S. boom e nab :D

P.S.1 stiu despre ce e vb ,am habar si nici nu imi amintesc daca am folosit si eu sau nu chestia asta cu punctele peste cap.

Posted

Promit ca o sa iau masuri (de costum).

Atata timp cat se "fura" spoturi prin pk, este normal sa il protejeze !

Daca ii faceti preluare, ii omorati pe restul, iar pe el il lasati pe spot ( cu ce va incurca din moment ce nu poate ataca mobi ?). In arena cum e? Dupa ce faceti preluare puteti sa ii omorati (da, si apar in acelasi loc, deci tot nu faceti nimic prin PK (nu eliberati spotul)).

Daca se va renunta la "furatul" spoturilor (din partea toturor, dar slabe sanse) atuncea sa se dea ss pentru asa ceva. Pana atuncea nu vad rostul ss-ului (atata timp cat nu este folosit la CS). [cRs] nu are foloase in joc de pe urma acestui "bug". Nu poate lua pk (cand cineva doreste sa ii "fure spotul", dar nici nu va incurca in caz ca ii faceti preluare, este ca si cum "ar stationa".

Partea cu speed la cs, dupe din trecut si etc nu ma intereseaza (nu am avut rabdare sa citesc tot topicul, l-am rasfoit).

sunteti penibili !ati ajuns sa va modificati conturile , ca nu cumva sa poata cineva sa va omoare si sa pierdeti spoturile!! , eu cred ca mai bine scoateti la licitatie toate spoturile si asa faceti si un ban gramada .Pentru ce mai aveti regula de pk pe spot ? una dintre solutii e sa scoateti aceasta regula.

Posted

gresesti platesti scurt si la obiect.

gunit asta de multa vreme fenteaza pe cei de pe srv, moderatori...dar niciodata nu a platit asa cum zice reg si nici nu va plati(parerea mea)

:beer:

Posted

Cred ca s-a discutat destul deja. Se vor pedepsi astfel de practici de acum incolo, indiferent ca sunt folosite la CS sau in alta parte. Numarul de zile il veti afla la plangeri. Aveti prilejul sa va anuntati colegii care s-au apucat sa profite de acest lucru sa inceteze. E un ultim avertisment.

E una sa stai phono pe spot (phono face parte din joc) si altceva sa modifici caracterul exploatand un bug al jocului.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...